Şimdi Ara

420 lira ayakkabi 200 lira pantolon aldim avrupa bizi kiskaniyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
6.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lufian ve damattan giyinenlerde aynı paraları verirler. (1.200 liraya mont da var ceket de.. ama 50-100-150-250 diye gider listeleri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 28 Mayıs 2019; 7:15:20 >
  • Bizim memleketin zenginlerinin de meselesi bu işte karınları doymuyor...

Şu fiyatları giyim kuşam içim harcayabiliyorsan Türkiye şartlarında durumun baya iyi demektir. Ama hala şikayet ediyorsun. Niye? Daha fazlasını daha iyisini giymek istediğin için. Nefsin doymuyor, 10 katını alsan da doymaz.

Bunları yazarken biraz utanmak gerekir, senin bu şikayet ettiğin parayla bırak elbise almayı geçimini sağlamaya çalışan insanlar var. Bırak bu şikayet işlerini gariban yapsın sizin gibi ensesi kalınlara gelinceye kadar daha çooookkk insan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impact_24

Skechers alternatif yok, Adidas yok, Nike yok e ne anladık o zaman saçma sapan ayakkabıların alternatifi olsa ne yazar. Herkes tutturmuş bir maliyeti ne, ayakkabı eğer sana istediğini sunuyorsa maliyeti isterse 10 TL olsun. Eğer sen alternatifini sunamıyorsan susacaksın.

Alıntıları Göster
    Katılıyorum.. İlk sketchersımı 2013'te aldım ve o zamandan bu yana başka ayakkabı beğenmiyorum. Maalesef çok uçtu fiyatları. Ama 2-3 senede bir ayakkabı alıyorum zaten kıyabiliyorum paraya o yüzden.

• İyi işte o fiyatlara da olsa alabilmişsin şükret 100liraya ayakkabı alamayanlar var. Savaştayız ekonomimiz böyle yapacak birşey yok. Güzel günler göreceğiz inşallah. Allah muhtaçların yardımcısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidin kovalayın biraz geçen nikedan 60 lira ve 90 liraya ayakkabı aldım, adidas zx flux 120₺ aldim hepsinin fişini gösteririm. New balance 90₺.. koton pantalon 20₺. Nerede yaşıyorsunuzki

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

bu neyin kafası tam olarak? gören de nike, adidas vb şirketler senin ve sen üretiyorsun sanacak. konuda markaların gereksiz olduğunu değil tercih olduğunu söylüyoruz. kendi tercihlerinin doğruluğunu o işi yapan insanları aşağılayarak elde edemezsin. hoş kime anlatıyorum. anlayabilecek kapasite neyse
    Konuşma ve okuma bilseydin belki anlardın ama birşey bilmediğin gerçek. Ben diyorum Ankara sen diyorsun bahtım kara. Sana laf anlatmaya uğraşmaya değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Haha, selpaktan hallice ter süngeri kokarca iç astarlı ayakkabılara servet saçanlara kendi markamla ayakkabı satışı yapmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. Benim bildiğimi bunca kütükçünün bilmemesi tesadüf olamaz, kâr marjları benim bile iştahımı kabarttı.
    Yapsana yapabiliyorsan o süngerden, ya da diğerleri neden yapmıyor o üreticilerin? Cevabı belli kalitesiz ve ucuz yapayım yemişim ayak sağlığını.

• Şu şartlarda şu paralara bir şeyler aldığına şükredeceğine
  • impact_24 kullanıcısına yanıt
    Her kel satıcının bir kör alıcısı vardır. Aynı tipte ayakkabılar giyip sonra da memnuniyetsizlik tasavvur ediyorsunuz. Önce bir tercihlerinizi gözden geçirin, arayan bulur; köpük malzemeden toz torbası ayakkabılarınızla neden mutlu olamadığınıza kafayı takmayın sonra.
    Rahatlık, stil sahibi olmaktan ileri gelir. Rüküşlüğünüzü moda sanmayın. Üst baş şahane, altı terane olmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Herhalde bundan sonra kalenjiden başka bez spor ayakkabı almam gibime geliyor
  • 420 lirayada alırsın 1420 lirayada çünkü aldığın hersey ithal,yurt dışı, el malı, gavurun icadı. O ne kadar isterse o kadar ödemek zorundasın buna muhtaçsın çünkü o bir mal üretmiş özendirmiş satıyor.
    Adam kendi ülkesinin malını kendi ülkesinde kendi vatandaşına 50 dolara mal edip 420 dolara satacak hali yok. 50 dolara üretip 100 dolara satıyor haliyle. çünkü kendi ülkesinin kendi ittifak kurduğu birliğinin malı.
    Yerli malı ayakkabı kullan sende 420 lira vermene gerekte kalmaz yarı fiyatına çok iyi ayakkabılar satın alabilirsin.
    Dahada kalitelisini istiyorsan oku oku oku, çalış çalış çalış daha iyi ar-ge yapan mühendislere ihtiyacımız var. Çünkü avrupa-amerika bunu yaptı senin baban deden tarlada bağ bahçe sürüp, yada istanbula göç edip hayatını idame ettirmeye çalışırken çok iyi mühendisler yetiştirdiler. Şimdi bunun ekmeğini yiyorlar haliyle. Ağlayacağınıza ülke adına faydalı bir iş yapın daha çok çalışın daha çok okuyun daha çok üretin ki sizin torunlarınız sizin çektiğiniz sıkıntıları çekmesin. Çok iyi yerli araçlara çok iyi kılık kıyafet vs. herseyini iyisine 1.elden sahip olsun.Bunu sağlarsak zaten paramız değerlenir bu sefer sen tennezül edip 100 dolarlık herkeste olan ithal ayakkabıyı satın almazsın.

Ama herkes senin gibi düşünüp hem ayranım dökülmesin hem g.tüm s....... derse ben gideyim superstar air-max new balence çakayım bir tane ayağıma kalite kalite cool cool derse. Cari açık büyür büyür büyür 1 dolar 7tlde olur 17tlde. bu sefer 1420 lira vermek zorunda kalırsın aynı ayakkabıya. Aynı çılgınlar gibi her sene iphonenun yeni modelini samsung telefonların yenilerini arabalarının modellerini yükselten insanlar gibi, harcar harcar tükenirsin. Artık kimse yeni bir iPhone alamıyor artık kimse kolay kolay golfe passata binemiyor. Çünkü zamanında o kadar çok bilinçsiz tüketim yaptılar ki ekonomi bugünkü haline geldi. Bu pay hepimizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 28 Mayıs 2019; 17:26:6 >

• sopa isteme

• quote:

Her kel satıcının bir kör alıcısı vardır. Aynı tipte ayakkabılar giyip sonra da memnuniyetsizlik tasavvur ediyorsunuz. Önce bir tercihlerinizi gözden geçirin, arayan bulur; köpük malzemeden toz torbası ayakkabılarınızla neden mutlu olamadığınıza kafayı takmayın sonra.
    Rahatlık, stil sahibi olmaktan ileri gelir. Rüküşlüğünüzü moda sanmayın. Üst baş şahane, altı terane olmayın.
    Güzel kardeşim ben gösteriş meraklısı değilim ben sadece rahat ayakkabı istiyorum bu da en doğal hakkım. Bu rahatlığı sunabilen düşük fiyatlı ayakkabı olsa gidip onu alırım padişah çocuğu değiliz. İşim gereği sürekli ayakta sayılırım ayağımda 4 tane nasır var ve nasır ağrısını en aza indirmek ve ilerlememesi için rahat ayakkabı alıyorum tipi umrumda değil. Ama seçenek çok az ve bu seçeneği sunan ayakkabı da fiyatını yüksek tutuyor çünkü alternatif yok ve üretilemiyor. Umarım birşeyler anlatabilmişimdir.

• impact_24 kullanıcısına yanıt
    Ayağında nasır varsa, o rahatsız ayakkabılar giydiğin içindir, bir kere kafanda yerleşmiş aksi yöndeki fikirleri terk et: ayakkabın zaten rahatsız - rahat ayakkabı istiyorsun. Onun da çaresi giydiğin çoraptan, günlük temizliğini yapmış olmana kadar değişiyor.
    Bunun sebebi, ne kadar terleyeceğinin sabit bir miktarının olmaması, ama buna rağmen sabit bilinenlerinin olması. Bunlardan biri dediğim gibi temizlik; öyle bir ayakkabın olmalı ki, temizliği kolay olmalı: ilk günkü gibi giyilebilmeli. O köpük dolgulularla her gün makineye atsan, benimki gibi temiz kullanma şansın yok.
    Ayağında nasır varsa, derin soyuluyordur nemden. Nemi kolay atacak, hatta nem tutmayacak kıyafetler mevcut. Eğer istiyorsan, sana bir örnek göndereyim. Hiç öyle benim aklım bana yeter kolaycılığı da aklınızı çelmesin, bunları bilen yok, öyleyse ticari sırrımı sizinle paylaşmıyorum. Ne kadar ekmek, o kadar köfte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 29 Mayıs 2019; 3:17:22 >

• ben de geçen bayram için ayakkabı aldım kinetixler falan (iyileri) 250-350 tl arasındaydı sonra 200 tl'ye eski model ama fena görünmeyen bir nike gördüm ve aldım.
    internette daha pahalıymış bu arada
    www.hepsiburada.com
    Nike Initiator Erkek Spor Ayakkabı 394055-023 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/nike-initiator-erkek-spor-ayakkabi-394055-023-pm-HB0000081128

Bu ayakkabının beyaz-mavi versiyonunu 2010 'da babam amerikadan 20 dolara falan almıştı bu arada.ki o zamanlar yeni modeldi.
    Aha buyduhttps://www.runnerinn.com/f/13674/136747957/nike-initiator.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 28 Mayıs 2019; 23:45:44 >

• En basitinden Nike'ın 180 liraya da ayakkabısı var 800 liraya da. Güzel ayakkabı yok derken bu sübjektif bir değerlendirme. Şimdi beğendiğin Nike olsa ve beğendiğin model fiyatı 400 tl olsa, bundan dolayı şikayet etmek anlamsız olur. Çünkü o modele çıkana kadar belki arada 50 farklı model daha vardır. Piyasada 90 liraya da ''marka'' kot var 600 liraya da. Kaldı ki bu kadar cebinin, cüzdanının hesabını yapan biri zaten nerede, hangi ürün ne kadara satıyor onu bilir ona göre alışveriş yapar. Ekonomi iyi değil tamam da piyasada yüzbinlerce çeşit var, New Balance giymek istiyorsan o zaman şikayet etmenin de anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarletlion -- 29 Mayıs 2019; 13:13:40 >
  • quote:

Ayağında nasır varsa, o rahatsız ayakkabılar giydiğin içindir, bir kere kafanda yerleşmiş aksi yöndeki fikirleri terk et: ayakkabın zaten rahatsız - rahat ayakkabı istiyorsun. Onun da çaresi giydiğin çoraptan, günlük temizliğini yapmış olmana kadar değişiyor.
    Bunun sebebi, ne kadar terleyeceğinin sabit bir miktarının olmaması, ama buna rağmen sabit bilinenlerinin olması. Bunlardan biri dediğim gibi temizlik; öyle bir ayakkabın olmalı ki, temizliği kolay olmalı: ilk günkü gibi giyilebilmeli. O köpük dolgulularla her gün makineye atsan, benimki gibi temiz kullanma şansın yok.
    Ayağında nasır varsa, derin soyuluyordur nemden. Nemi kolay atacak, hatta nem tutmayacak kıyafetler mevcut. Eğer istiyorsan, sana bir örnek göndereyim. Hiç öyle benim aklım bana yeter kolaycılığı da aklınızı çelmesin, bunları bilen yok, öyleyse ticari sırrımı sizinle paylaşmıyorum. Ne kadar ekmek, o kadar köfte.
    Amd kullansaydin nasir cikmazdi diyeceksin sandim

• Kendisi Camper giyiyor, mutlu oldun mu? Onu da kendime benzetmek arifesindeyim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.