Şimdi Ara

42 plakalı sıkıntılı araç sürücüleri. .... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konyalıyım ve Konyalı olmaktan utanıyorum çoğu zaman. İyi ki zamanında üniversite okumak için Konya'dan çıkıp ankara'da hayat kurmusum. Ayda bir ailemi görmeye gidiyorum ve gördüğüm insan manzaralari anlattıklarınızla aynı. Malum partiye çıkan oy yüzdesi olayı açıklıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilteris_ -- 8 Temmuz 2016; 11:26:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aydır Konyadayım.
    Öğrendim ki bu şehirde araç sürmek zor..
    ama 3 tip araca dikkat edeceksin burada :
    1 - şahinler , çakal kasa bmwler
    2 - bayan sürücüler
    3 - körüklü otobüsler...

Diğerleri istanbuldan ankaradan farklı değil.

• Ov Konya efsane döner kavşakta ilk kim geçerse yeşil yandımı 20sn geç kalkarlar mesela,şerit ortalama en rutini zaten.
    Konya insanları maalesef problemli.
    Bir Konyalı olarak bunu demem lazım.

Son olarak Konya'da körüklü belediye otobüsleri kalkalı 3 yıl oldu hangi kasabasından?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 2 Ağustos 2016; 1:05:45 >
  • Sırf konyanın içinden geçmemek için iki senedir mersin antalya yolunu kullanıyorum.O kadar kuru çorak arazi var ki kilometrelerce yol gitmekten yoruluyor insan.
  • garın orda ankaraya tren beklerken ısıklarda 2 dk ıcınde 3 farklı tartısma 2 kaza tehlıkesı oldu karsıya gecmeye korktum
  • Bir Konyalı olarak trafiğin rezil olduğunu kabul ediyorum kimse araç kullanmayı bilmiyor.
    Cumartesi öğlen civarlarında sanayiye girin çok güzel oluyor.
  • Her 42 plakalı araç sahibi Konyalı değil.Oturduğum blokta bir bende birde komşumda 42 plakalı araç var ve Ankaralıyız ikimizde.Ha değiştirmedik plakayı öyle devam ediyoruz.
    Ancak ben iş gereği sıkça Konyadayım ve hiç hoşgörülü değiller trafikte,ayrıca çok kabalar.
    Gelişmiş organize ve diğer sanayileriyle oldukça da zengini var bu şehrin.Dolayısıyla da çok fazla lüks araba görüyorum.Meram Yeniyol,Nalçacı falan Audi-Bmw-Mercedes cenneti.Bu da dikkatimi çeken bir durumdur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.