Şimdi Ara

ꕥ DEATH STRANDING ꕥ | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.799
Cevap
58
Favori
371.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?

Kojima sorularla bizi bu hale soktu hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 8 Aralık 2017; 13:59:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede bebegin olaylarda etkisi çok büyük olacak ve herkes bu bebeği birbirinden almaya çalışacak hocam

Beyin yaktıkdan sonra birde oynanışı görsek yarın süper olur ama e3 2018 e kalır büyük ihtimalle gameplay

• Şu kadroya bakın ya hey yavrum hey... Hideo Kojima, Yoji Shinkawa, Mark Cerny, Norman Reedus, Mads Mikkelsen. Yıldızlar Karması olmuş resmen.

Mark Cerny reyis sayesinde muhteşem sahneler teknoloji yenilikleri görebiliriz. Yani Hideo Reyis, aklındaki hayalindeki herşeyi Mark Cerny reyis in teknolojik imkanları ile hepsini bu oyuna yansıtabilir.

&#42341; DEATH STRANDING &#42341; | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 |

• Hideo kojimanın son tweet yorumlarına bakın gülmek garanti.

• umarım kojima ve sony playstation arasındaki ortaklık çok uzun sürer ve inanılmaz güzel oyunların doğmasına neden olur..
  • Hocam bi dur hele yavaş gel izliyorum izliyorum bi anlam veremiyorum Aşırı mistik bi ortam olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Trailerdan deli sorular o bebek kim ?

Bu siyah virüs gibi olan şey ne ?

Bu siyahlıklara bebekmi sebep oluyor?

Bu bebek ile o adam arasında bir bağ varmı ?

Bebek neden adamın içinde ?

Bu bebek siyahlıklara sebep oluyorsa ne olmuş da böyle olmuş

Bebek in annesi nerde ?
    Bebek neden tüpün içinde ?
    Tüpde olunca siyahlıkları yapmaz halemi geliyor ?

Kojima yine beyin error verir hale getirdi .

En net olan bebegin tüp bebek olması

• Trailer'ı çok beğendim Kojima bildiğin Stranger Things tarzında oyun yapmış.
  • bir tarih ataydın trailer'ın sonuna be Kojima. 2018 imkansız da 2019 a çıkar umarım.
  • Ben yeni trailerden pek bir şey anlamadım,yine Kojima insanları şaşırtmaya devam ediyor.İnşallah PSX'de 5,6 dakikalık gameplay görürüz.Çünkü oyunun mekaniklerini, aşırı merak ediyorum.Ve TGA trailerde adam bebeği elinde tutuyor,sonra adamı bir şey yakalıyor ve götürüyor,bir adam kendini öldürüyor.Aşırı karmakarışık trailer olmuş.Bu oyun alternatif evren ve bilim kurgu,hatta bir gizemlerinde olacağını tahmin ediyorum.Tahminim bu trailerde maskeli adam Mads Mikkelson olacağını tahmin ediyorum.Bu oyun tüm oyun dünyasını mekanikleriyle değiştirecek devrim gibi exclusive oyunumuz geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan.Drake

Şu kadroya bakın ya hey yavrum hey... Hideo Kojima, Yoji Shinkawa, Mark Cerny, Norman Reedus, Mads Mikkelsen. Yıldızlar Karması olmuş resmen.

Mark Cerny reyis sayesinde muhteşem sahneler teknoloji yenilikleri görebiliriz. Yani Hideo Reyis, aklındaki hayalindeki herşeyi Mark Cerny reyis in teknolojik imkanları ile hepsini bu oyuna yansıtabilir.

sanki şampiyonlar ligi mübarek

• Kojima 2016 daki trailer la yeniyi yanyana izleyin belki birkac ipucu bulabilirsiniz demiş ?

Yanyana hali.
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    O siyah virüs insanlara bulaşan uzaylı parazit ya da saqdece parqazit olabilir.Yaratık işte.Örümcek şekklinde yaratıklar Stephen Kingin romanlarında dolu.Bebeği bu kadar koruduklarına göre bu yaratıkları yok edecek kişi o olabilir.Bebeğin psijik gibi güçleri varsa o yaratıkları kontrol etme gibi dünyanın sonunu getirecekte kişi olabilir.Ama %90 yaratıkları yok edecek kişi bence.Şimdi moda diye birde Kojima videoda 80li yılların korku-gerilim müziklerine benzer müzik koymuş.Stranger Things dahil herkes böyle yapıyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AD674E5D1 -- 8 Aralık 2017; 15:31:37 >
  • Bebek muhtemelen yaşanan olayların çözümünü bünyesinde barındırıyor. O sebeple korunuyor yada bir yere götürülmeye çalışılıyor diye düşünüyorum, bu süreçte yaşananları da biz oynayacağız.

Tabi aşağı yukarı hepimiz bu yoruma kafamızda ulaştık ama neden nasıl sorusunun arkası hep boş :)
  • Hideo Kojima reis Decima grafik motorunun gücünü doruklarına kadar hissettirecek,ve tahminim bu trailerdeki ekran görüntüleri büyük ihtimalle grafik motorundan gerçek zamanlı olarak oynatılmıştır.

&#42341; DEATH STRANDING &#42341; | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 |&#42341; DEATH STRANDING &#42341; | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 |&#42341; DEATH STRANDING &#42341; | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 |

Kaynak:https://twitter.com/shinobi602/status/938972514285510664

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 8 Aralık 2017; 15:48:38 >

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi olabilir ama çocuk çöüzümü bünyesinde barındırıp aşıyla diğer insanlara bunu nakledeceklerse FThe Lasft Of Us Ellie taklit edilmiş olur.
  • Bu adamın çıkardığı Mgs'leri herkes sevmisti ama benim pek tarzım degildi. Bu oyuna da baktim ama oyundan cok film gibi. 2 senedir film fragmani yayinliyorlar :) Kadro iyi, iyi bir is çıkaracaklardir ama cikis tarihi yakin olmayacak bu cok belli. Bugun Psx'te olmazlarsa en erken 202019'da cikar.

• Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Desene oyunu hiçbirimiz göremeyecegiz hocam baya geç çıkış tarihi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Kojima 2016 daki trailer la yeniyi yanyana izleyin belki birkac ipucu bulabilirsiniz demiş ?

Yanyana hali.

2016 daki video da virüslü diyelim veya parazitli Norman ile yeni videodaki arabanın üzerinde beliren adamın hareketleri aynı. Ayrıca bebeğin elinde olduğu adama parazit bulaşmamış temiz ve bebekde sanki siyah sıvının içinde hortumu takınca suyu beyazlaştı veya bebek görünmesin diye koruma amaçlı da siyah olabilir o tüp. Aklımda deli sorular...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.