Şimdi Ara

42 plakalı sıkıntılı araç sürücüleri. .... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Hayatımda 2 konyalı tanıdım 3. konyalıyı tanımak istemiyorum

Selam tanışalım mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla 01 den başlayalım 81 plakaya kadar konu açalım bence .

Bu ülkede trafikte tam anlamıyla doğru kullanan biri yok her gün konu mu açalım ?
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    Nalcacida oldu onceden zemzem corba diye bi mekan vardi tam onunde olmustu.

• Hocam bir an önce plakayı değiştir başka küçük şehirde yaşıyorsan. .... büyük şehirde yaşıyorsan yapacak bişey yok. ..:))

• oto-danışman-expert kullanıcısına yanıt
    Siz konyaya gidip, trafikte dolmuşçularıyla tanışmalısınız. Bir tanışın şeridi ortalayıp gidenler melek gibi gelecek size.

• konya'da kaldım dört yıl öğrencilik hayatım geçti. konyalıların yolun ortasından yürümesi kadar tuhaf bir şey görmedim. küçüğünden büyüğüne hepsi yolun ortasından yürüyor arabayı görmelerine rağmen. bir arkadaşım gelmişti misafir olarak baya bi gülmüştü inanamamıştı nasıl böyleler diye.

• adam94 kullanıcısına yanıt
    Abooovvvvv o zaman sıkıntı ciden büyük. ....bunun aşısı filan yok mu iyileştirecek. .... cehalet okuma ile olmuyor düşünce ve zihin de bu işi icin önemli

• 01018 kullanıcısına yanıt
    Trafik eğitimine ilk okul çağında başlamak şart. .. 30 günde ehliyet kursunda bu kadar oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 01018

konya'da kaldım dört yıl öğrencilik hayatım geçti. konyalıların yolun ortasından yürümesi kadar tuhaf bir şey görmedim. küçüğünden büyüğüne hepsi yolun ortasından yürüyor arabayı görmelerine rağmen. bir arkadaşım gelmişti misafir olarak baya bi gülmüştü inanamamıştı nasıl böyleler diye.

Universiteye yeni baslamistim 7-8 kisi sinif arkadaslari yuruyoruz bir yerlere oturup sohbet edecegiz. Kizlardan biri sinirlenmisti ya of bu ne boyle konyali misiniz da yolun ortasindan yuruyorsunuz demisti, evet demistim hem ben hem kiz sok olmustu kiz samsunluydu bu tabiri biliyor olmasi garip geldi bana, benim de konyali olmam ona garip gelmisti muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: oto-danışman-expert

Hocam bir an önce plakayı değiştir başka küçük şehirde yaşıyorsan. .... büyük şehirde yaşıyorsan yapacak bişey yok. ..:))

Valla hic gocunmam konyali oldugumdan sorana direk soylerim, genelde de aldigim tepki hic konyalilara benzemiyorsun boyle konyali da mi varmis, en azindan onyargi kiriliyor

• Her plaka için konu açılacak yakında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslen İstanbul, doğma büyüme Konya' lıyım.

Konya şöförleri araba kullanmayı bilmiyor.net

İstisnalar olsa da yüzde 90 ' ı İstanbul' da Ankara ' da 2 ay görmez aracı perte çıkarır. Dümdüz arazi de araba sürmeyi bilmeyen adam, nerde araba sürer onu da bilemiyorum, takdir sizin...

Sinyal kavramı yok, sinyal felan vermez sürücülerin büyük çoğunluğu. Kendi kafasına göre şerit değiştirir, sağa sola döner. Anlık dikkatsizlik kaza getirir, ihale de yok yerden sana kalır...

Şerit değiştirmek için sinyal verirsin, senin sinyal verdiğini gören diğer şeritteki kişi geride olmasına rağmen beklemez gaza basar, şerit değiştirmene engel olur.

Hoşgörü zaten hak getire... Yeşil ışık yansın diye gözümü bir saniye ayırmam ışıktan, ona rağmen daha yayaya kırmızı yanar yanmaz 10 tane korna çalar arkadan...

Tedes' in olduğu bölgelerde adam sol şeritte aracın arkasına dayanır, sen 70 ' le o ' da 70 le gider yol verirsin sanırsın ki acil bir yere yetişecek... 70 ' le gitmeye devam eder...

Özellikle eski kasa Bmw ' ciler ( eski şahinci coğu) sol şeriti felç ederler.Hız sınırı felan bunlar için yoktur.Bununla birlikte altındaki aracı tank sanan Doblo, Partner gibi ticari araç sürücüleri vardır. Ciddi anlamda trafik canavarı asıl bunlar. Bilinen tüm trafik kurallarını ihlal ederek araç sürerler. Kendi halinde şeridinde sürersin artistlik yaparlar birde
    ...

Kaldırımlar otopark gibi... Duvara sıfır koyarlar bir de ki gelen yaya yürüyemesin...

Ada etrafından dönene yol felan verilmez. Verenler de genelde farklı plakalı araçlardır.

Özetle lafım meclisten dışarı olmakla birlikte Konya şöförleri araç sürmeyi bence bilmiyor. Eğitim, kültür vs hak getire... Farklı bir şehirde de araba sürebileceklerine pek ihtimal vermiyorum.

Katil olmamak için mutluluk formülü " orta şeritte 60-70 aralığında araç sürmek "

• thejollyjoker kullanıcısına yanıt
    Dostum sen biden de doluymussun :)))

• Babamın plakası da 42 ama biz öyle şeyler yapmayız çünkü araba konyadan alınma, biz istanbul da yaşıyoruz. Malum sigorta fiyatları.
    Dün bagajda çöp ile 27 km yol gezdim, sonunda bi konteyner bulup kurtuldum.

• Yapılması gereken sizin yaptiginizdir hocam ama gel bunu bu adamlara anlat

• Konyalı değilim 42 plaka araç kullanıyorum. Konya ile manevi bir bagim var üniversite döneminden. Gördüğünüz kötü örnekleri koca şehre addetmek yanlış bir davranış. Sizin adınıza talihsizlik olmuş lakin yol istemek diye de birsey var. Ben o yolu öyle adamlara bırakmam.

• konya'lıların dışarıda böyle araç kullanmaları normal. şehre bakıyorsun yollar dümdüz, 3 şerit, hız sınırı 70 ve trafik diye birşey yok. Adamlar biraz trafik sıkışınca afallıyor.
  • Hakan K. H kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum bu listeye
    15 ve 07 plakaları da ekleyin. Özellikle 07 - 15 - 32 - 42 ---> bu plakalardan uzak durun stres olmazsınız, saçlarınız dökülmez. Bırakın büyüklük onlarda kaldın. Not özellikle 42 Plaka tofaşlardan uzak durun.
  • Ankara trafiğinde efsane hareketler yapıyorlar
  • mebust M kullanıcısına yanıt
    Benim derdim yol istemek değildi hocam sen durumu anlamadın sanırım ben bu araç kullanıcılarının hareket tarzına ve trafikte tek kendisi varmış gibi düşüncesiz duyarsız ve bencil davranislarina kızgınım. .. ayrica aracının içindeki çöpü caddeye atmak terbiyesizlik gorgusuzluktur. .. bunları ben şikayet etmeden sizlerin çözmesi gerekir. .. O adamlara anlatmak oradaki kişilerin işi ama siz beni hiç anlamamışsınız. ....sanırım. .. benim derdim konyayi kötülemek değil ki. .. oradaki cahilliğe ve düzensizliğe bencilliği dem vurmak ..... bunu yapan hangi şehir olsa onu yazmam gerekir. ... bu benim işim ama siz bunu kişisel algiladiniz sanırım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.