Şimdi Ara

420 lira ayakkabi 200 lira pantolon aldim avrupa bizi kiskaniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
6.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupada ayakkabiya 420 euro pantolona 200 euro verebilen varmidir.Bence yoktur ama ben verebiliyorum ve bu ekonomimizin nasil iyi oldugunun bir gostergesi.
    Bi gittim 300 liradan asagi modeli guzel ayakkabi yok.Modeli hicbir seye benzemeyen new balancelar 600 lira guzelleri 850den pahaliydi.200 liraya aldigim kot pantolonda colinsden bu arada.
    Ben çok para harcamiyorum hayat çok pahali.
    Merak ettigim bir şey var 2000-3000 lira arasi maaşla gecinen aileler nasil ustune basina bisey alabiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 25 Mayıs 2019; 12:33:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim memleketin zenginlerinin de meselesi bu işte karınları doymuyor...

Şu fiyatları giyim kuşam içim harcayabiliyorsan Türkiye şartlarında durumun baya iyi demektir. Ama hala şikayet ediyorsun. Niye? Daha fazlasını daha iyisini giymek istediğin için. Nefsin doymuyor, 10 katını alsan da doymaz.

Bunları yazarken biraz utanmak gerekir, senin bu şikayet ettiğin parayla bırak elbise almayı geçimini sağlamaya çalışan insanlar var. Bırak bu şikayet işlerini gariban yapsın sizin gibi ensesi kalınlara gelinceye kadar daha çooookkk insan var.
  • 50 liraya da alabilirdin

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

50 liraya da alabilirdin
    Nerde kardes 50 liraya nayk ayakkabi 50 liraya dar kesim likrali pantolon goster bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Nerde kardes 50 liraya nayk ayakkabi 50 liraya dar kesim likrali pantolon goster bana.

Alıntıları Göster
    Kinetix'e bile 100 lira para verdim ben eğer 50 liraya Nike bulursanız bir tane de size alacağım. İnanma hocam bunlara. Bloklu zaten bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Kinetix'e bile 100 lira para verdim ben eğer 50 liraya Nike bulursanız bir tane de size alacağım. İnanma hocam bunlara. Bloklu zaten bende.

Alıntıları Göster
    Dedigi 50 liralik ayakkabilari biliyorum.Markasiz gunluk giyim ayakkabilari.Kinetixler dedigin gibi 100-120 lira.Polo gunluk giyim ayakkabilarda 160 lira civari.Duzgun spor ayakkabilar 300den basliyor.

• Ucuza da alırsın diyen arkadaşlar geçen sene 130 tl ye aldığım flo ayakkabı 240 lira şimdi.

• Hep yanlış anlaşılma, Ekonomi uçuyor derken fiyatlar uçuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seni 90 dolardan alicam
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hemen atlamislar ben sanki markasız alın dedim. aliexpres gibi sitelerde yeni mağazalar satış sayısını hemencecik arttırmak için yeni ürünlerini çok ucuza koyar . onlardan alabilirsin.

• Gucci ayakkabıya o kadar vermişliğim var. Sene 2009, İtalya

• Serin Hikaye Birader S kullanıcısına yanıt
    Öyle gerçekten.

Aldığım model güzeldi ve tabanı rahattı yoksa hayatta vermezdim o kadar para. Gençlik, marka düşkünlüğü almıştım.

• Türkiyede insanlık yok ki modern kölelik sistemi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

50 liraya da alabilirdin
    Çin'den gelen kanser yapan ayakkabıları alabilirsin haklısın

• 100 300 arasına güzel ayakkabı ve giyim elbiseleri var, size lcw DeFacto dan alın demiyorum ama Boyner de ve dockers ve Lumberjack gibi ürünler ile Greyder Caterpillar gibi ürünlerle bu fiyatlara alabiliyorum. Ha dersen ben Adidas in ortapedik ürünlerini alacağım o zaman 600 800 u gözden çıkaracaksın.

• Şuan üstteki arkadaşa deliler gibi küfür etmek istiyorum

• açılırsın hocam

sen de ağla

• Ağla ne yaşlar kaç :d
    Neyse boş insanlar hakkında konuşmayalım da değerli sanmasınlar kendilerini.

Konuya gelirsek, evet kaliteli ürünler için bu paraları gözden çıkarmak gerekir. Jeanler de çok pahalı. Dün Mavi'den 170 liraya jean aldım ki diğerlerine göre ucuzdu. Yine de 2 sene garantisi var. Outlet bölümünden aldığım Mavi Amerika Black serisi jeanim 2 senedir sağlam sadece azıcık saldı ama kemer ile halloluyor. LCW'den daha ucuza da alabiliriz ama maalesef aynı kaliteyi bulmak zor.

Ayyakabı umarım hoşunuza gitmiştir fakat biraz araştırsanız daha iyisini bulurdunuz diye düşünüyorum. Güle güle kullanın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.