Şimdi Ara

42 veya 46' Led tv Bütce 2000 tl (Tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle Foruma yeni katılıyorum yanlış bir şey yapmış isem affola.

Benım sorunum şu ki 2000 tl bütçe ile nasıl bir tv alacağıma karar veremedim yeteri kadar bilgi birikimimde yok.

Dün Lg nin 42LB730 modeline baktım. Satıcıyla baya bi muhabbetten sonra 2000 tl ye 4 gözlük+2 kumanda anlaştım. ama araştırma fırsatım olmadı.

Bugun baktıgımda ise forumda Lg nin LB serisinin bariz sorunlu oldugunu ve hic kimse tarafından tavsiye edilmedigini gördüm.

Yardımlarınızı rica ederek 2000 tl bütce ile 42"( sanırım samsungda 42 yok o yuzden 46 olabilir) hangi marka bir tv almalıyım. Şimdiden yardım eden Tüm dostlardan Allah Razı Olur inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokdai38 -- 3 Eylül 2014; 3:38:12 >

• LGnin 2013ün sorunsuz ürünü LA740s almaya karar kılmışken, ürünü bulmakta sıkıntı yaşadığımdan muadili olan LB730 almaya niyetlendim.

Ancak banding ve ışık sızması sorunlarından dolayı LB serisinden uzak durma kararı aldım.

Bu ürün özelliklerinde en iyi tercih 46h7000 ancak fiyat olarak +700 TL gibi bir fark söz konusu.
    Bütçenizi zorlayabiliyorsanız, bu ürünü tavsiye ediyorum çünkü bu hafta sonu aynı ürünü kendime alacağım.
  • Hocam yorum ve inceleme için cok sagolun bende 42LB730 alıyordum ama yorumlardan sonra hemen vaz gectım hemde piyasada 2199 TL olmasına ragmen ben 2 kumanda ve 4 gözlükle 2000 tl ye alacaktım. Ve araştırmalarım sonucu Lg den vazgeçtim. 46H7000 yada 48h6500 almayı düşünüyorum. benim için Smarttır wifidir filan falan hiç bir önemi yok sadece görüntü kalitesi süper ötesi olsun ve 3D sorunsuz ve kaliteli olsun yeter. 6500 serisi 400 Hz, 7000 ise 800 hz. bu dogrultuda bana daha makul bişi tavsiye edecek tecrübeli bir arkadaşım varmı forumda ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.