Şimdi Ara

ꕥ DEATH STRANDING ꕥ | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.799
Cevap
58
Favori
371.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "there was an explosion that gave life on earth, there WAS an explosion that will be our last"

gibisinden bir cümle ediyor. ikinci cümledeki ifade oyunun zaman yolculuğu/başka boyutlar içereceğini gösteriyor gibi.. Mükemmel gerçekten. Ayrıca ilk trailer'da norman'ın boynundaki künyelerde 2 tane fizik denklemi yer alıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam zaman yolculuğu, kara delikler gibi konularla ilgiliydi. Bu da sanırım tezimi destekliyor :)

Sırttaki cihaz da o görünmeyen varlıkları tespit etmeye yarıyor sanırım.

Şimdi bekle dur işin yoksa
  • Sanırım mgs4 gibi cutscene manyağı bir oyun geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Bu adamın çıkardığı Mgs'leri herkes sevmisti ama benim pek tarzım degildi. Bu oyuna da baktim ama oyundan cok film gibi. 2 senedir film fragmani yayinliyorlar :) Kadro iyi, iyi bir is çıkaracaklardir ama cikis tarihi yakin olmayacak bu cok belli. Bugun Psx'te olmazlarsa en erken 202019'da cikar.

nedense tarihi görünce kahkaha attım
  • shunter kullanıcısına yanıt
    BlackLead kullanıcısına yanıt
    Görünce ben de güldüm Klavye hatasi olmuş.

• Bir patlama oluşturduk bu birşeyi canlandırdı. 2. patlama bizim sonumuz oldu diyor. Nükleer tarzı birşey oldu sanırım. Bu patlama karadelik-diğer boyut tarzı birşey oluşturdu sanırım.

Ayrıca suitteki sensörü çok beğendim. Karizma görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2PÁC

Bir patlama oluşturduk bu birşeyi canlandırdı. 2. patlama bizim sonumuz oldu diyor. Nükleer tarzı birşey oldu sanırım. Bu patlama karadelik-diğer boyut tarzı birşey oluşturdu sanırım.

Ayrıca suitteki sensörü çok beğendim. Karizma görünüyor.

Ben Ilk patlama dediginde big bang i kastediyor diye algıladım, patlama olusturduk yaptik demiyor. Keza ikincisinde de bir patlama oldu diyor yine.

"Once, there was an explosion, a bang which gave rise to life as we know it. And then, came the next explosion. An explosion that will be our last."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 8 Aralık 2017; 17:45:42 >

• Arkadaşlar internette son trailerdan sonra dolaşan teoriler ve benim çıkarımlarımı sizlerle paylaşıyorum ;

-İlk önce açılış monoloğu bing bangi işaret ediyor ""Once, there was an explosion, a bang which gave rise to life as we know it. And then, came the next explosion. An explosion that will be our last." bu monologdan anlaşılıyor ki bing bang sonrası zamanın başlangıcı olarak kabul görülüyor ve ikinci bir patlama ise sonumuzu getirdiğinden bahsediyor.
    -videoda ki yaratıklar zamanı kontrol edebiliyorlar.
    -Sam(norman reedus)'un ekibine yol gösteren cihaz(sırtlarındaki açılıp kapanan şey ) zamanda ki değişimleri algılayarak yaratıkların geldiğini haber veriyor.
    -Sam'in ekibinden bir kişi yakalandığında kendini öldürüyor yada öldürtüyor ve bir diğer grup üyesinin taşıdığı kapsülde bebek olarak tekrar hayata başlıyor.
    -Sam trailerda hep aynı yerde duruyor ancak , zamanda ileri geri gidiyor.(denizden sonra krater oluşumu)
    -Sam'in grubunun ikinci üyesi öldükten sonra zaten elinde bir kapsül olduğu için ölen ikinci grup üyesi Sam'in içinde beliriyor.(bebek olarak)
    -Grup üyelerinin birbirleri ile baş parmaklarıyla okey işareti yaparak haberleşmeleri ve bebeklerin de baş parmak olayını doğar doğmaz yapmaları bundan.
    -İlk ölen grup üyesinin yaşlanmasının nedeni canavarların onun üstünde ki zamanı hızlandırması.
    -Ekibin lideri Mads Mikkelsen'in canlandırdığı sus işareti yapan karakter.
    -Ekip üyeleri yakalanacaklarını anladıkları an kendilerini öldürüp (kendini bıçaklayan karaktere dikkat edin) bir kaç saniye sonra bebek olarak dönüyorlar.

Söz konusu trailerin linki:
    MKIceAndFireyoutube
    DEATH STRANDING Trailer NEW PS4 (The Game Awards 2017)
    https://www.youtube.com/watch?v=Alt4MCkk-F0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swfan -- 8 Aralık 2017; 18:28:4 >

• Xbox one x de 4k 60 fps olacak mi bu oyun?

• quote:

Orijinalden alıntı: swfan

Arkadaşlar internette son trailerdan sonra dolaşan teoriler ve benim çıkarımlarımı sizlerle paylaşıyorum ;

-İlk önce açılış monoloğu bing bangi işaret ediyor ""Once, there was an explosion, a bang which gave rise to life as we know it. And then, came the next explosion. An explosion that will be our last." bu monologdan anlaşılıyor ki bing bang sonrası zamanın başlangıcı olarak kabul görülüyor ve ikinci bir patlama ise sonumuzu getirdiğinden bahsediyor.
    -videoda ki yaratıklar zamanı kontrol edebiliyorlar.
    -Sam(norman reedus)'un ekibine yol gösteren cihaz(sırtlarındaki açılıp kapanan şey ) zamanda ki değişimleri algılayarak yaratıkların geldiğini haber veriyor.
    -Sam'in ekibinden bir kişi yakalandığında kendini öldürüyor yada öldürtüyor ve bir diğer grup üyesinin taşıdığı kapsülde bebek olarak tekrar hayata başlıyor.
    -Sam trailerda hep aynı yerde duruyor ancak , zamanda ileri geri gidiyor.(denizden sonra krater oluşumu)
    -Sam'in grubunun ikinci üyesi öldükten sonra zaten elinde bir kapsül olduğu için ölen ikinci grup üyesi Sam'in içinde beliriyor.(bebek olarak)
    -Grup üyelerinin birbirleri ile baş parmaklarıyla okey işareti yaparak haberleşmeleri ve bebeklerin de baş parmak olayını doğar doğmaz yapmaları bundan.
    -İlk ölen grup üyesinin yaşlanmasının nedeni canavarların onun üstünde ki zamanı hızlandırması.
    -Ekibin lideri Mads Mikkelsen'in canlandırdığı sus işareti yapan karakter.
    -Ekip üyeleri yakalanacaklarını anladıkları an kendilerini öldürüp (kendini bıçaklayan karaktere dikkat edin) bir kaç saniye sonra bebek olarak dönüyorlar.

Söz konusu trailerin linki:https://www.youtube.com/watch?v=Alt4MCkk-F0

Bu yaziyi okumadan once de aklimda birkac sey uydurmustum;
    Kapsuldeki bebek kendisi veya gruptakilerden biri olabilir diye dusundum. Cunki (baslangic filmin de oldugu gibi adam ruyada oldugunu biliyor ve uyanmasi icin cok rahat kendini oldurebiliyor) bir insan kendini bu kadar rahat öldüremez.
    Yada bir baska teori ; adamlar kendini öldürüyor cunki, eger onlar (uzayli vb. Varliklar) öldürur yada karanliga cekerse. İnsanlar Onlardan olup aci cekecekler sonsuza dek. Bunun bilincinde olduklari icin de kendilerini ve yakalanmakta olan arkadaslarini öldürmeye calisiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 8 Aralık 2017; 18:49:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi muhteşem bir senaryoya sahip oyun gelecek orası belli. Bizim teorilerimiz vs Hideo Reyisin aklındakilerin yanından bile geçmeyecek ve ağzımız açık oynayacağız göreceğiz. Yani senaryo olarak şuan beni en merak ettiren oyun oldu.

Oyunların Interstellar'ı geliyor gibi hissediyorum. Muhteşem bir bilim kurgu olacak.
  • Şöyle atmosferik gerilim tarzı oyunlara bayılıyorum ya sanki oyundan daha çok film gibi sanki içinde gibi hissediyorum. Bilim kurgu ile harmanlanmış oyunlar hele ki benim için diğer oyunlardan bir tık daha önde gidiyor hem hikayesi, hem atmosferi, hem alternatif evreni içine çekiyor gerçekten. Umarım sıkıntısız sorunsuz bir oyun olur da doya doya oynarız. Tek dileğim 2020'den önce çıksın başka bir şey istemiyoruz :)

Tokyo Olimpatlardan önce çıkacağını söylemişti Kojima sanırım inşallah ertelenme felan yapmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 8 Aralık 2017; 18:58:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Şöyle atmosferik gerilim tarzı oyunlara bayılıyorum ya sanki oyundan daha çok film gibi sanki içinde gibi hissediyorum. Bilim kurgu ile harmanlanmış oyunlar hele ki benim için diğer oyunlardan bir tık daha önde gidiyor hem hikayesi, hem atmosferi, hem alternatif evreni içine çekiyor gerçekten. Umarım sıkıntısız sorunsuz bir oyun olur da doya doya oynarız. Tek dileğim 2020'den önce çıksın başka bir şey istemiyoruz :)

Tokyo Olimpatlardan önce çıkacağını söylemişti Kojima sanırım inşallah ertelenme felan yapmazlar.

Bir umut 2018 sonlarında çıksa var ya, Yemede yanında yat. Last of Us 2 ile aynı sabırsızlık seviyesinde bekliyorum bu oyunu.
  • Ya bana kalsa 2018'de çıksın derim ama Sony'in stratejisi maalesef sıkıntılı ya. Adamlar beklettikçe bekletiyor bir sıralamaya göre gidiyorlar benim gibi beklemeyi sevmeyenler için çok can sıkıcı gerçekten :( 2020'de Tokyo Olimpiyatlar var işte 2019'da sonlarına doğru kesin çıkar gözüyle bakıyorum ben oyun zaten yapım aşaması felan bitti dendi birde.

Bence Last of Us Part II ile Death Stranding PS4'ün son bombaları olucak kapanışı öyle yapacaklar gibi hissediyorum yani 2019 sonlarında görürüz her halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Ya bana kalsa 2018'de çıksın derim ama Sony'in stratejisi maalesef sıkıntılı ya. Adamlar beklettikçe bekletiyor bir sıralamaya göre gidiyorlar benim gibi beklemeyi sevmeyenler için çok can sıkıcı gerçekten :( 2020'de Tokyo Olimpiyatlar var işte 2019'da sonlarına doğru kesin çıkar gözüyle bakıyorum ben oyun zaten yapım aşaması felan bitti dendi birde.

Bence Last of Us Part II ile Death Stranding PS4'ün son bombaları olucak kapanışı öyle yapacaklar gibi hissediyorum yani 2019 sonlarında görürüz her halde.

Aynen dediğin gibi olur heralde. Son bombaları patlatıp Last of us 3 ve Death Stranding 2 yide PS5 için getirirler ve iyi reklam olur.
  • Gran Turismo 7 kullanıcısına yanıt
    4k yetmez, 8k 120 fps olacak ne de olsa "world's most powerful console"
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Doğrudur sonuçta bir patlama var ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Xbox one x de 4k 60 fps olacak mi bu oyun?

Oyun PS exclusive

• Norman sanırım kojimadan hamile kalmış :-)

• swfan kullanıcısına yanıt
    İzlerken beynim yanmıştı, teoriyi okuyunca da yandı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni izledim 8 dakikalık görsel şöleni. Kafası inanılmaz iyi bu Kojima'nın. Harika yahu konu olarak çok severim böyle değişik şeyleri.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.