Bildirim
440
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ygs ve obp kaç hocam -
O değiştirmez ama yazayım. 30k 86 -
Okul puani eklenmis hali de mi -
Evet yerlestirme işte -
Diş 445-450 arası kapatır bu sene sizin zor gibi görünüyor -
Ya ben beklemiyorum zaten ama bekleyenler var şaşırıyorum -
Onlar polyanna bakma onlara diş olmazsa diye alternatiflere yöneldim ben sizde planınızı yapmalısınız hocam -
Sizce kaç gelir peki hocam 447 e pbg den bu arada -
25-27k aralığı olabilir ama 30k bandından çıkmazsınız diye düşünüyorum -
benim mf3 442 24-26 k arası bekeliyorum baya bi sitede araştırdım ortalama bu mantıklı olarak belki bi tık iyi gelebilir çünkü fen zorduquote:
Orijinalden alıntı: Namütenehi
25-27k aralığı olabilir ama 30k bandından çıkmazsınız diye düşünüyorum -
diş 445-450 ile kapatır diyon 447ye 25 k diyon -
Mf3 o kadar kötü gelir mi ya ben 20 25 k arası bekliyodum çökelttin beni hocam -
Oha be 447 450 puanlara 30k diyonuz ilk 10 bin kac olacak ? Gecen sene 412 puan 28 bindi 447 puan 25-30k diyorsaniz puanlar 35 puan yukselecek demek oluyor yuh bu kadar mi kolaydi herkes catir catir yapti mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hallelujah.15 -- 17 Temmuz 2016; 12:41:00 > -
Orada aralık vermişim ben sana tavsiyem yorumumu tekrar okuman diş 445-450 arası demişim arkadaşada 25-27k demişim sonrada en kötü ihtimali düşünerek 30k bandından çıkmazsınız demişim. -
Hocam maalesef durum böyle görünüyor -
Hayir ben inanmiyorum 447 puan 20-25 arasinda gelecektir hatta 25e varmaz bile. -
Hıcam bi çok kişiye sordum hepsi öyle dedi arkadaş öyle diyince bi an şok oldum gerçi o da arkadaşın yorumu kimse kızamaz yani ama inşallah öyle gelmez -
Ben istemiyormuyum daha iyi gelmesini 455 puan ile dişe girermiyim diye düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: 312312312
440 puana sınırdan diş gelir diyen var ya da gelebilme ihtimali oldugunu söyleyenler. Pbg mf3 440 puan 24-25k 2014 23k. Siz diyosunuz ki sınav bu kadar zor mu yani ? Benim puanım da bu 32-33k bekliyorum :(
normalde trol yorum atmam lazımda içim el vermiyor. merak etme diş gelebilir. bakma burdakilere rahat ol
Benzer içerikler
- makine mühendisliği okunur mu
- çan sistemi olan üniversiteler
- 1 ayda 30 net arttirma
- osmozda taşıyıcı protein kullanılır mı
- eczacılık okumak zor mu
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X