Şimdi Ara

42LB580N Güncelleyememe (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
18.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

Orijinalden alıntı: Joe_Feyzullah

teşekkürler
    bu arada 3d world facebook twitter uygulamaları çıkarıldı diye garip garip bildirimler geliyor
    bir de uygulama marketi tunerlılara göre daha zayıf sanki

Bu aralar baya şeyler geldi. TV ilk aldığım zaman hiç bir şey yoktu markette. Yavaş yavaş içerikler artıyor. İP tv vs. Gerçi youtube yetiyor. Ona bir şey olmasın yeter :)

Alıntıları Göster
    Bu televizyonda Netflix uygulaması görünmüyor. Bazı yabancı sitelerdeki incelemelerde ekranda Netflix uygulaması görünüyor.
    Acaba bir güncellemeyle falan eklenir mi? Netflix içeren başka ülke yazılımını kursak, sorun çıkar mı?

• Bu televizyon sadece bizim ülkede satiliyor diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 10 Ekim 2016; 18:44:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Bu televizyon sadece bizim ülkede satiliyor diye biliyorum
    bellekle kurulabiliyor galiba ama bulmak zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberte1

Bu televizyonda Netflix uygulaması görünmüyor. Bazı yabancı sitelerdeki incelemelerde ekranda Netflix uygulaması görünüyor.
    Acaba bir güncellemeyle falan eklenir mi? Netflix içeren başka ülke yazılımını kursak, sorun çıkar mı?

Hocam bende De ayni tv var. Netflix uygulamasini kurabildinizmi

• glownshow G kullanıcısına yanıt
    Maalesef herhangi bir bilgi bulamadım bu konuda. LG'den de herhangi bir dönüş olmadı.
  • televizyonumda sürekli olarak usb aygıt takılı değil, usb aygıt desteklenmiyor gibi uyarılar çıkmaya başladı. çok önemsemedim ama oyun için kullandığımdan çok rahatsız edici olmaya başladı. servisi aradım yeni yazılımı yüklememi söylediler. bendeki 03.06.00 yeni yazılım yok yazıyor. siteye baktığımda 15.12.2016 da yeni yazılım çıkmış görünüyor. 04.06.02 versiyonu sitesinde onu yükleyin dediler bende yükleyemeyince araştırdım ve forumda tartışıldığını gördüm. yeni fw yine yüklenmiyor mu acaba?
  • Arkadaslar by televizyoni ilk aldigimda internet tarayicisi uzerinden film dizi sitelerinin tamamini HIC takilmadan izleyebiliyordum. Su an hicbir dizi film sitesini acamiyorum. Servise gonderdim serviste bana yazilim kaynakli dedi, lg merkeze sorduk cevap bekliyoruz dedi. Film sitelerinin sistem degisikligine gittigini bundan kaynakli olabilecegini soyledi. Benzer sorun yasayan varmi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glownshow

Arkadaslar by televizyoni ilk aldigimda internet tarayicisi uzerinden film dizi sitelerinin tamamini HIC takilmadan izleyebiliyordum. Su an hicbir dizi film sitesini acamiyorum. Servise gonderdim serviste bana yazilim kaynakli dedi, lg merkeze sorduk cevap bekliyoruz dedi. Film sitelerinin sistem degisikligine gittigini bundan kaynakli olabilecegini soyledi. Benzer sorun yasayan varmi.

Hocam ben aldığımdan beri hiç bir zaman doğru düzgün izleyemedim. İyi sizde açılıyormuş bile en azından
  • yeni yazılım geldi değişiklik farkeden var mı
  • 03.06.02 numarali son güncellemeyi yukledim. Ancak değişiklik farkedemedim ancak satıştan kalkan bir TV için yine de iyi güncelleme olmasi...

• aykut.. kullanıcısına yanıt
    Hocan bizim bu TV'lere webos yükleniyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Hocan bizim bu TV'lere webos yükleniyor mu?

Bildigim kadari ile hayir. Hatta 2-3 guncelleme haricinde destek bile vermediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: burcincerci

televizyonumda sürekli olarak usb aygıt takılı değil, usb aygıt desteklenmiyor gibi uyarılar çıkmaya başladı. çok önemsemedim ama oyun için kullandığımdan çok rahatsız edici olmaya başladı. servisi aradım yeni yazılımı yüklememi söylediler. bendeki 03.06.00 yeni yazılım yok yazıyor. siteye baktığımda 15.12.2016 da yeni yazılım çıkmış görünüyor. 04.06.02 versiyonu sitesinde onu yükleyin dediler bende yükleyemeyince araştırdım ve forumda tartışıldığını gördüm. yeni fw yine yüklenmiyor mu acaba?

Uzun zamandır aynı hatayı bende alıyorum Artuk rahatsız etmeye başladı 03.06.02 yazılımı yüklü

• canmania C kullanıcısına yanıt
    Aylar sonra can sikintisindan tvnin kendisinden guncelleme menusune baktim. Guncelleme gelmis. Garip

• Selamlar,

Netflix uygulamasını yükleyebilen oldu mu acaba?
  • 42 580N-ZM televizyonda 03.06.04 yazılımı yüklü. Ancak 03.06.04 yazılımından bu yana Smart premium hizmeti başlatamıyorum. servis yazılımla düzelir diyor. Bekliyorum. Ayarlar opsiyon bölümünde ülke ayarı da son yazılımlarda yok. Bu durumla karşılaşan ve çözümleyebilen arkadaşlar varsa çözümlerini öğrenmek istiyorum. saygılar...
  • guide1 G kullanıcısına yanıt
    yani youtube vb. açılmıyor mu (youtube, premiumda uygulamalarda değil)
  • Youtube açılıyor.ancak güncelleme den önce ssiptv uygulaması gibi çok uygulama vardı. Lg uygulama mağazasına girip uygulama indirebiliyordum . Şimdi buralara giremiyorum. Uygulamaları silindi. Ayarlar opsiyon bölümünde ülke ayarı da yok oldu... Saygılar...

• Merhabalar, Netflix yükleyip kullanabilen oldu mu ?
  • Netflix yükleyebilen yok değil mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.