İlk sene başlangıcında kesirlerle işlem yapıyodum 0-5 net arasındaydım, ikinci sene başladığında 25-30 arasındaydım, bu sene başlangıcında +30'dum. Sene sonu 35-40 arasıydım. Sınavda patladıkk |
350k'dan 38k'ya çekmek. SAY. HELPPP (2. sayfa)
-
-
Yaz geç. Birkaç yıl vermişsin zaten. Yazıp geçmen en mantıklısı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
50 gösteriyo
-
Üstad iki yol var önümde. Ya istemediğim bi bölümü okuyacağım ya da bir veya iki sene dişimi sıkıp mutlu olabileceğim bi bölüm okuyacağım. Yıllar sonra bu günleri hatırladığımda ilk seçeneği seçersem pişman olacağıma adım gibi eminim.
-
2022 sıralamam vepuandan hesaplayınca 38k gösteriyo üstad onu dedim
-
Ne yazim?
-
Siz odtü cengtesiniz sanırım.
Siz 12.sınıftayken bilkent, odtü, tobb ceng isteyn bi öğrencisiniz fakat sıralamanız tıpa yetiyor. 1 sene mezuna kalırsanız saydığım 3 üninin ceng bölümünü kazanabileceksiniz. Tıp yazar mıydınız? Başka bölüm seçme şansınız yok tıp diş haricinde?
-
Ben de öyle düşünüyorum. Maddiyatım olsa %50 diş yazarım ama ailem karşılayamaz.
Aklıma sürekli Atatürk'ün şu sözü geliyor: “Şayet bir gün çaresiz kalırsanız, bir kurtarıcı beklemeyin. Kurtarıcı kendiniz olun.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sabretmek zorunda gibi hissediyorum. İşin diğer ucunda istemediğim bi bölümü okumak var çünkü
-
Aileme geçtiğimiz sene son defa kalacağıma dair söz verdim. Bu sene imkanı yok kabul etmezler, etmediler.
-
İstemediğin bi bölüm oku diyosunuz üstad ama işte.
-
Ne yazim ne..?
-
hocam yani ilk sene 0-5'le başlayıp aynı seneyi 25-30'la mı bitirdiniz?
hocam yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla kalmaya eğilimli kararsızsınız ayrıca sorduğunuz sorunun cevabı kişiden kişiye göre değişir, bence ilk önce sonuç açıklansın ondan sonra daha mantıklı karar verebilirsiniz
-
Askerlik tecilli sıkıntı yok edevlette 3 sene daha
-
taşra diş gelir diye düşünüyorum
Evet hocam. İlk sene kesirlerle işlem yapıyodum ve matematikte başarısızdım. Sevmezdim. Sevmeme sebebim başarısız olduğumdan kaynaklıymış. Çöze çöze yükseldim. Şu an en sevdiğim ders matematik
-
Yerleştirmem 2022'ye göre 51k gösteriyo. Ben çok sanmıyorum. :(
-
Ne yazayım ki
-
F/p müh bölümlerine bakın isterseniz
yav kal dedık ya 1 yıl ne olacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X