Bildirim
42k dan 5k ya (sayısal)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
AYT Matematiğe ne zaman başladın? Tebrik ederim ayrıca.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Ayt matematiğe ağustosta limit-türev-integral kampı yaparak başlamıştım. Hepsini aynı anda götürmeye çalıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ocakta başlamak sence sıkıntı olur mu?quote:
Orijinalden alıntı: agnodice
Teşekkür ederim. Ayt matematiğe ağustosta limit-türev-integral kampı yaparak başlamıştım. Hepsini aynı anda götürmeye çalıştım
Olmaz ama baya yüklenin. Apotemileri çözün, bölüm denemelerini çözün
Özellikle ayt fiziği çok arttırmışsınız bunun için neler yapıp hangi kaynaklarla ilerlediniz? Bir de ayt mat da iyi yükselmiş onun için de tavsiyeleriniz nelerdir? -
fizikte eskiden neyi yanlış yaptınız ve nasıl düzelttiniz -
Ayt fizikte konunun özünü anlamaya çok dikkat ettim hocam. Detaylı öğrenmeye çalıştım. Umut öncül’ün youtubedaki videolarını izliyordum karaağaçtan da konuyu çözüyordum. Parafın ayt sb’nı da çözdüm.
Eskiden sürekli kaynak değiştiriyordum yarım yamalak çözüyordum kitapları. Çok minimalist giderek düzelttim bunu. Bir de boş vakitlerimde umut öncülün videolarını hızlandırıp izliyordum sürekli.
Ayt mat için de baya deneme çözdüm. Takıldığım soruları soruyordum onun haricinde 5-6 kaynak bitirdim
Çok iyi yapmışsınız tebrik ederim. Ayt matematiği nasıl hallettiniz?
Teşekkür ederim. Yukarda da cevapladım onların haricinde youtubeda hocalara geldik’ten videolar izliyordum. Sırf netlerim yükselsin diye değil de gerçekten ilgilendiğim için netlerim arttı
Evde mi çalıştınız bir kuruma gittiniz mi
Hocam hangi bölüm seçtiniz
Fen tyt icin ne önerirsiniz, nasıl bir sistemle calıstınız? Hepsinden birer soru bankası bitirip ücünde de alan denemesi cözerek ilerlemek var kafamda
umut konu anlatımı için yeterli olur mu ve hangi soru bankasını tavsiye edersiniz -
Dershaneye gidiyordum hocam. Evde hiç çalışmadım dershane haricinde kütüphanede takıldım
Tıptayım şu an
Hepsinden birer konu+soru bankası çözdüm onun haricinde denemelerdeki hatalarıma baktım
Umut öncül bana yetmişti ama müfredat biraz değiştiği için günceli de takip etmeyi unutmayın. Umut öncül klasik mantıkla anlatıyordu. Soru bankası olarak karaağaçları ve parafı önerebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Ayt mat için de baya deneme çözdüm. Takıldığım soruları soruyordum onun haricinde 5-6 kaynak bitirdim
|
Benzer içerikler
- kbb uzmanı maaşı
- ayt biyoloji kaynak önerisi
- tıp dışı meslek mensupları için tus kontenjanları
- daha önce yatay geçiş yapmadığına dair belge
- 80 tyt 60 ayt kaç bin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X