Şimdi Ara

43 000 TL YE LİNEA EMOTION PLUS 1.6 MULTIJET 105 HP E5 Mİ? YOKSA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
6.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zafercinas

çok teşekkürler önerileriniz için atrin... az önce haberlerde de gördüm .dizele ek vergi vs. bakalım nasıl bir şey çıkacak yeni vergi , dizele zam..
    jetta 1.2 tsı ,skoda superb-octavia, fluence leri irdeliyorum şimdi.

Ne demek. Dikkatinizi çekebildiğime sevindim.

Jetta 1.2 TSi, Octavia 1.6TDi ve 1.4TSi sizi kalite olarak çok memnun edecektir. Fluence 1.5DCi Dynamique bulursanız o da gayet güzel ve ekonomik bir araçtır. Superb biraz büyük kaçabilir kendinizi makam şoförü gibi hissedebilirsiniz ancak aileniz için kocaman bir iç alan demektir.

İrdelediğiniz araçlardan ziyade belki ilginizi çeker diye şunlara da baktım.

Dizel Duster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-daha-8-binde-cizigidahi-yok-orjinal-2yil-garantisivardir-look-pa-78675374/detay

Nissan Qashqai Tekna. Tüp ile çok güzel olur.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-ilk-sahibinden-78953210/detay

Son olarak da Skoda Yeti 1.2TSi DSG. Bu araçta Jetta'da kullanılan motor ve şanzıman var. Çok güzel. Şu adreste esprili bir incelemesi de var.http://www.youtube.com/watch?v=E7kEJ-pHkWA

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-skoda-dogusoto-skoda-bayi-ozaydin-otodan-2011-yeti-1-2-tsi-dsg-activ-77460030/detay

Maksadım kafanızı karıştırmak değil, en mantıklı fiyata en mantıklı aracı almanızı sağlamaya yardımcı olmaktır.

Sevgiler.

• çok teşekkürler önerileriniz için atrin, farklı alternatifler için çok sağol .
  • quote:

çok teşekkürler önerileriniz için atrin, farklı alternatifler için çok sağol .

Siz sağ olun dostum. Sonucu bildirirsin umarım.

Selamlar.
  • SEVGİLİ ARKADAŞIM O PARAYA ALBİLECEĞİN EN GÜZEL ARABA LİNEA NEDENMİ YAKIT BAKIM KONFOR HEPSİ BİR ARADA YAKLAŞIK 23 ARABAM OLDU FAKAT LİNEA NIN PERFONMASINA YAKITINA YOL TUTUŞUNA ACABA GERÇEKMİDİ DİYE HALEN ŞÜPHEYE DÜŞÜYORUM BİR ÖNCEKİ ARABAM PASAT 2000 TDI 2008 MODELDİ İNAN PERFONMASINI ARAMIYORUM YOK ŞURAS I KIRILACAK YOK ÇİZİLECEK EYVAH BAKIM ZAMANI GELDİ YOK ŞU PARÇASI BOZULACAK UMRUM DEĞŞİL ÇÜNKÜ PARÇASI UCUZ BAKIM 20 000 KM DE BİR MOTOR ÖMRÜ 700 000 800 000 ARSI TOK HONDAYMIŞ YOK FOKUS MUŞ YOK FLUENSMİŞ GEÇ BUNLARI LİNEA KULLANAN BİRİ OLARAK HAVA ATMIYACAM BANA EKMEK ARABASI OLSUN SORUNSUZ BİNEYİM DERSEN HİÇ DÜŞÜNME KOŞA KOŞA GİT AL HAVA ATACAKSAN O PARAYA TİPİ GÜZEL FAKAT ADAMIN ANASINI AĞLATACAK ARABADA ÇOK 9 AYDIR LİNEA EMOTİON PLUS E5 KULLANIYORUM İNAN DİĞER LÜKS ARAÇLARIMI ARATMADI
  • Jetta 1.2 TSİ modelini öneririm.
  • Lineanın söylediğiniz modelinde her türlü donanım var. Benzer donanımlı dizel araçlar 15-20 bin TL daha pahalı.
    Söylediğiniz bütçe içinde sıfır kilometre Lineayı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanokur -- 16 Ağustos 2012; 19:49:52 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_63378573/mpage_1/key_linea+aldim/tm.htm

burda bir konu var ilginizi cekebilir. Ayrıca 43k ya aracın en fullunu almış arkadaş...
  • biraz daha ekleyin bunu alın

4K LOUNGE 1.6 MULTIJET 105 HP 46.100
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

Honda Civic LPG alabilirsin. Dizel'e gerek yok. Karavan falan cekeceksen Dizel al.

Dikkat et fiyatlar cok şişik.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=57568231

karavan çekmeyceğim :) de yakıt yöününden dizel olması daha hesaplı deniyor ...litresi 4 tl olsada .. değilmi?

hayır en hesaplısı lpg. Hem motor omru de uzun hem de masrafları az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhaba Arkadaşlar
    Sedan ,Aile arabası bagajı geniş , dizel olsun
    gönlüm sıfırdan yana ama ikinci elde olur az kilometre yapmış
    yılda 18000 -20000 KM yaparım bununda 12 000 kmsi şehirdışında olur

45000 TL BÜTÇEM .iş arkadaşlarım

LİNEA EMOTION PLUS 1.6 MULTIJET 105 HP E5 önerdiler . linea da 43000 tl.SİZ NE DERSİNİZ ?

ALTERNATİFLER NELER OLABİLİR ?

şimdiden teşekkürler

Bence sen bu ilandaki fluence'e bak. Plakasıda çok hoş 34 NAZ 38 Pazarlıkta yaparsın 41'e alırsın. 4 Bin liranda cebinde kalır ve kaliteli temiz , boyası bile olmayan kaliteli bir araca sahip olursun.Bence incele derim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-20000-kmde-cok-temiz-96716262/detay#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 17 Ağustos 2012; 2:15:51 >

• bu forumda ki önerileri dikkate alarak bende 42000 tl ye 1.6 multijet emotion plus e5 linea aldım... kullananlara danışarak aldım , " al pişman olmazsın dediler ".... bu fiyata bu donanımda dizel başka bir araç yok , tam bir aile otomobili.... bende herkese tavsiye ederim...
  • arkadaş al lınea yı bak keyfine 2. elide var parçasıda ucuz parasını fazlasıyla hak eden bir araba
  • Ben olsam
    1.Hyundai Accent Blue 1.6 128 HP dizel
    2. Opel Astra 1.3 95 HP dizel.
    3.Renault Megane HB 1.5 dizel
    4.Kia Rio sedan dizel
    5. Chevrolet Aveo 1.3 Dizel
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_doruk

bu forumda ki önerileri dikkate alarak bende 42000 tl ye 1.6 multijet emotion plus e5 linea aldım... kullananlara danışarak aldım , " al pişman olmazsın dediler ".... bu fiyata bu donanımda dizel başka bir araç yok , tam bir aile otomobili.... bende herkese tavsiye ederim...

arkadaşa kesinlikle katılıyorum linea 1.6 emotion plus gırtlağına kadar dolu bi araç müdeillerini bu dolulukta bu fiyata almanız zorl(2010-2011 model 10bini geçmemiş arabalar focus fluence vs.)ne ararsanız var 6.vitesi olması gerçekten bir avantaj uzun yol için. size genç kanı kaynayan biri olarak yol tutuşu bi focus değil tabiki ama virajlarda arkayı kolay salmıyor 200ü çok rahat deviriyor 210a kadar bastım fazlasına korktum basamadım çok rahat 220yi görür ama yakıt tüketimi şehir içi 6.5-7.0 şehirdışı ankara mersin arası 1000km de 55lt mazot harcadı(ort hız 130-140 arası klima hep açık) bence bu paraya alınacak tek araba bu dizel ve 0 olsun isterseniz

• tercihlerinize yazdığınız araçlardan bence 3 tanesinden daha iyidir linea , diğer ikisindende motor olarak daha iyi olduğunu söyleyebilirim... birde fiyatı göz önünde bulundurmak lazım... sonuçta linea bir corolla veya jetta ayarında değil , yinede tercihlerinize yazdığınız araçlardan geride de değil hatta daha iyi...
  • Tofaş-Fiat diye övmüyorum ama türkiyede standart bir bütçeye sahipse bi insan alacağı araba fiat grubunun arabalarıdır. 20 yıldır Doğan SLX kullanıyorum. Babamdan hatıra kaldı bana günün birinde elbet değişicek yalnız ne zaman arabama bakım yaptırmaya gitsem gittiğim her ustanın bana söylediği bir söz var.. "bütçen vardır her arabayı alabilirsin hepsi birbirine yakın fiyatlar ford renault fiat hyundai toyota honda vs. yalnız bunların parçaları ve bakımları var onlar cep yakar o yüzden alabileceğin arabayı değil bakabileceğin arabayı al dedi hepsi... Kişisel fikrime gelince evet honda çok kaliteli bi araba neredeyse sorunsuz.Ford ve hyundai'nin konforuna diyecek yok.Renault da Latitude dışında ilgimi çeken bir model yok toyotayı al 4-5 yıl gönlüne göre kullan.. Ama şahsen türkiye yollarında asla honda gibi yere yakın bir araba almam her yer köstebek çukuru gibi mutlaka altını bi yere sürttürürsün.. o yüzden yerden biraz daha yüksek bi araba tercih etmeli kişi otomobil alırken.. Bunu da en güzel fiat ve ford yapıyor..

• quote:

Merhaba Arkadaşlar
    Sedan ,Aile arabası bagajı geniş , dizel olsun
    gönlüm sıfırdan yana ama ikinci elde olur az kilometre yapmış
    yılda 18000 -20000 KM yaparım bununda 12 000 kmsi şehirdışında olur

45000 TL BÜTÇEM .iş arkadaşlarım

LİNEA EMOTION PLUS 1.6 MULTIJET 105 HP E5 önerdiler . linea da 43000 tl.SİZ NE DERSİNİZ ?

ALTERNATİFLER NELER OLABİLİR ?

şimdiden teşekkürler

kardeş 0 diye de gözünü seveyim lineaya o parayı verme..

dizel sedan astra
    m. lancer
    2011 asx
    2010-2011 avensis-corolla
    200-2011 insignia
    al
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.