< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 25 Mayıs 2019; 12:33:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 25 Mayıs 2019; 12:33:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ucuza da alırsın diyen arkadaşlar geçen sene 130 tl ye aldığım flo ayakkabı 240 lira şimdi.
|
Hep yanlış anlaşılma, Ekonomi uçuyor derken fiyatlar uçuyor.
|
Çin'den gelen kanser yapan ayakkabıları alabilirsin haklısın
|
Kaliteleri aynıdır da, 8'le 10'la çarpmanın mantığı ne? Benim için 45 birim para burada.
|
50 liraya da alabilirdin
|
48 numara adam gibi model ve renkte 600 tlden asagi ayakkabi bulan varsa link atabilir mi? son 5 yildir 400 den asagi odeme yapmadim. seri sonunda denk getiriyorum o fiyatlari da.
|
Aliexpress demiş
Al demiş (oraya da 20% vergi geldi trol) Fiyatlar en az 1.5 ile çarpılmış geçen seneye göre. Ama aliexpress, ama ağla. Güzel kafa devam edin. |
Bizim memleketin zenginlerinin de meselesi bu işte karınları doymuyor...
Şu fiyatları giyim kuşam içim harcayabiliyorsan Türkiye şartlarında durumun baya iyi demektir. Ama hala şikayet ediyorsun. Niye? Daha fazlasını daha iyisini giymek istediğin için. Nefsin doymuyor, 10 katını alsan da doymaz. Bunları yazarken biraz utanmak gerekir, senin bu şikayet ettiğin parayla bırak elbise almayı geçimini sağlamaya çalışan insanlar var. Bırak bu şikayet işlerini gariban yapsın sizin gibi ensesi kalınlara gelinceye kadar daha çooookkk insan var. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|