Şimdi Ara

4440532 tarafından arandım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
56.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugün 05324440532 tarafından aranmışım ama yetişemedim tekrar ararlar mı acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı
    4440532 tarafından arandım, telefonu açtım 2 sefer alo dedim, bir bayan sesi gelir gibi oldu sonra telefon yüzüme kapandı. Acaba dedim turkcell bana çağrımı attı benden geri dönüş için.

Tekrar arıyorlar merak etmeyin , ben 2 sefer yetişemedim tekrar aradılar ama ertesi aramışlardı, aynı gün de arayabilirler :)
  • arayıp 2-3 sn sonra kapattılar :D ara ara yaparlar bana bunu :D
  • Turkcell tarafından aranıp, Miles&Smiles program hesabına 15000 mil yükleme yapılan forum üyemiz;
    http://forum.donanimhaber.com/m_45244761/tm.htm
  • hacı zahmet edip hepsini yazsaydın. ben böyle gereksiz çağrı merkezlerini engelliyorum bir daha arayamıyorlar.zaten hattın kontorlu. bu ülkede sabancı bile olsam faturalı hat kullanmam.ne olacağı belli olmaz. akıllı telefonların en büyük faydası bu oldu.
  • bugun 3 kere arandım 3ündede açtım ama 5sn sonra yüzüme kapadılar kim bu elemanlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen ay numaramı avea dan turkcelle taşıdım taşıdıgım gunden sonraki gun 532 aradı hattınızı turkcell e taşıyalım dedi bende zaten turkcellde dedim bakıyorum evet turkcellde dedi :D komedi ya eleman yeni heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

Gecen ay numaramı avea dan turkcelle taşıdım taşıdıgım gunden sonraki gun 532 aradı hattınızı turkcell e taşıyalım dedi bende zaten turkcellde dedim bakıyorum evet turkcellde dedi :D komedi ya eleman yeni heralde

"Yardımcı olabileceğim başka bir konu var mı?" demedi mi peki kapatırken? :D
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Yok başka hatlarınız varmı geçirelecek dedi yok dedim geçtim :D

• troll mü bu numara? benide aradılar az önce turkcell kullanmıyorum 4-5 sene önce faturasız bi hattım vardı sadece kayboldu falan. evraklarınız bizde eksik gözüküyor tamamlayın yoksa tazminat ödersiniz falan dedi ses kaydı bişeyler saçmaladı kapandı sonra. ariyim dedim aranmıyor falan küfür edesim var.
  • freedomfighter kullanıcısına yanıt
    e devletten kontrol edin hat kapanmış mı diye? Turkcell numarası bu arayan ama siz yine de bir tim e uğrayıp eski hattın akibetini öğrenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

e devletten kontrol edin hat kapanmış mı diye? Turkcell numarası bu arayan ama siz yine de bir tim e uğrayıp eski hattın akibetini öğrenin.

hocam hic telefon numarasınıda hatırlamıyorum ki 535le baslayan bir numaram vardı tee 10 sene olmuştur belkide doğru 10 sene oldu 2005te falan kaybetmiştim ondan sonra aveaya geçtim zaten hiç işim olmadı turkcelle. şimdi edevletten girdim baktim turkcell isletmecisinde herhangi bir aboneliginiz bulunmamaktadir yazıyor üstündede avea var orda 1 adet aktif hattınız vardır faturasıda şu kadar falan diyor. bu 444 0532den aveanın falan beni arayip evrak isteme durumu yoktur heralde dimi çok saçma geldi yaptıkları hiçbişey anlamadım
  • Aynısını garanti bankası yapıyordu bana da..😎

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.