Şimdi Ara

42LM760S LED TELEVİZYONUM ÇİZİLDİ YARDIM !!! :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere benim yaramaz makasla led televizyonun ekranını avuç içi kadar zigzag şeklinde çizmiş. tırnağımla üzerinden gittim maalesef çizikler biraz da derin olmuş, televizyona bakınca da anlaşılıyo zaten. içim gitti ama yapacak bişey yok canı sağolsun oğlumun. Bu işten anlayan arkadaşlar, acaba bu ekranın değişme şansı var mı ? ya da nasıl tamir edilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bagdinli

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere benim yaramaz makasla led televizyonun ekranını avuç içi kadar zigzag şeklinde çizmiş. tırnağımla üzerinden gittim maalesef çizikler biraz da derin olmuş, televizyona bakınca da anlaşılıyo zaten. içim gitti ama yapacak bişey yok canı sağolsun oğlumun. Bu işten anlayan arkadaşlar, acaba bu ekranın değişme şansı var mı ? ya da nasıl tamir edilir ?

Dostum bende de 40pfl7605 vardı komşunun kızı ekranını çizmiş servise götürdük panel değişimi yapılacağını söyledi ve kargo margo 1250 tl fiyat çıkardı büyük ihtimalle sana da öyle diyecekler çok geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemenia_00 -- 8 Mayıs 2013; 18:59:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenia_00

quote:

Orijinalden alıntı: bagdinli

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere benim yaramaz makasla led televizyonun ekranını avuç içi kadar zigzag şeklinde çizmiş. tırnağımla üzerinden gittim maalesef çizikler biraz da derin olmuş, televizyona bakınca da anlaşılıyo zaten. içim gitti ama yapacak bişey yok canı sağolsun oğlumun. Bu işten anlayan arkadaşlar, acaba bu ekranın değişme şansı var mı ? ya da nasıl tamir edilir ?

Dostum bende de 40pfl7605 vardı komşunun kızı ekranını çizmiş servise götürdük panel değişimi yapılacağını söyledi ve kargo margo 1250 tl fiyat çıkardı büyük ihtimalle sana da öyle diyecekler çok geçmiş olsun...

aboowww : )

• hocam panel tv de %75 i oluşturuyor. ha tvde panele zarar vermişsin ha arabada motoru indirmişssin aynı şey. yani kullanılabilir durumdaysa kullan ancak serviste aynı şeyi diyecektir paneli değiştirene kadar tv yi yenile.
    Yada kökten çözüm abi çocuğu değiştirelim. En azından önümüzdeki 5 yıl için evdeki pc tv gibi cihazları garantiye almış olursun.

Allah analı babalı büyütsün. cana geleceğine mala gelsin. geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambam1912 -- 8 Mayıs 2013; 23:37:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.