Şimdi Ara

42PFL7404 Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun bir araştırma uzun bir bekleyiş ve sonunda 42pfl7404 evimde keyfini sürüyorum. Arkadaşlar şuda bir gerçek ki en iyi tv evdeki tvdir.
    İlk izlenimlerimi paylaşayım hemen.
    Görüntü kalitesi gerçekten tatmin edici. D-smart kullanıyorum. TNT Show tv Atv gibi kanallar sanki hd kalitesinde. Kablo olarakta philpsin altın uçlu scart kablosunu kullanıyorum. Baya bi fark ediyor.
    Ses de tatmin edici. Ekstre bir ses sistemine gerek yok bence.
    USB den resim ve müzikleri sorunsuz okuyabiliyor. Benim harddiskdeki Full HD filmleri oynatamadı malesef. Ama mpeg4 leri gayet güzel izledim. Alt yazıları açmıyor. Araştırıyorum bakalım belki yeni bir yazılım upgrade i ile yakında gelebilir.

http://img188.imageshack.us/img188/3083/25052009005x.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyusb -- 28 Mayıs 2009; 16:57:30 >

• Hayırlı olsun, Daha fazla foto eklersen seviniriz
    Hangi lcdleri eleyip bunu seçtin, görüntülerini karşılaştırma fırsatın oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 26 Mayıs 2009; 8:48:42 >
  • İlk olarak 5604 ile çıkmıştım yola. Sonra 7404 gelecek bekle dediler. Yaklaşık bir aydır bekliyorum. Bu arada beklerken boş durmadım tabi. 8404 ü inceledim. Görüntü özellikleri olarak 7404 ün 8404 ile pek bi farkı yok. Ambiant ve Nettv özellikleri var artı olarak. Zaten ben bu cihaza bir oyun konsolu olan bir pc bağladığım için yapamadığı pek çok şeyi zaten pc ile yapabiliyorum. Yok Mkv oynatsın , yok altyazı göstersin internete bağlansın pizza söylesin gibi şeyleri PC ile zaten çözüyorum. Yani kullanmayacağım bissürü özelliklere fazladan para yatırmak istemedim.
    İzmirde uzun bir süre stoklara girmesini bekledim. Bu süre uzun olunca beklemekten vazgeçip hali hazırda stoklarda bulunan LGLH7000 modelini aldım ama Allah tan aynı gün bi haber geldi ve siparişi iptal ettim.
  • Hayırlı olsun nekadara ve nerden aldınız bilgi verirmisiniz.
  • 2350 ye İzmirde bir Philips Bayiinden aldım.
  • hayırlı olsun iyi seçim
  • alınmış ,alınmıştır iyi günlerde kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony 46X4500 Aldım
    16 yıl önce açıldı
    LG 42LM615S İncelemem
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: demirel1943

alınmış ,alınmıştır iyi günlerde kullan
  • tv nasıl bir kaç resim atsan, inceleme fırsatın olmuştur.
  • Hayırlı olsun!
    Mağazada sağdan-soldan bakınca biraz karanlık gösteriyor gibi gelmişti bana. Sizde durum nasıl?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.