Şimdi Ara

+44 814 845 56 30 Numaradan ilginc bir mesaj

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayin Abdullah. Yavuz, 456.70 TL Vergi Ceza Borcunuz bulunmaktadir. En kisa zamanda bagli bulundugunuz ilce kaymakamligina basvurmaniz onemle rica olunur.

Arkadaslar boyle bi mesaj geldi. Hemen e devletten baktim borc morc yok numarayi aradim yurtdisi numarasi ne is anlamadim daha once basina boyle olay gelen oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem numara garip hemde yazılan tutar seri rakamlardan oluşmuş. Bana kalırsa sahtekarların işi ama yinede gönlün rahat etsin git bir sor.

• İşletmişler.
  • +44 ıngılterenın kodu hocam sen sabah devlet daıresıne gıt bırde oradan sorgulatta mesajın yalan olma ıhtımalı 99.9%

• Ücretsiz Mesaj Siteleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: MovieScout

http://forum.donanimhaber.com/m_79495750/tm.htm

İyi keklemişler seni.

Gönderildiği siteyi bilen var mı ? Zahmet olmazsa pm atabilir mi ?
  • Yemişler seni

• Gönderildiği siteyi pm ile bekliyorum bende yardımsever forumdaşlar.
  • Kendime mesaj yolladım aynen böyle 44'lü bir numaradan geldi. Arkadaşıma yolladım, yollayan numara benim yazdığım numara olarak çıktı. Benim telefonum Lumia 620. Arkadaşımın telefonu Samsung S3

• pm yollarmısınız siteyi merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Kendime mesaj yolladım aynen böyle 44'lü bir numaradan geldi. Arkadaşıma yolladım, yollayan numara benim yazdığım numara olarak çıktı. Benim telefonum Lumia 620. Arkadaşımın telefonu Samsung S3

denemelerime göre tcelllilere istediğimiz numarayla mesaj atabiliyoruz

• siteyi isteyenler piem
  • Bu malum sitede 2 arkadaşı kandırdım;

Birisi çok yakın arkadaşımdı.Dolandıcılık vs yüzünden şöyle böyle yazdım.İnandı sonra açıkladım.

Bu arkadaşla gittik bi kıza, Erotik şeyler izlediğiniz için,hakkınıza işlem başlatılıp,ebeveynlerinize bilgi verilecektir. dedik kız bu arkadaşa diyo ben yapmadım vs çok güldüm ona.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.