Şimdi Ara

43 000 TL YE LİNEA EMOTION PLUS 1.6 MULTIJET 105 HP E5 Mİ? YOKSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
6.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sedan ,Aile arabası bagajı geniş , dizel olsun
    gönlüm sıfırdan yana ama ikinci elde olur az kilometre yapmış
    yılda 18000 -20000 KM yaparım bununda 12 000 kmsi şehirdışında olur

45000 TL BÜTÇEM .iş arkadaşlarım

LİNEA EMOTION PLUS 1.6 MULTIJET 105 HP E5 önerdiler . linea da 43000 tl.SİZ NE DERSİNİZ ?

ALTERNATİFLER NELER OLABİLİR ?

şimdiden teşekkürler

• Honda Civic LPG alabilirsin. Dizel'e gerek yok. Karavan falan cekeceksen Dizel al.

Dikkat et fiyatlar cok şişik.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=57568231

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plectrum -- 16 Mart 2012; 13:32:01 >
  • Arkadaşın biri 44000tl civarı bravo 105hp dizel dynamic aldı.

Benim görüşüme göre bravo bu donanım ve motor ile çok daha isabetli bir karar olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Arkadaşın biri 44000tl civarı bravo 105hp dizel dynamic aldı.

Benim görüşüme göre bravo bu donanım ve motor ile çok daha isabetli bir karar olur.

arkadaş adam sedan istiyorum diyor sen bravo diyorsun! bravo doğrusu!
  • iş arkadaşların seni diri diri gömmeden.sana jetta corolla gibi araçlar önerelim. ancak vw tercih edersen 8 ışık yılı beklemen gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

quote:

Senin değiminle adam sedan demiş ancak linea 500lt buna karşın bravoda 400lt bağaj hacmine sahip ki bunun dışında herşeyi lineadan daha iyi yapan bir araç bravo.Daha iyi bir aracı önermenin neresi yanlış onu açıklarsanız çok daha açıklayıcı olur benzer fiyatlar ile.Ayrıca daha kısa,çok daha rahat park yeri bulur ist. gibi sıkışık metropollerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 16 Mart 2012; 13:57:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

quote:

Senin değiminle adam sedan demiş ancak linea 500lt buna karşın bravoda 400lt bağaj hacmine sahip ki bunun dışında herşeyi lineadan daha iyi yapan bir araç bravo.Daha iyi bir aracı önermenin neresi yanlış onu açıklarsanız çok daha açıklayıcı olur benzer fiyatlar ile.

öncelikle bravoya bayılan birisi olarak,neticede bir sedan kadar bagajı yok.adam da bagajı büyük sedan istediği için,sen de hb tavsiye edince uyarmak istedim. linea,bravonun tırnağı olamaz zaten!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 43000 TL ye alabileceği Bravo Active Plus 1.6 MULTIJET 105 Bravonun en boş donanımlı baz modeli
    arkadaşımızın tavsiye istediği Linea 1.6 Emotion Plus Lineanın en donanımlı modeli arada donanım farkları var
  • quote:

arkadaşlar HB araç düşünmüyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

iş arkadaşların seni diri diri gömmeden.sana jetta corolla gibi araçlar önerelim. ancak vw tercih edersen 8 ışık yılı beklemen gerekiyor.

jetta için 8 ışık yılı mı? çok uzun ...:) şaka bir yana 1.2 TSI aklıma geldide yakıtı düşündürüyor . benzin olmuş 4,60
  • quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

Honda Civic LPG alabilirsin. Dizel'e gerek yok. Karavan falan cekeceksen Dizel al.

Dikkat et fiyatlar cok şişik.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=57568231

karavan çekmeyceğim :) de yakıt yöününden dizel olması daha hesaplı deniyor ...litresi 4 tl olsada .. değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafercinas -- 16 Mart 2012; 14:46:30 >
  • linea'nın vergisiz fiyatı 10 milyar civarı birşey.
    yazıktır 43 milyar paraya. insanın bu paranın %80'ini devlete hediye etmesi ve bundan memnun olması çok iyi güdüldüğümüzün resmidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Eternal

linea'nın vergisiz fiyatı 10 milyar civarı birşey.
    yazıktır 43 milyar paraya. insanın bu paranın %80'ini devlete hediye etmesi ve bundan memnun olması çok iyi güdüldüğümüzün resmidir.

bir arkadaşım aynı araçı 2008 di sanırım.dizelini 17 e almıştı. şimdi insanlar gerçekten alıyormu.sadece foruma yazayım reklam+teşvik olsun diyen bayilermi konu açmakta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

bir arkadaşım aynı araçı 2008 di sanırım.dizelini 17 e almıştı. şimdi insanlar gerçekten alıyormu.sadece foruma yazayım reklam+teşvik olsun diyen bayilermi konu açmakta.

bende anlayamadım. dizel fiyatıda 4tl'yi geçmiş durumda şuan. hem aracı sıfır alıcan 5 yıl devlet babaya bedava çalışacan, hem aldığın her litre benzinde devlet gene sana iteliycek yavaştan. belki 3-5 fazla vericen pek anlamıycaksın, ama bunu tüm türkiye alıyor. toplansa ne para ediyor akıl bile yetmez ne para ettiğine.

• linea 43 bin lira...
  • quote:

quote:

sadece foruma yazayım reklam+teşvik olsun diyen bayilermi konu açmakta ??? HAYIR.
    sadece iş arkadaşlarımın bana önerdiği aracı forumda değerlendirmek için bu başlığı açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafercinas -- 16 Mart 2012; 15:03:22 >
  • quote:

43.000/1,18 = 36.440 kdvsiz fiyatı
    36.440/1,37 = 26.598 ötvsiz net fiyatı

aracın fabrika çıkış fiyatı 26.598 TL
    10bin liraları nereden çıkardınız anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuci

quote:

20 bin tl fazladan ödemeye hevesli insanlar varsa, 50 bin tl'yede alabilirsiniz. bakın arkadaş vergi sisteminin ne kadar sağlıklı olduğunu dile getirmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuci

quote:

hurdaci galiba arkadas :-)
  • ben başka bi marka önereceğim araç gayet dolu
    Cee'd Hatchback MOTION 42.000 TL
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.