Beyler 2021'de 350k yaptım, 2022'de 120k'ya çektim, 2023'te de ham 38k gösteriyo şu an. Kısaca 350>120>38 şeklinde ilerledi ham sıralamam. Bu sene çoook sağlam hissediyodum. Tıp kazanırız ama olmazsa en kötü diş gelir diyordum ama öyle olmadı. Sınav anı heyecan yaptığımdan dolayı patladım sınavda. Şimdi sorum şu: Ailem kesinlikle tercih yapmamı istiyor. Ben ise sadece diş hekimliği veya tıp okumak istiyorum. Diş hekimliği devlette gelmezse (opbm 76, gelmeme ihtimali yüksek..) eczacılık vs seçip sonra kırık obp ile hazırlansam mı? Tekrar yks kasmaktan gocunmam aslında. Seneye en kötü 10k yapabileceğime çok inanıyorum çünkü fakat sorun kırık obp. Ortalama olarak 15k'ya girersem 35-40k arasına atıyor yerleştirmede. Seneye diş kazanabilirim yani ama olmazsa sonraki sene tekrar deneyip tıp kazanmayı garantileyebilirim hem de hacettepe, ankara gibi sağlam üniversitelerde . Yani 22 yaşında diş veya 23 yaşında tıp okurum bu yoldan ilerlersem ki aklıma farklı hiçbir seçenek gelmiyor. YORUM ALABİLİR MİYİM? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 1 Ağustos 2023; 19:56:55 > |
Bildirim