Şimdi Ara

42LM660S Türksat Eksik Kanal Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese hayırlı günler. Arkadaşlar günlerdir uğraştığım araştırdığım fakat çözümünü bulamadığım bir konu dolayısıyla yazıyorum. Artık sabrım tükendi. Sonuçta akıl akıldan üstündür. Neyse konuma geliyorum. LG 42LM660S televizyonum var. Kanal listemi TV güncelleyince yeniden otomatik arama yaparım diye kendim sildim. Silmez olaydım. ATV.FOX.KANAL D.STAR.SHOW ana kanalların hiçbiri otomatik aramada tekrar gelmiyor. Aşağıda ki linkteki tüm ayarları denedim başarılı bir sonuç alamadım.

http://forum.donanimhaber.com/m_62269572/mpage_1/f_/key_eksik+kanal//tm.htm#70222627

Şuan da forumların genelinde bulunan Frekans 11844 V 2222 ve ya 12731 H 3333 frekansları benim televizyonumda olmuyor. Aynı çanak antene bağlı komşumun televizyonunda bütün kanallar sorunsuz olarak çıkıyor. Acaba televizyonun HD alıcısında mı bir sıkıntı var yoksa benim girdiğim frekanslar mı yanlış ? Yada bunun ince bir ayrıntısı mı var ? Yardım edecek olandan Allah razı olsun beni büyük dertten kurtarıcaktır. Teşekkür ederim. İyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.