Şimdi Ara

350k'dan 38k'ya çekmek. SAY. HELPPP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 2021'de 350k yaptım, 2022'de 120k'ya çektim, 2023'te de ham 38k gösteriyo şu an. 

Kısaca 350>120>38 şeklinde ilerledi ham sıralamam.

Bu sene çoook sağlam hissediyodum. Tıp kazanırız ama olmazsa en kötü diş gelir diyordum ama öyle olmadı.

Sınav anı heyecan yaptığımdan dolayı patladım sınavda. Şimdi sorum şu:

Ailem kesinlikle tercih yapmamı istiyor. Ben ise sadece diş hekimliği veya tıp okumak istiyorum. Diş hekimliği devlette gelmezse (opbm 76, gelmeme ihtimali yüksek..) eczacılık vs seçip sonra kırık obp ile hazırlansam mı?

Tekrar yks kasmaktan gocunmam aslında. Seneye en kötü 10k yapabileceğime çok inanıyorum çünkü fakat sorun kırık obp. Ortalama olarak 15k'ya girersem 35-40k arasına atıyor yerleştirmede. Seneye diş kazanabilirim yani ama olmazsa sonraki sene tekrar deneyip tıp kazanmayı garantileyebilirim hem de hacettepe, ankara gibi sağlam üniversitelerde . 

Yani 22 yaşında diş veya 23 yaşında tıp okurum bu yoldan ilerlersem ki aklıma farklı hiçbir seçenek gelmiyor.

YORUM ALABİLİR MİYİM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 1 Ağustos 2023; 19:56:55 >

• kal 1 yıl daha

• çok tebrik ederim, merak ettiğim şey nasıl sıkılmadan çalışabiliyorsunuz?

• helal olsun hocam. kırık obpyle uğraşmayın hiç obp niz zaten düşük. 10k yapabileceğinize inanıyorsanız bence kalın ailenizi ikna edin

• Kırık ve 69 tam bi intihar. Yaz git bi daha da hazırlanma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yapıcan kırık olmasa bile 20 ye atacak ne anlamı kaldı? 10k yapacağın da garanti değil bu sınavın yarısı sınav anına bağlı sınav anında ne olur belli olmaz. 3. Mezuna kalma yaz git. Büyük şehirlerde %50 diş gelir veya taşrada devlet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Yaz git bi daha da hazırlanma."

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaz kurtul

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ham 38de yerleştirme kaç K oluyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 6 Temmuz 2023; 17:54:28 >
  • hocam ilk senenden itibaren matematik netlerin kaç civarıydı?

• 21 yaşında tıpa başlamak hiç sıkıntı değil.çevremdeki arkadaşlarımın çoğu 20 yaşında başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga yaş sıkıntı değil de hayat geçip gidior, idealistliğine bakar da yks ile geçirmeye gerek yok hayatı. Bence de yaz bir yer git ama tabi sen bilirsin

• yaz git

• Neye göre 38? Çok kesin konuşmuşsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerek yok olm yaz git

• Tıp diş ne kadar fark ediyor senin için. Başka istediğin bölüm yok mu? Emin misin? Eğer öyleyse ben mezuna kalır ama şimdiden ders çalışmaya başlardım. Kaldığıma değmesini sağlardım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • askerlik sıkıntı deilse kal 1 sene bence

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Kalıcam muhtemelen devlet diş gelmez çünkü

• Nedenini bilmiyorum kendimi bu şekilde eğittim sanırım biraz başarıya aç bi insanım. Ondan olabilir  

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Taşrada devlet gelmezse napcam? İstemediğim bi bölüm mü okuyayım? Maddi durumumuz iyi değil babam ödeyemez %50 diş

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.