Şimdi Ara

4399 Tl -Acer i5-9300 - 256 Ssd - Gtx 1650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar fiyat iyi Excalibur 5100 Liraya aldım 11.11 kampanyasında arada 700 tl fark var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2 liraya kupon alıp da 2 bin tl ye alabileceğimiz bir yolu var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya link koymayın...

• İhtiyacım var aslında böyle bi cihaza alınır mı bekleyelim mi

• Alınır mı arkadaşlar? Upgrade şansı var mı? İleride 8 gb ram + yeni bir ssd daha koysak, bu laptop 3-4 sene götürür rahat gibi.
  • Aynı cihazı 11.11 de kuponla 5350 TL ye aldım. Keşke bekleseymişim. Bu fiyata bedavadan daha ucuz diyebilirim. Gerçi benim aldığımda 120 Hz ekran 1TB+ 128 Gb nvme ssd var ama 1000 TL farka değemez tabiki. Alacak olanlara tavsiye ederim. Güzel cihaz. Fan sesi oyunlarda dayanılmaz oluyor, klavyesi MSİ den kötü. Tek renk aydınlatmalı klavye var. Cihaz çok kibar ince. Ekran çerçeveleri de ince ve güzel. Cihazın hemen her yeri aşırı parmak izi tutuyor. sorusu olan sorabilir.
  • ebrarkara E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, merak ettiğim konu ram 4x2 mi yoksa 8x1 mi ve kaç ram slot'u var? İnternetten gördüğüm kadarıyla 2 slot var ama hep 16 gb'lık modeli gördüm onda da 8x2 idi. 2 tane ssd + 1 tane hdd slotu gözüküyor. Bu doğru mu? Cevaplarsanız çok memnun olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Acer çok kötü termal macun kullanıyor. Fakat İçini açıp yenileyince çok sessiz çalışıyor. Çok rahatsızsanız macunu yenileyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 21 Kasım 2019; 20:49:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anthuan

Merhaba, merak ettiğim konu ram 4x2 mi yoksa 8x1 mi ve kaç ram slot'u var? İnternetten gördüğüm kadarıyla 2 slot var ama hep 16 gb'lık modeli gördüm onda da 8x2 idi. 2 tane ssd + 1 tane hdd slotu gözüküyor. Bu doğru mu? Cevaplarsanız çok memnun olurum.
    Benim bilgisayarda tek kanal 1 x 8 GB var. Bir slot da boşta. Yani 2 ram slotu var. Ama her seride böyle değil çoğunda 2 x 4 olarak var. Anakart üzerinde 2 adet M2 SSD slotu var. Bunlardan birisi sadece M2 iken diğer hem M2 hem de mSATA yı destekliyor. Ayrıca 1 adet de HDD yeri mevcut.
    Çok teşekkür ederim hocam.
  • Siparişi verdik bakalım. Umarım bir sıkıntı çıkmaz. Pişman olursam ya da daha iyi bir fırsat yakalarsam iade ederim en kötü :)
  • çok muallakta kaldım. daha iyi fırsat gelirmi daha iyi ekran kartlı olanlara acaba. yurtdışı fırsatlarda daha gelmedi
  • anthuan kullanıcısına yanıt
    Bir sorun olacağını sanmıyorum aynı işlemci ve ekran kartı kullanıyorum çok memnunum freedos almıştım windows yükledim iade olmuyormuş o yüzden. Yoksa anında iade edip bunu 700 lira ucuza almak isterdim.

• Dostlar sizce alınır mı bu fiyattan yoksa beklemeli mi, i5 9300+1650 3-4 sene değil temiz kullanımda 8 sene götürür bence
  • Ben daha indirim kovalarım. Zaten teslimat süresi 10 gün sonra falan yanlış hatırlamıyorsam. Windows’u nasıl yüklediğinizi pm ile yazabilir misiniz acaba?

• Bu fiyat bandında daha iyisi bulunmaz değil mi önerisi olan var mı

• hp olan daha alınabilir duruyor şuan,4000 olsaydı güzel olurdu

• Az4ZiL kullanıcısına yanıt
    biri bizi gazlasında alalım ya:)

8gb ram takviyesi yapılacak
    ssd takviyesi yapılacak

yine 5000e yakın gelir tahmınen.

fakat marka ve kasa değermi? kullananlar yorum yapabilirmi?
  • selcuk666 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Al deşeler alacam gibi :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.