Orijinalden alıntı: saltuque son 1 ayda telefonumda 4 tane cevapsız bıraktılar . birine az daha yetişiyordum ama topu topu 5 sn çaldırdılar. bugün yakaladım ama arkadaşlar telefonu suratıma kapadılar bu seferde
Ne bu çağrı işi ya:) beni niye kimse aramıyor:) :)
benide 2 kez aradılar bugün.. 2 sinde de dersteydim açamadım.. (baya çaldırdılar ama.. titreşimden bacağım uyuştu )
Az önce aradılar, alo dedim kapandı...
beni de aramışlardı. açtım "efendim?" dedim. "sizi ilgili servisimize aktarıyorum efendim" deyip kapadı bi kadın. neyi, niye, kime aktarıcaktı anlayamamıştım.
Şuanda konuşuyorum ama ben aradım berfin hanım çıktı . Aramız çok iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Method Man
Şuanda konuşuyorum ama ben aradım berfin hanım çıktı . Aramız çok iyi
Ne sıkıntım olursa "Söz Sizde" kısmına yazıyorum. Sürekli arıyorlar. En son "kusura bakma napalım zırt pırt bende direk oraya yazıyom" dedim. "Ne demek beyfendi" diyo. :))
Gecenin bir yarısı arayıp konuşan telesekreter bayan almış oldugu ve içine yaratıcılıgımı katmış olduğum muntazam küfürler :)
quote:
Orijinalden alıntı: TürkTelekomKSK
Gecenin bir yarısı arayıp konuşan telesekreter bayan almış oldugu ve içine yaratıcılıgımı katmış olduğum muntazam küfürler
Tam da kendine yakışan seyi yapmışsın.. Acaba Telekom sabah 07:30 da veya 06:30 da aradıgında da aynı tepkileri gösteriyor musun?
çaldır kapa hesabı xDxDxD
benide şimdi aradılar:)
quote:
Orijinalden alıntı: TürkTelekomKSK Gecenin bir yarısı arayıp konuşan telesekreter bayan almış oldugu ve içine yaratıcılıgımı katmış olduğum muntazam küfürler :)
Aferin yavruma. Şimdi bi de amcalarına göster bakim hadi...
quote:
Orijinalden alıntı: HmB_SaL
quote:
Orijinalden alıntı: TürkTelekomKSK Gecenin bir yarısı arayıp konuşan telesekreter bayan almış oldugu ve içine yaratıcılıgımı katmış olduğum muntazam küfürler :)
Aferin yavruma. Şimdi bi de amcalarına göster bakim hadi...
TurkTelekom kardeşimizi rahat bırakıyoruz beyler bayanlar, ocak 2011 itibari ile bambaşka bir Avea görecekmişiz, o zaman tepki verin lütfe, şöyle meydanı açalım, atış serbest TT haydi bakalım. Şurda Ocak ayına ne kaldı
Avea liderliğe oynayacakmış deli gibi altyapı geliştirerek
ulen bir bakım ihalesini yapamadılar hala harbiden 6 ayı geçti be
neyse TurkTelekom benim kankam artık, elleşmeyin ona
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
aslında söz sizde ye yazarken
aranmak istediğiniz saat dilimi
diye bir seçenek olmalı. eskiden vardı sanki ama şimdi kaldırılmış...
hala var bu hizmet,geçen bizzat yazdım: saat 19:30 da müsait olurum dedim tam da bu saatte bekledim,aradılar,saolsunlar;işimi de hallettiler
ben de sonra farkettim de, yok,dediğinizi doğru anladım, söz sizdeye form yazarken;saat 19:30 da müsaitim,bu saatten sonra arayın dedim,o saatte aradılar deneyebilirsiniz...
rica :)
aaa olmadı şimdi beni aramadılar :(( şaka bi yana bilgilendirme amaçlı aramışlardır.