Şimdi Ara

42k dan 5k ya (sayısal) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
9
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim. Mezuna kaldığınızda tyt netlerinizi istediğiniz seviyeye hangi aylarda çekebilmiştiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayt mat için çözdüğün 5 6 kaynağın ismi nedir acaa

• hocam yıl içinde dikkat hatası sorunu yaşadınız mı şu sıralar bunu atlatmaya çalışıyorum
  • Öncelikle teşekkür ederim :) tyt netlerim ocak-şubat gibi istediğim seviyedeydi. 105 civarında yapıyordum ama netlerim çok değişkendi. Genel olarak 100 üstünde tutmaya çalıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apotemileri çözdüm, bilgisarmalda ilerledim, acilde ilerledim, parafın sb’nı bitirdim, 3-4-5 i çözdüm biraz genel olarak bunlar aklıma geldi

• Robi Robz kullanıcısına yanıt
    Yaşadım hocam. Sınavda ayt fizikte 1 soru kaybettim bunun yüzünden. Size tavsiyem sınavlara girerken dikkat hatası yaparım korkusuyla girmemeniz. Kafanızdan atın o düşünceyi. Hatalarınızın azaldığını göreceksiniz

• Günlük düzenli yaptığın bir rutinin var mıydı paragraf problem gibi

• Sayısalı görünce loto sandım

• Düzenli bir rutinim yoktu ama soru sayısı anlamında 300 hedefini tutturmaya çalışıyordum. Ama her gün paragraf falan çözmedim. Türkçede zaten hızlıydım ama hız kazanmak istiyorsanız siz yapın

• redali kullanıcısına yanıt
    :d haklısınız

• Küçüklükten gelen kitap okuma alışkanlığım vardı ve hızlı okumak için egzersizler yapardım. Sınav senemde bundan dolayı hiç paragraf çözmedim diyebilirim. Paragrafta tavsiyem önce sorunun sizden istediği şeyi anlayın. Sonra seri bir şekilde paragrafı okuyup şıklara göz atın. Direk gözünüze cevap çarparsa işaretleyin. Çözemezseniz tekrardan seri bir şekilde okuyun

• Katı cisimlerdeki zor tabir edebelicegimiz soruları nasıl hallettiniz hocam ? Birde fiziği hangi aylarda bitirip deneme çözmeye başladınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asspire -- 3 Kasım 2019; 17:56:34 >
  • Teşekkür ederim tavsiyeniz için

• asspire A kullanıcısına yanıt
    Katı cisimleri kenan kara’dan hallettim onun soru çözüm tarzına baktım başka hiçbir şey yapmadım :d fiziği martta falan bitirdim hocam bitirdikten hemen sonra da sınava kadar bölüm denemesi çözdüm

• Rica ederim

• Tyt ne zaman bitti hocam ? Bide problemler adına apotemi çözdünüz mü ? 49k dan kaldım 2019da Tyt 80 Ayt 53.75 geldi.Şuan Tyt 85-90 Ayt 55-65 arasında.Tytde 103 neti gördüğümde oldu ama dengesiz şuna sizin de böyle miydi ?

• Bir de hocam dershane karışık ilerliyor Tyt ayt fenleri. Benim Tyt fizikte optik dalga elektrik kimyada son sözel konular biyoda kalıtım ekoloji hücre bölünmeleri kaldı.Nasıl bir yol izleyebilirim ?

• Salazar Slytherin kullanıcısına yanıt
    Tyt için şu zamanda bitti diyemiyorum hocam ama tytde çok fazla deneme çözüyordum netlerimin böyle arttığını düşünüyorum. Problemler adına apotemi çözmedim onun yerine master matematiğin problemlerini bitirdim. Benim de netlerim dengesizdi 90 da gördüm 110 da ama ortalaması geldi :)

• Salazar Slytherin kullanıcısına yanıt
    Ben yerinizde olsam dershaneyi takip ederdim ama mezuna kaldığınız için çok eksik olan konularınızı önden tamamlayabilirsiniz vaktiniz kalırsa. Ben manyetizmayı hiç bilmiyordum mesela, o yüzden onu dershanede başlamadan bitirmiştim işim de kolaylaşmıştı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.