Arkadaşlar geçen gelen 2 serverı bazı nedenlerle kaçırdım ve pre alamadım.Yeni gelicek olan Caspian serverınına gelicekler varsa beraber bi ekip kuralım. Ben Ch açıcam, genelde herkes Eu'yla başlıyor ama bi arkadaş gurubuyla beraber oynayınca Ch yada Eu farketmiyor.
Katılmak isteyenler , bu başlık altında Buildlerini söylerlerse sevinirim , nicklerinizi söylemeyin , çalanlar olabiliyor.
Yeni server?
31.08.2010'da açılıyor , Caspian serverı..
abı bu ne yaaa bo.... cıkardılar 1 sene server gelmedı bı ayda 4 server actılar ayıptır... para tuzagından baska bırsey deıl bence...
son gelen 3 ve gelecek olan caspian serverına geçmemenizi öneriyorum. sadece para tuzagı, kimse 110a level kasmaz orda artık. sadece ölü server olur bilginize.
quote:
Orijinalden alıntı: tevez
son gelen 3 ve gelecek olan caspian serverına geçmemenizi öneriyorum. sadece para tuzagı, kimse 110a level kasmaz orda artık. sadece ölü server olur bilginize.
yani 110 lwle kasmak demek nereden baksan en az bi 7-8 ay surer..sp farm zaten dert..yok once bi char kas 64 lwl olsun onla yeni char ac onu kas 2 ona farm yok onun dlwli yok plwli yok partysi yok oyu yok buyu amaan eskiler her zaman guzeldir...tamamen zaman kaybi
Bence dğeil aktif playerlar için bicilmiş kaftan o yeni server ama bakın aktif için diyorum adamlar battle kendi levelleri savasacak eğlenceli olur xD
unsterb_@windowslive.com istersen ekle yeni sw de başlıcam wiz/bard buildim. Caspian şimdiden herkeze h.olsun
Bu oyun taxiler yokken böyle oynanmıyodu . Kasardın tek başına sp farmınıda aynı zamanda yapmaya çalışırdın , arkadaşlarınla kervan çeker para sıkıntını bir nebze olsun azaltmaya çalışırdın ve bu insanların artık zoruna geliyo herkes kolayı istiyo.
Ohh ne güzel gold alıyosun eski serverda 1 charı bota bırakıyosun sonra diğerinide pt'e alıyosun bırakıyosun . Bunu sen kendi emeğinlemi kastığını zannediyosun. Bir charın her levelında , her anında kullanmadıktan sonra oynamanın ne anlamı var.
Yeni serverların en güzel yanı bu . Tamam belki silk alıyosun para harcıyosun ama en azından oyunun eski tanıdı daha çok yaşıyosun, bide şu EU'lar olmasa...
EU lar bu oyunun tadı tuzu bıberı herzman kı gıbı yenı serverda olsa pt kurulup eular chnlere fark atıcak lwlde
yer warsa gelirim bnde
Çok ilginç gelen bu serverları sene içine dağıtsalar herkes daha memnun olur. Bir seneyi geçti server gelmiyordu, dört tane birden geldi.
ben de geçeceğim yeni server'a ekleyin listeye 1h warrior-cleric kuracağım
Vay be Joymax Petra'ya çok güzel kıyak geçti. Uzun süre ardından Petra açıldı, çoğu server'dan oyuncular geldi (iyi,kötü karışık). Petra'dan sonra açılan 2 server Petra'yı gereksiz oyunculardan temizledi, Caspian server'ı da Petra için tam tuz biber niteliğin de, iyi ki Petra da başlamışım.
Tahmınlerımıze gore ölü server olucak bızde gecıcektık ama vaz gecdık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme