Şimdi Ara

43 000 TL YE LİNEA EMOTION PLUS 1.6 MULTIJET 105 HP E5 Mİ? YOKSA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
6.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tupacamaru

ben başka bi marka önereceğim araç gayet dolu
    Cee'd Hatchback MOTION 42.000 TL

ÇOK TEŞEKKÜRLER ALTERNATİF ARAÇ İÇİN ... AMA HB DÜŞÜNMÜYORUM.
  • alternatif olarak aklınızda bulunsun
    liste fiyatları bunlar ama bayide daha düşük fiyat teklifi alırsınız muhtemelen

Hyundai Accent Blue 1.6 CRDI Mode 44.900 TL
    Hyundai Accent Blue 1.6 CRDI Mode Plus 46.050 TL
    Hyundai Accent Blue 1.6 CRDI Prime 47.700 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuci

alternatif olarak aklınızda bulunsun
    liste fiyatları bunlar ama bayide daha düşük fiyat teklifi alırsınız muhtemelen

Hyundai Accent Blue 1.6 CRDI Mode 44.900 TL
    Hyundai Accent Blue 1.6 CRDI Mode Plus 46.050 TL
    Hyundai Accent Blue 1.6 CRDI Prime 47.700 TL

vay arkadaş, accent bile 50 bin tl ediyor, 3-5 sene önce 20 milyar ile satıştaydı.
  • Sevdiğim araçlardan Lancer ve Civic'de bakmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafercinas

quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

Honda Civic LPG alabilirsin. Dizel'e gerek yok. Karavan falan cekeceksen Dizel al.

Dikkat et fiyatlar cok şişik.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=57568231

karavan çekmeyceğim :) de yakıt yöününden dizel olması daha hesaplı deniyor ...litresi 4 tl olsada .. değilmi?

Hayır su anda en hesaplısı LPG. Sıralı sıstem LPG'li araçlarda guc değişmiyor sadece 0-100 hızlanma benzınlı bır araca göre 1 sn artıyor. Bu da demek oluyor ki LPG'li arac dizel bir aractan daha seri. Dizel arac sadece dik yokuslarda alt devirde torku sayesınde yarar saglar başka bir ozelliği yok.

• linea belirttiğiniz fiyat aralığında sınıfına göre en f/p otomobili lakin yakın zamanda makyaja girecek forumda resimleri mevcut; çok fazla fiyat farkı olur mu bilemeyiz ama aceleniz yoksa bence bekleyin. Lpg takacağınız bir benzinli araca yönelirseniz; bu seferde hangi kiti nerede taktırsam, subaplar erir mi, ateşleme bobini yanar mı, lpg bujisi mi almalıyım soruları ile başbaşa kalacaksınız. Ayrıca dizel araç sadece rampalarda değil aracınıza 4 yolcu aldığınızda da farkını hissettirir.
    not: hem dizel hem benzinli araçlarım var ve lpg taktırmak için uzun zamandır forum okuyup montajcılara gidiyorum.
  • cruze LT plus + LPG

başka bir alternatif.

mitsubishi lancer 1.6 invite + LPG
    bu araba lancer 2012 model yok üretim durdu herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Arkadaşın biri 44000tl civarı bravo 105hp dizel dynamic aldı.

Benim görüşüme göre bravo bu donanım ve motor ile çok daha isabetli bir karar olur.

O arkadaş aracını 42bin liraya almış. Düzeltmeden edemedim. Üzerine 1.5 daha verip ESP, ASR, Hillholder vs. kitini aldınmı tadından yenmez.
  • 41 milyara c4 birakiyolar hocam.
  • quote:

quote:

quote:

Honda Civic LPG alabilirsin. Dizel'e gerek yok. Karavan falan cekeceksen Dizel al.

karavan çekmeyceğim :) de yakıt yöününden dizel olması daha hesaplı deniyor ...litresi 4 tl olsada .. değilmi?

Hayır su anda en hesaplısı LPG. Sıralı sıstem LPG'li araçlarda guc değişmiyor sadece 0-100 hızlanma benzınlı bır araca göre 1 sn artıyor. Bu da demek oluyor ki LPG'li arac dizel bir aractan daha seri. Dizel arac sadece dik yokuslarda alt devirde torku sayesınde yarar saglar başka bir ozelliği yok.

0-100 hızlanma benzınlı bır araca göre 1 sn artsın ...acelem yok... LPG olarak arkadaşların önerdiği araçlar var civic , cruze LT plus ,

mitsubishi lancer 1.6 invite ... LPG olarak daha mı ekonomik dizel lineadan ???

• quote:

quote:

quote:

quote:

0-100 hızlanma benzınlı bır araca göre 1 sn artsın ...acelem yok... LPG olarak arkadaşların önerdiği araçlar var civic , cruze LT plus ,

mitsubishi lancer 1.6 invite ... LPG olarak daha mı ekonomik dizel lineadan ???

Tabiki daha ekonomik. Dizel Linea'nın yakıtının yuksek oldugundan zaten herkes sikayetçi forumda. Forumu biraz arastırmanızı tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=55142213

Civic veya Cruze guzel araçlar. Ama bu fiyata Civic öneririm. Japon sonucta. Japonlar Tum dunyada 1 numara.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=58287465

• üstteki linke göre yakıt ve servis masrafları can sıkıcı işler...
    sıfır aracın bu kadar sorun çıkarması tuhaf..
    bence son tercih olmalı linea..
  • internette hangi foruma baksam millette bir linea düşmanlığı almış gidiyor ? Fiat kuş serisini çoktan geride bıraktı ama insanlar kafalarından silemiyorlar galiba.
    Şu zamana kadar birçok araç alıp sattım ve 1 ay önce de sıfır 1.6 E5 linea emotion plus'ı 42900 e aldım, hatta aracı içine binmeden test sürüşü bile yapmadan aldım ve aracımdan çok ama çok memnunum. 1 ayda şehir içi şehir dışı 2000 km yol yaptım. 1 aylık izlenimim sonucu aile için, bagaj için, yakıt için vs.vs. diğer sebepler için hiç düşünülmeden alınabilecek bir araç. Karşı çıkanlar şu soruları cevaplasınlar mümkünse,

1. Çok yakıyo diyenler, şehir dışı 560 km yolu 110 TL ile kat etti, ortalama 90 km hız ile, (araç 5000 km nin altında, boş ağırlığı 1400 kg ye yakın, 3 yolcu + tam dolu bagaj). Kontrolsüzce hız yaparsan her araç çok yakar, dizel benzinli araç kullanıyormuş gibi kullanılmaz, öğrenmek lazım ;)

2. 500 lt bagaj hacmi, gidişte bagaja orta boy 30 adet karton koli sıgdırdım açık vaziyett,e dönüşte 2 adet 22 inç lcd + 2 adet midi tower kasa + 2 adet orta boy bavul + 1 notebook çantası + vs. ıvız zıvır poşet torbalar

3. 180 km de bile yol tutuş ve verdiği güven tatmin ediciydi,

4. cruise control, esp, 6 ileri şanzıman ve 1.6 105 hp 290 nm torklu motorun tadı

linea 1.6 multijet emotion plus Euro5 özellikleri

ABS, ESP, ASR, Hillholder, Far sensörü, otomatik kararan iç dikiz aynası, ısıtmalı yan aynalar, dijital klima, blue me, 16 inç jant, park sensörü, yağmur sensörü, 6 hava yastığı, yüksekliği ayarlanabilen ve elektronik bel destekli sürücü koltuğu, ön arka disk fren vs. vs. uzar gider

ayrıca servis olayına gelince 1.6 ların servis aralıkları 20.000 km de bir, ilk ücretsiz kontrol 5.000 de

bu fiyata bu özellikte başka marka sıfır araç var mı :)

Alacaklar bence düşünmesin, para kolay kazanılmıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr_radiant -- 19 Mart 2012; 1:02:45 >

• honda civic ile linea kıyas bile olamaz. sen bu mesajınla kendi içini rahatlatmaya çalışıyorsun sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_radiant

internette hangi foruma baksam millette bir linea düşmanlığı almış gidiyor ? Fiat kuş serisini çoktan geride bıraktı ama insanlar kafalarından silemiyorlar galiba.
    Şu zamana kadar birçok araç alıp sattım ve 1 ay önce de sıfır 1.6 E5 linea emotion plus'ı 42900 e aldım, hatta aracı içine binmeden test sürüşü bile yapmadan aldım ve aracımdan çok ama çok memnunum. 1 ayda şehir içi şehir dışı 2000 km yol yaptım. 1 aylık izlenimim sonucu aile için, bagaj için, yakıt için vs.vs. diğer sebepler için hiç düşünülmeden alınabilecek bir araç. Karşı çıkanlar şu soruları cevaplasınlar mümkünse,

1. Çok yakıyo diyenler, şehir dışı 560 km yolu 110 TL ile kat etti, ortalama 90 km hız ile, (araç 5000 km nin altında, boş ağırlığı 1400 kg ye yakın, 3 yolcu + tam dolu bagaj). Kontrolsüzce hız yaparsan her araç çok yakar, dizel benzinli araç kullanıyormuş gibi kullanılmaz, öğrenmek lazım ;)

2. 500 lt bagaj hacmi, gidişte bagaja orta boy 30 adet karton koli sıgdırdım açık vaziyett,e dönüşte 2 adet 22 inç lcd + 2 adet midi tower kasa + 2 adet orta boy bavul + 1 notebook çantası + vs. ıvız zıvır poşet torbalar

3. 180 km de bile yol tutuş ve verdiği güven tatmin ediciydi,

4. cruise control, esp, 6 ileri şanzıman ve 1.6 105 hp 290 nm torklu motorun tadı

linea 1.6 multijet emotion plus Euro5 özellikleri

ABS, ESP, ASR, Hillholder, Far sensörü, otomatik kararan iç dikiz aynası, ısıtmalı yan aynalar, dijital klima, blue me, 16 inç jant, park sensörü, yağmur sensörü, 6 hava yastığı, yüksekliği ayarlanabilen ve elektronik bel destekli sürücü koltuğu, ön arka disk fren vs. vs. uzar gider

ayrıca servis olayına gelince 1.6 ların servis aralıkları 20.000 km de bir, ilk ücretsiz kontrol 5.000 de

bu fiyata bu özellikte başka marka sıfır araç var mı :)

Alacaklar bence düşünmesin, para kolay kazanılmıyor ?

honda civic ile linea kıyas bile olamaz. sen kendi içini rahatlatmaya çalışıyorsun bu mesajınla

• 49 bine en yeni kasa en full 2012 civic alıyorken, 43 bin lineaya verilir mi...
    hayırlı olsun kardeş

43 000 TL YE LİNEA EMOTION PLUS 1.6 MULTIJET 105 HP E5  Mİ? YOKSA
  • 49 bine dizel civic alabiliyorsan sanada hayırlı olsun, dizel civic 5-10 yıla gelir nasılsa ;)
  • Sanki o fiyat biraz şişik gibi geldi bana. Eğer miktarı aşağıya çekebiliyorlarsa mantıklı araç, güzel motoru var. Uzun yol yapan adama da LPG'li araç gelmez. Bir depo gazla gidilen miktar ile bir depo mazot ile gidilen miktar arasında çok fark var.

Alternatif olarak 1.3 95hp Astra Sedan da bakabilirsiniz ama bunu sadece bir üst segment olduğu için yazıyorum. Linea uzundur ama Astra'ya göre bir miktar daha dardır.

Peşin paranız varsa ve temiz ikinci el düşünürseniz o paralara biraz sabır ve araştırmayla tertemiz Focus II sedan, Fluence hatta Octavia 1.6 TDI bile alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Sanki o fiyat biraz şişik gibi geldi bana. Eğer miktarı aşağıya çekebiliyorlarsa mantıklı araç, güzel motoru var. Uzun yol yapan adama da LPG'li araç gelmez. Bir depo gazla gidilen miktar ile bir depo mazot ile gidilen miktar arasında çok fark var.

Alternatif olarak 1.3 95hp Astra Sedan da bakabilirsiniz ama bunu sadece bir üst segment olduğu için yazıyorum. Linea uzundur ama Astra'ya göre bir miktar daha dardır.

Peşin paranız varsa ve temiz ikinci el düşünürseniz o paralara biraz sabır ve araştırmayla tertemiz Focus II sedan, Fluence hatta Octavia 1.6 TDI bile alabilirsiniz.

not eklemek isterim opel corsa ve astralarda motoru fiat tan almakta, yani multijet in adı oluyor cdti
  • Linea idealdir bence, fiyatı yüksek geldi bana yalnız. Linea'ların o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. beyaz ya da gümüş gri olmamak kaydı ile Linea alınır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.