Şimdi Ara

43' TV tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar 10 yıllık samsung tv im patladı 2000 - 2500 tl aralığında bir bütçem var ileriye dönük olması için 4k bir tv düşünüyorum ama bu fiyatlara 50" 4k bulamayacağım için 43" olarak tavsiye istiyorum tabiki hem 4k hem 43" den daha büyük bir model var ise oda olabilir. değerli görüşlerinizi paylaşırsanız o yönde hareket edicem. Teşekkürler.

• Şuan 4k Smart tv almak bulmaca gibi bir hal aldı. Piyasası oturmamış bir teknoloji bu yüzden sorunları da fazla oluyor. Bana kalırsa Full HD bir ürün almak daha mantıklı. Smart TV büyük markalarda bile şuan problemleriyle birlikte geliyor. Amma illede 4K Smart olsun istiyorsan bahsettiğin fiyat aralığında Samsung 43mu7000 ve LG 43uj651v var ikisinin arasında Lg'nin görüntü kalitesi daha temiz. Ama burdan tavsiye ile TV alınmaz gidip bakıp gözlem ve inceleme en sağlıklısı. hele hele netten Tv hiç alma derim.
  • Bense söylediğiniz 2 tv arasında kaldim 43mu7000 panel hakkında bilginiz varmı va diyenler var ips diyenlerde var kafam karıştı ben ips'e sıcak bakmıyorum açıkcası ışık sızması daha çok oluyormuş bu panellerde
  • reddes kullanıcısına yanıt
    kesinlikle haklısın hocam ben burda sadece ön bilgi edinmek için sordum burda önerdiğiniz modelleri birde kullancı deneyimi nasıl diye yerinde bakıcam tabiki birde philips in android tv leri var onlar düşünülebilirmi acaba.
  • Torque2 T kullanıcısına yanıt
    Valla olayı deneyimlemeden net bilgiye sahip olmak çok zor. Phillips hakkında çok fazla bilgim yok kanal geçişleri yavaş diye biliyorum. Onun dışında zaten kendini kanıtlamış bir marka. Lg'nin kullanmış olduğu Ips panellerde görüntü kalitesi kesinlikle daha iyi ama problemsiz olursa.
    baya bi netleşti kafamdakiler ama şuan sadece lg nin kumandasının webdeki kullanımı beni cezbetti samsungun kumandasında buna benzer bi özellik yokmu acaba? yada sırf bu özellik için lg alınırımı?
  • Torque2 T kullanıcısına yanıt
    Var diye biliyorum magic kumandasında
  • Alternatif olarak sony 43xe7005 i de düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reddes

Valla olayı deneyimlemeden net bilgiye sahip olmak çok zor. Phillips hakkında çok fazla bilgim yok kanal geçişleri yavaş diye biliyorum. Onun dışında zaten kendini kanıtlamış bir marka. Lg'nin kullanmış olduğu Ips panellerde görüntü kalitesi kesinlikle daha iyi ama problemsiz olursa.

Philips ve Android sürümlerinde sıkıntılar var. Servisler ilgisiz ve cahil. Ona göre seçim yapmanı tavisye ederim.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Lg 43uj701v'yi Vatandan 2699 tlye aldım. Ptesi gelip servis gelip kurulumu yaptı. İnternet bağlantısı vs. konusunda şuana kadar bir problem yaşamadım. Özellikle görüntü kalitesini oldukça beğendim. Harman Kardon farkını ciddi anlamda belli ediyor. Tv'nin sesi 25de bile oldukça yüksek ve temiz geldi bana. Sonuna kadar açmanız çok zor zaten. Ürünü almak isteyenlere tavsiye ediyorum.
  • quote:

Lg 43uj701v'yi Vatandan 2699 tlye aldım. Ptesi gelip servis gelip kurulumu yaptı. İnternet bağlantısı vs. konusunda şuana kadar bir problem yaşamadım. Özellikle görüntü kalitesini oldukça beğendim. Harman Kardon farkını ciddi anlamda belli ediyor. Tv'nin sesi 25de bile oldukça yüksek ve temiz geldi bana. Sonuna kadar açmanız çok zor zaten. Ürünü almak isteyenlere tavsiye ediyorum.

Bence güzel ve isabetli bir seçim yapmışsınız hocam. LG'den hazzettem ama o fiyata bariz şekilde Philips'den çok daha iyidir. Android'den daha iyi diyorlar TV anlamında WebOS 3.5 için. Keşke Vatan'a gittiğimizde bize de LG tavsiye etselerdi valla. Aylardır forumlarda Samsung MU7000 almak için araştırıp gidip Philips aldık evdekilerin de etkisiyle. Nasip buymuş artık. Hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Kasım 2017; 18:18:31 >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim :) Herşey nasip kısmet. Bende pek hazetmezdim. Ama o fiyat aralığında mu7000'i çok beğenemedim. Özellikleri de Lgden düşüktü. Aktif HDR ve magic kumanda yok. Harman Kardon gerçekten cok iyi insan ancak kullanmaya başlayınca anlıyor. Phillips'i düşünmedim değil ama özellik ve görüntü kalitesinde LG'nin 1-2 tık üstünlüğü var gibi geliyor bana. Phillipste oldukca iyi bir marka bunlar sonuçta elektronik alet her türlü arıza yapmaya müsait aletler. Umarım bir sıkıntı yaşamam yaşarsamda servis var çözüm var çok fazla dert etmememek lazım. Premium bir model olduğu için özellik anlamında kendini belli ediyor çok fazla.Güle güle kullanın alınmış alınmıştır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddes -- 14 Kasım 2017; 18:15:40 >
  • uydudan birkaç kanal fotosu gönderebilir misiniz?
  • FuaTT kullanıcısına yanıt
    Maalesef uydu yok. Kablo TV kullanıyoruz. Görüntü gayet güzel düşünmeden alabilirsin.
  • quote:

Sağolasın kardeşim :) Herşey nasip kısmet. Bende pek hazetmezdim. Ama o fiyat aralığında mu7000'i çok beğenemedim. Özellikleri de Lgden düşüktü. Aktif HDR ve magic kumanda yok. Harman Kardon gerçekten cok iyi insan ancak kullanmaya başlayınca anlıyor. Phillips'i düşünmedim değil ama özellik ve görüntü kalitesinde LG'nin 1-2 tık üstünlüğü var gibi geliyor bana. Phillipste oldukca iyi bir marka bunlar sonuçta elektronik alet her türlü arıza yapmaya müsait aletler. Umarım bir sıkıntı yaşamam yaşarsamda servis var çözüm var çok fazla dert etmememek lazım. Premium bir model olduğu için özellik anlamında kendini belli ediyor çok fazla.Güle güle kullanın alınmış alınmıştır :)

TV izlerken yandan görüntü kararması varmı biz incelerken bariz bir şekilde fark ediliyordu...

philips yıllar önce tp visiona satıldı kalite kötü artı lg nin ips panellerinde sj850v altı modellerde rgbw dizilim kullanıyor onuda geçin hocam bence bu konulara hakim olmadan öneride bulunmayın yarın bi gün adam dediğiniz tv yi alır bu niye böyleydide söylemedinize döner iş :)
    birde tv nin içindeki hoparlörler harman kardon değil sadece tasarım onlara ait yinede diğer tv lere göre farkediyor sesi
  • 43xe7005 modeli indirime girerse tam sizin fiyat aralığına uygun bu modeli öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: agah07

quote:

TV izlerken yandan görüntü kararması varmı biz incelerken bariz bir şekilde fark ediliyordu...

Hayır bende kararma falan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

birde tv nin içindeki hoparlörler harman kardon değil sadece tasarım onlara ait yinede diğer tv lere göre farkediyor sesi

Tasarım mı :) iyi biliyor musun? :)) Harman Kardon Ses Teknolojisi diye belirtiliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.