Şimdi Ara

350k'dan 38k'ya çekmek. SAY. HELPPP (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gazi makina yaz işsiz kalma ihtimalin sıfıra yakın. Şu an en iyi f/p bölüm yakında 30a falan çeker zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Cidden okur muydunuz İnşaat. İlgi alanınız değil hocam ama? Sevmeye mi çalışırdınız sonradan?

• behindhand kullanıcısına yanıt
    Hocam bi kere 3. Mezuna ailem izin vermezdi evden atarlardı ya da zorla bi işe sokarlardı. Benim psikolojim de kaldırmazdı büyük ihtimalle salardım eskisinden daha kötü yapardım. Bunları düşününce inşaat bile olsa iyi bi üniversitede yazıp mesela itü’de giderdim. Benim inşaat mühendisliğine dair sevmediğim şey çalışma sahaları ve iş bulma zorluğu, bulunsa bile alınan düşük ücretler. Eğer inşaat okusaydım yurt dışında gitmeye çalışırdım mesela Avustralya yeni mezun mühendis vizesi veriyor Avustralya’yı denerdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırıkla hazırlanma gerekirse seneye değil de sonraki yıl gir. zaten tıp kazanınca yaş vs. önemli olmaz.

• ama hiç ilgin yoksa itü/odtü falan diye mühendislik yazma hayatının hatası olur. imkanın varsa vakıf diş ya da eczacılık düşün

• deprem bolgesi dis falan dusunur musun? Belki dis gelir
    Kirikla hazirlanmak cok zor olur obp de cok dusuk yani seneye o obpyle 20 yapsan da bence yine seni bu siralara atar
    Mühendisliklere baktin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en kötü ege me falan yazarsın ag kalma bence 3e

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • betulayaz91 B kullanıcısına yanıt

Merhaba... Yerleştirmem ham 46 yerleştirme 54k geldi. Diş gelmez ki.. Mühendislik de yok hiç iyi..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.