Şimdi Ara

42 plakalı sıkıntılı araç sürücüleri. ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep beni mi bulur arkadaş. .. bugün 3 tane 42 plakalı araç beni deli etti. ... 2 tane idiyot şerit çizgilerinin üstünden gidiyorlardı ve ne sagindan ne solundan insanlara müsade etmiyorlardi .... 2 sn seride girse hemen yine çizgiyi ortaloyorlardi.... Konya da herkes bu şekilde mi araç sürüyor anlamadım yoksa beni mi buldu bugün. ... bir diğer idiyot da arabasında ki çöpleri cami açıp caddenin ortasına atıyordu. ... konyada mi sıkıntı var yoksa bende mi anlamadım ..... eğitim şart. .. tabi bu guruh egitilebilirse. ... diğer kuzgun konyali arkadaşlar da vardır elbet.... ama onlara da kızgınım bu tipleri yola getirmiyorlar veya egitmiyorlar diye ..... yoksa yanlış bi kanıya mu kapıldım. ... da bu 3 aracın da 42 plaka olması garip. ..

• Amcalarimiz yapiyor genelde bu tip davranisi
  • Memlekette insan kalmadı insanlıkta kalmadı.barbarlar etrafta geziyor.geneli böyle iki ayaklıkarımızın.
  • Hayatımda 2 konyalı tanıdım 3. konyalıyı tanımak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Hayatımda 2 konyalı tanıdım 3. konyalıyı tanımak istemiyorum

ahflkjashkjhal abi iyi güldüm. izninle gündelik hayatımda kullanıcam bu sözü
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

quote:

ahflkjashkjhal abi iyi güldüm. izninle gündelik hayatımda kullanıcam bu sözü

Alıntıları Göster
    Ara caddeleri bile anayol genişliğinde alışmışlar ondandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: savascoker

Ara caddeleri bile anayol genişliğinde alışmışlar ondandır.

Alıntıları Göster
    Devlet'i Aliyyeciler onlar.
  • bayram geldi tatil geldi, plaka ve memleket konuları coştu.
  • 5 sene konyada ogrencilik yaptim kaldirimdan yururken arkamdan korna calan tiplere denk geldim sizi normal bir konyali cileden cikarmis...
  • Sezu90 kullanıcısına yanıt
    O kadar mı sıkıntılı ???? Tedavisi mümkün mü? ??:)))
  • oto-danışman-expert kullanıcısına yanıt
    Mukadderat diyip gecsem yeterli bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezu90

Mukadderat diyip gecsem yeterli bence :)
    Konyada çalışıyorum, her gün o sürücülerle gitmek zorundayım bu nedenle onları gayet iyi tanıyorum.
    Tatil oldu güzel sakin antalyama geldim, bayram diye her tarafı konyalılar basmış. Hiç abartmıyorum 100 kmde 2-3 kaza gördüm. Emniyet şeridine çıkıp 130la gidenler, makas atanlar, suyu içip şişesini boş arsaya fırlatanlar... Gerçekten sinir bozucu insanlar. Hoşgörü şehrinde hoşgörüsüz eğitimsiz insanlar toplanmış
  • stevenashty kullanıcısına yanıt
    Ben de antalyadayım ve burada denk geldim bu elemanlara. .. neyse bu da bizim sınavımız demekki. ..:))
  • quote:

Tanisalim gel
  • Tanışalım hocam
  • 06-32-34-42 bu plakalardan uzak duruyorum. Tavsiye ederim, hapse girmekten kurtulursunuz.
    Not: bir elin beş parmağı bir değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan K. -- 7 Temmuz 2016; 11:18:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oto-danışman-expert

Tanışalım hocam

Dogma buyume konyaliyim, sehrimi cok seviyorum hemsehrilerimden ise nefret ediyorum. 6 yildir yasamiyorum, bayram dolayisiyla gittim 2 gun kalabildim hemen kactim geri depresyona girdim 2 gunde.. Aracim da konya plaka bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 7 Temmuz 2016; 11:20:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Thoth

quote:

Tanışalım hocam

Dogma buyume konyaliyim, sehrimi cok seviyorum hemsehrilerimden ise nefret ediyorum. 6 yildir yasamiyorum, bayram dolayisiyla gittim 2 gun kalabildim hemen kactim geri depresyona girdim 2 gunde.. Aracim da konya plaka bu arada

Alıntıları Göster
    Tanıdığım ne kadar Konyalı varsa sıkıntılı insanlardı, benden uzak Allah'a yakın olsunlar.

• Sezu90 kullanıcısına yanıt

Bosna'damı oldu hocam ? Bu sene benim de başıma geldi bu olay.
    Tabi ki coğrafya büyük olunca adamlar kaldırımı çift şeritli yol gibi yapıyorlar
    Kaldırımda korna çaldı arkamdan adam dönüp baktım, sanki ben suçluymuşum gibi bakıyordu
    Allah bize sabır versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Thoth

quote:

Tanışalım hocam

Alıntıları Göster
    Bu tip insanlara her ilde rastlamak mümkün, trafik genel bir konudur ve kimden ne öğrendilerse onu uygularlar
    Genel de ilk kulanıma başlandığı zaman etrafında iyi gördüğü kim varsa istemsiz bir şekilde örnek aldıklarının farkında bile değildirler.

Harfiyat kamyonları ve ticari yolcu taşıyan özel araçlardan beter olamaz hiç birisi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.