Şimdi Ara

420 lira ayakkabi 200 lira pantolon aldim avrupa bizi kiskaniyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
6.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASAP1910 -- 28 Mayıs 2019; 0:26:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

skechers dünyada tek zaten rakibi yok. geçen yaz %25 indirimle 325er den iki çift aldım anneme. bazı cümleleri farklı yerinizden anlıyorsunuz. alternatifi olan ürünler dedim değil mi? skechersın dünya da yok alternatifi. sanırsın ülke de herkes skechers giyiyor
    Skechers alternatif yok, Adidas yok, Nike yok e ne anladık o zaman saçma sapan ayakkabıların alternatifi olsa ne yazar. Herkes tutturmuş bir maliyeti ne, ayakkabı eğer sana istediğini sunuyorsa maliyeti isterse 10 TL olsun. Eğer sen alternatifini sunamıyorsan susacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yaşıma geldim ne 420 TL ye ayakkabı, ne de 200 TL bir pantolona para verdim.

Giydiğim ayakkabılar, klâsik hotiç, spor adidas ve Nike. Pantolon, Sarar, Altınyıldız vs .

Birde konu açmış yahu :))

Demek var ki vermişsin

• impact_24 kullanıcısına yanıt
    bu neyin kafası tam olarak? gören de nike, adidas vb şirketler senin ve sen üretiyorsun sanacak. konuda markaların gereksiz olduğunu değil tercih olduğunu söylüyoruz. kendi tercihlerinin doğruluğunu o işi yapan insanları aşağılayarak elde edemezsin. hoş kime anlatıyorum. anlayabilecek kapasite neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Bu yaşıma geldim ne 420 TL ye ayakkabı, ne de 200 TL bir pantolona para verdim.

Giydiğim ayakkabılar, klâsik hotiç, spor adidas ve Nike. Pantolon, Sarar, Altınyıldız vs .

Demek var ki vermişsin
    Hocam madem düşük fiyata alıyorsunuz bizlere ne şekilde aldığınızı anlatırsanız bizlerde ucuza alalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Demek ortopedik olması için içi pamuk, dışı kauçuk olmalı ha ha, başka bir tavsiyen var mıydı lafını bölmüş gibi olmayalım da eksik kalmasın böyle çok eğlenceli.
    200TL'den üzeri ayakkabı almadım, almam. İsterse yanardönerli olsun, benim rahatım çok mühim.

• Avrupada 30-40 euro adidas nike new balanceler pantolon ve tişörtleri saymıyorum bile Gerçekten acınacak haldeyiz..
  • Elbette :))

Öncelikle tam tersi sezon veya sezon arasında alırım.

Muhakkak çek kupon vs kullanırım.

Kredi kartı avantajlarından yararlanirim.

Kampanyalı dönemleri beklerim ( yılbaşı gibi)

Mesela Hotiç ayakkabılarda 3 al 2 öde veya 2 si 99 kampanyalarından epey yararlandım. Allah'a şükür dolap ayakkabı dolu, daha 1-2 yıl götürür beni. Adidas ayakkabıyı 103 TL ye ayakkabı dünyasından aldım.

Pantolon vs gömlek dolapta duruyor, işten fırsat bulamıyoruz giymeye :))

Muhakkak bir fırsat çıkar.

Ha yaşam ucuz değil katılıyorum, fakat biraz biz de fırsat kollayalim.

• toplam maliyetleri 31 tl (en fazla) olan ürünlere 620 tl vermişsin avrupa tabi senin kıskanır.
  • quote:

Elbette :))

Öncelikle tam tersi sezon veya sezon arasında alırım.

Muhakkak çek kupon vs kullanırım.

Kredi kartı avantajlarından yararlanirim.

Kampanyalı dönemleri beklerim ( yılbaşı gibi)

Mesela Hotiç ayakkabılarda 3 al 2 öde veya 2 si 99 kampanyalarından epey yararlandım. Allah'a şükür dolap ayakkabı dolu, daha 1-2 yıl götürür beni. Adidas ayakkabıyı 103 TL ye ayakkabı dünyasından aldım.

Pantolon vs gömlek dolapta duruyor, işten fırsat bulamıyoruz giymeye :))

Muhakkak bir fırsat çıkar.

Ha yaşam ucuz değil katılıyorum, fakat biraz biz de fırsat kollayalim.
    Boyner çalışanıyım. Tüm indirim kampanyalar VS doğal olarak biliyorum. Ama ne olursa olsun 50 liraya marka ayakkabı alamadıktan sonra ülke acınacak haldedir. Arkadaşım günlük Almanya da günlük 70euro ya çalışıyor. Zara dan palto ve bot almış ikisi 80euro. Aynı ürünler Türkiye de toplam 1. 000tl.

Almanya da ikisini neredeyse 1 günlük çalışma karşılığı alabiliyorsunuz.

Ama bizde 15 gün.

Hayırlısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Hotiç mi, öğ! İnşallah, dolapta bekleyen ayakkabıların kurur da çatlar, giydiğine giyeceğine pişman olursun, bir daha da zevksizliğini ulu orta paylaşmazsın. Midem bulandı 10 bardak çay içsem ancak bu kadar içim karman çorman olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

Avrupali:
    61 euro'ya ayakkabi 29 euro'ya pantolon aldim turkiye bizi kiskaniyor
    turkiyede ayakkabiya 61 TL pantolona 29 TL verebilen varmidir? evet var

IRANLI:
    2,901,003 riala ayakkabi 1,381,430 riala pantolon aldim Turkiye bizi kiskaniyor

Turkiyede ayakkabiya 2,901,003 TL pantolona 1,381,430 TL verebilen varmidir?

Hindistanli:
    4788 rupee'ye ayakkabi 2280 rupee'ye pantolon aldim avrupa bizi kiskaniyor

Turkiyede ayakkabiya 4788 TL pantolona 2280 TL verebilen varmidir.?

Azeri:
    586 manata ayakkabi 279 manata pantolon aldim turkiye bizi kiskaniyor

Turkiyede ayakkabiya 586 TL pantolona 279 TL verebilen varmidir.?

haaaa su parabirimi meselesi
    diğer ülkeleri bilemem ama avrupada asgari ücret 2000 bizde de öyle , orada muz 1,25 lira bizde 13 lira , ayakkabı 30 lira bizde 300 lira,benzin 1 lira bizde 7 lira gaz 0,5 lira bizde 3,5 lira içki 10 lira bize 170 lira ....

parabirimine gerek yok hesap ortada doğru soru senin paran kimin yüzünden değersiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 28 Mayıs 2019; 1:56:23 >

• quote:

Bu yaşıma geldim ne 420 TL ye ayakkabı, ne de 200 TL bir pantolona para verdim.

Demek var ki vermişsin
    klâsik hotiç, spor adidas ve Nike. Pantolon, Sarar, Altınyıldız vs daha pahalı almış olmanız doğal haliyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 28 Mayıs 2019; 1:58:57 >
  • impact_24 kullanıcısına yanıt
    Haha, selpaktan hallice ter süngeri kokarca iç astarlı ayakkabılara servet saçanlara kendi markamla ayakkabı satışı yapmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. Benim bildiğimi bunca kütükçünün bilmemesi tesadüf olamaz, kâr marjları benim bile iştahımı kabarttı.
  • Her zaman daha kötüsünü gösterip, bizi en kötüsüne şükür ettirmeyi öğrettiler..

Neye şükür ediyoruz? Hiç düşündünüz mü? Düşünmediniz tabi. Malum kesim düşünen adam istemiyor, muzunu verelim gözünü açmasın diyor..

Sonra ne oluyor.. Malum kişiler lüks araçlardan daha da lüks araçlara biniyorlar.. Altın kaplı tuvaletler ortaya çıkıyor. Vakıflar, dernekler, bağışlar meydana geliyor..

Türkiye'deki vergi sistemini araştırın boğazımıza kadar vergi yükümüz var. Bu kadar vergi alınmasına rağmen neden bir arpa boyu yol gidemiyoruz? Cevabı çok basit aslında..

• gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Hocam seni sıcak Fırsatlar ölücü timine davet ediyorum. 40 TL’ye uss Polo jean pantolon, 10 TL’ye t-shirtler, 150 TL’ye new balanceler almadan asla rahat etmeyiz. Arkadaşlarım bana her zaman şunu derler; senin kadar tutumlu olsaydım gerçekten güzel bir villam olurdu. Bu yüzden sabırlı olmazsanız daha çok 600 TL’ye alırsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Demek ortopedik olması için içi pamuk, dışı kauçuk olmalı ha ha, başka bir tavsiyen var mıydı lafını bölmüş gibi olmayalım da eksik kalmasın böyle çok eğlenceli.
    200TL'den üzeri ayakkabı almadım, almam. İsterse yanardönerli olsun, benim rahatım çok mühim.
    Bana ne söylüyorsun konu sahibine söyle, bende uygun fiyata ve marka ayakkabıları giyimi 100 300 arasına alıyorum ama konu sahibi 600 800 lerden bahsediyor ve ayakkabı yokmuş ucuza demeye getiriyor ve bizde diyoruz ki alırsan ortopedik ya da Adidas tarzı ayakkabılar zengin ile aşık atmaya çalışırsın diye sitem de bulunduk.

• Gecen sene ankarada avmden kinetix almıştım günlük 40 tl ye bu yıl 100 den aşagı adam gibi kinetix yok

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Her zaman daha kötüsünü gösterip, bizi en kötüsüne şükür ettirmeyi öğrettiler..

Neye şükür ediyoruz? Hiç düşündünüz mü? Düşünmediniz tabi. Malum kesim düşünen adam istemiyor, muzunu verelim gözünü açmasın diyor..

Sonra ne oluyor.. Malum kişiler lüks araçlardan daha da lüks araçlara biniyorlar.. Altın kaplı tuvaletler ortaya çıkıyor. Vakıflar, dernekler, bağışlar meydana geliyor..

Türkiye'deki vergi sistemini araştırın boğazımıza kadar vergi yükümüz var. Bu kadar vergi alınmasına rağmen neden bir arpa boyu yol gidemiyoruz? Cevabı çok basit aslında..
    He altın kaplı tuvaletler he buna inananların düşük bir kesim olduğunu ve onların biz olduğunu da yazın. Hayatınız algı ile nefes almak ve algı ile yaşamak. Devam bu kafa ile. ;)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.