2 haftadır düşünüyorum. Dün de son kararımı vermek için dışarıda yalnız başıma kısmen doğa yürüyüşüne -yeşillikli bi koşu parkı- çıktım. Kesinlikle tıp veya diş haricinde bir bölüm okumak istemiyorum. 2 senedir aralıksız ders çalışıyorum zaten. Eğer diş gelmezse ki çok yüksek ihtimal.:) Eylül gibi başlayacağım üniye yerleştikten sonra |
350k'dan 38k'ya çekmek. SAY. HELPPP (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bence kal 1 sene daha çalışıp çok daha iyi konuma gelirsin , giden zamanı amorti edersin gibi.
-
Yok hocam tıp diş harici ilgimi o kdar çekmiyor ki...
-
Kalcam diş gelmezse. Burs vs varmış alsam mı acaba. Maden müh yazarsam asgari ücret veriyomuş ama çıkarsam sonradan ödüyomuşum verdikleri kadarını
-
Sağlıklı bir senaryo olmamış.
Ben çok düşük ihtimalle 1 kere mezuna kalırdım. Yüksek ihtimalle ceng yoksa ee, olmadı makine ...
Neyse konu ben değilim.
X bölümü kesinlikle istiyorsanız sınava tekrar hazırlanıp şansınızı deneyebilirsiniz fakat bence artık yks ile uğraşmak vakit kaybı. Ailenizin dediği gibi bir yeri yazın. Sıralamanız fena değil.
Kırıkla hazırlanmak büyük sıkıntı ona tekrar +1...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne kadar kolay mezuna kal diyorsunuz adam 3. mezuna kalacak. mevzu sadece yaş değil. doktor olmak istiyorsan 25 yaşında da tıpa başlanır. mevzu hayatın geçip gitmesi. 3. mezuna kalırsan 4 sene bi sınav için çalışmış olacaksın 18 yaşından 22 yaşına kadar çöp oldu. şimdi diyeceksin ki istemediğim mesleği yapıp 30 yılımı mı çöp edeyim ama o işler öyle olmuyor diş yerine edebiyat öğretmenliği yazmıyosun ki mesela veterinerlik veya eczacılık yazabilirsin.
-
Hocam sanki sonuca göre mi karar verseniz? Belki beklediğinizden biraz daha iyi gelir. Yine de en doğru kararı siz verirsiniz tabii.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eczacılık yazmayın eczane için hava paranız yoksa değmez.
-
Hocam bence yazın gidin artık çok vakit kaybetmeyin yks sistemi düzgün bir sıralama sınavı değil.
-
Hocam siz ceng yerine inşaat mühendisliği yazar mıydınız?
-
Öyle yapacağım gibi görünüyor.
-
Gelecek sonuca göre belli olacak ne yapacağım tabii fakat muhtemelen dediğiniz gibi yapacağım
-
3. Mezuna kalmaktansa makine inşaat hepsini yazardım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 7 Temmuz 2023; 9:23:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamen katılıyorum bu yoruma. Bir sınav için yılları çöpe atmak asla mantıklı bir şey değil mezuna kalsan bile kırıkla daha ne kadar iyi gelebilir orası da muamma. Ayrıca daha sınav sonucu bile belli değil kendini şartlama böyle. En kötü alternatif bir bölümü yazıp kurtulursun sıralaman kötü değil.
-
Makine, ee yaz git abi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kırıkla olmaz ama. Yerleşmeyin. Ya mezuna kalın yada tercih verin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kırıkla çok zor. senin normal obp bile hayvan gibi geri atıyor. eğer gerçekten çok istiyorsan kalabilirsin. 3 yıl sınava gidiyormuş vs. bunlar biraz boş laflar. sadece yanlış yerde doğduğu için ömrü boyunca istediği işi yapamayan insanlar var hatta istediği hiçbir şeyi yapamayan insanlar var. 3 seneni bir sınava verip hayatının geri kalanında en azından mesleki açıdan mutlu olmak bence alınabilecek bir yükümlülük. ayrıca o 3 yılda da hayat donmuyor. hayat devam ediyor. geziyorsun, eğleniyorsun, sporuna gidiyorsun, sevgili yapıyorsun vs.
böyle bir durumda ben böyle düşünür mezuna kalırdım. tavsiye gibi olmasın. ben ne yapardım onu yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himezp2 -- 7 Temmuz 2023; 19:12:24 > -
kırıkla deneme sana tavsıyem ben yksnın kısvesını yemıs adamım tecrube de benım yksde kırıkla deneeme nokta
-
50kdan sonra muhendislik issizlik garantili bir tik. kalmak da zor..ecza falan dusunebilirsiniz belki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X