Bildirim
4200 e Monitörlü Sistem Nasıl ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
O ekran kartına 1300 lira verip o işlemciyi almayın. -
öneriniz bütçeyi aşmadan? -
İşlemci 500, ekran kartı 1300. Bence işlemci 1000, ekran kartı 800 olsa daha iyi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: kaptran
öneriniz bütçeyi aşmadan?
h110 + i5 7500 yapabilirsiniz.
en temizi direk amd almak olur. ama bu şekilde bütçenizi çok aşar. ssdden falan kısmak gerekebilir. -
oyun için topluyorum ekran kartı daha önemli olmaz mı? -
seçtiğim işlemci baya indirimli görünüyor hepsi de alınmaz mı? -
485tl ye i5 bulmuş bir de o işlemciyi alma diyorsun.
bence 485tl bir daha asla bulamazsın benden söylemesi. i3 işlemcileri bile 500tl den yukarı satıyorlar. hatta bakın aynı sitedeki başka satıcılar o işlemciyi 786tl ye satıyor.
bence hiç kaçırma hemen al. hatta büyük ihtimal bir yanlışlık olmuştur o fiyata gönderilseler çok şanlısın. -
quote:
Orijinalden alıntı: kaptran
oyun için topluyorum ekran kartı daha önemli olmaz mı?
Olur da aldığınız işlemciye laf söyleyeceğim, hakaret algılayacaksınız. 6500 bile G4560'tan kötü. Saat hızı şart. Alın işlemcinizi tepe tepe kullanın. En kötü tecrübe işlemciniz yetmediğinden ekran kartınızı kullanamamak. Tabii 800 TL'lik ekran kartı ile 1300TL'liğinin farklı olacağını düşünüyorsanız deneyebilirsiniz ama bu kadar üste çıkmamanızı öneririm. Sonuçta konuyu siz açtınız ben yanıtlıyorum. Alacaksınız o olacak. -
Yok kardeşim, sanki yangından mal kaçırıyorlar, bu ne acele böyle? -
Haklisin, 5 ghz pentium 4 akiyor, 1080ti ile i7lerden fazla fps aliyorum. Gta 5 fpsleri ne ki o ezik g4560in. Saat hizi bile yavasl
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan
Yok kardeşim, sanki yangından mal kaçırıyorlar, bu ne acele böyle?
ne o sen mi alacaksın o işlemciyi. adamı trollüyorsun. böyle fırsatlar kırk yılda bir gelir 1 saat sonra o işlemci orada yoktur. kesin biri alır onu o fiyata kimse kaçırmak istemez o yüzden acele etmeli.
valla ben geçen al yeni işlemci almamış olsaydım şak diye almıştım o ilandaki işlemciyi. -
Yahu, aklınız başınızdan mı gitti, sırf indirim var diye alacak kadar? Gidin görünün isterseniz, belki bir şikayetiniz vardır. -
Kesinlikle katılıyorum. O kötüyse G4560 zaten çöp... i7, FX, Ryzen; alınabilecekler bunlar. -
evet sırf o indirimi kaçırmamak için alırım. hatta 485tl ye alıp hiç kutusundan çıkarmadan sıfır işlemci olarak 585l ye okuturum 100tl kısa günün karı olur. -
Duydunuz mu? Kullanmak için önermiyor bu arkadaş. -
mevcutta kullandığım işlemci zaten var bunu neden kullanayım. boş boş konuşuyorsun gece gece.konu sahibi sen bunu dinleme o işlemciyi al.neymiş saat hızı düşükmüş.
bu işlemci otomatik olarak yük binince 3.30ghz e yükseliyor. -
baya bi hararetlenmiş konu sakin olun arkadaşlar sadece bi sistem toplayacam -
1060 + i5 6400 performansını, 1050ti + i5 7600 ile kıyaslıyor(verdiğin fiyatlar bunlara denk) ve gtx1050 li modeli daha üstün mü buluyorsun cidden
13000 mesaj atmışsın ama no icraat -
güncel
Benzer içerikler
- exen smart güvenilir mi
- hotfix nedir
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- i3-12100f alınır mı
- rx 7600 alınır mı
- anakart modeli öğrenme
- apu sistem
- amd fsr
- en iyi psu markaları
- dlaa nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X