Şimdi Ara

42k dan 5k ya (sayısal) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
9
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam geometri adına bitirdiğiniz kaynaklar nelerdi acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgisarmala baktım ve metin yayınlarına baktım hocam. Acile bakayım dedim ama az çözdüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım peki bu bahsettiğiniz yayınların sb sini mi çözdünüz yoksa alan denemelerini mi?

• Sb’larını çözdüm

• Acilin çözümlü denemelerini çözdüm baya iyiydi onlar

• Çözümleri Kenan karada onların demi?

• Evet

• Tamamdır yardımcı olduğunuz için teşekkürler

• Rica ederim

• Teşekkür ettim hocam.Birde ayt matematikte kullandığınız kaynaklar nelerdi hocam maşallah çok güzel bir artış var

• Gerçekten tebrik ederim,bize yardımcı olduğunuz için de çok sağ olun.Benim sorum da şu olacak forumda görüyorum şimdiden tyt ve ayt bitirenler var,sizinki ne zaman bitmişti?

• asspire A kullanıcısına yanıt
    Parafın sbnı, karekökün sbnı, acilin büyük bir kısmını, apotemileri(limit-türev-integral-trigonometri), 345’in bir kısmını, bilgisarmalı bitirdim hocam

• tellannas kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ve rica ederim :) ayt için nisan sonu gibi bitti diyebilirim ama hiçbir zaman tyt’m bitti diyemedim. Çünkü tyt sınav anına bağlı.

• Dostum ben de 80k'dan mezunum ama bilgi birikimi olarak 50k olarak sayabilirim kendimi sınav anında salaklasmak diyim durumuma.Bu aylarda netlerin nasıldı,konularım bitti dediğinde hangi aydaydin ve hizlanmak için bı taktiğin var mı ?

• AndreCastro35 kullanıcısına yanıt
    Bu aylarda tyt’de 100 civarında yapıyordum. Ayt’de de 55-60 civarındaydım büyük ihtimalle. Konularım bitti dediğimde nisan sonu gibiydi (ayt için) hızlanmak için bol bol deneme yapıyordum. Taktik değiştirip en uygun taktiği bulmaya çalışıyordum

• İnşallah bizde ya yeter hocam

• Hocam tebrik ederim. Pkob u nasıl halletmiştiniz acaba?

Bir de tyt matınız zaten fena değilmiş ama artış yaşamışsınız yine de. Siz mezun senesinde nasıl bir yol izlemiştiniz?

Ben bir kitap bitirdim ama hala zorlandığımı hissediyorum soruyu çözme yöntemlerimi geliştirmedi. şu temel kavramlardan problemlere kadarki kısımda yani. Sizce acil gibi bir kaynak daha bitirmeli miyim? Yoksa sadece deneme mi gideyim ne önerirsiniz?

• ALES sorularını çözdünüz mü?

• İnşallah

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim :) pkob benim de çok kötü olduğum konulardı. Çalışsam bile anlamıyordum. O yüzden klasik soru mantıklarını ezberledim. Denemelerde yapamayınca hocalara soruyordum onun haricinde bir şey yapmadım. Vaktiniz varken 1 kaynak daha bitirebilirsiniz bana kalırsa. Ama ekstradan problemlerin olduğu bir kitap daha çözün.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.