Şimdi Ara

4440532 tarafından arandım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
56.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: TürkTelekomKSK

Gecenin bir yarısı arayıp konuşan telesekreter bayan almış oldugu ve içine yaratıcılıgımı katmış olduğum muntazam küfürler

Tam da kendine yakışan seyi yapmışsın.. Acaba Telekom sabah 07:30 da veya 06:30 da aradıgında da aynı tepkileri gösteriyor musun?

bu telekomcu arkadaş eğlendiriyor yav adamı, avea lider olacak falan

• @TürkTelekomKSK

Sabah al-khayr, Kayfa haluka? Kayfa al-ahwal? Hal yujadu ahadun huna yatakallamu bi-l-ingliziyyah?

Patronlarının dilinden halini hatırını sordum sana, bir iddia ortaya atıp kaybolursan böyle espri malzemesi olursun, ama bu sana Gora'yı bahane ederek burada kimseye hakaret etme hakkını vermez, benim ismimle de burada şakalaşanlar olmuştur,olacaktır da, ama bildiğim kadarıyla kimseye hakaret etmedim.

İddianı açıklamakla yükümlüsün ya da hiç söylemeyecektin, ama iş işten geçti. Hepimiz senden çalıştığın kuruma yakışan bir saygınlıkta CİDDİ açıklamalar bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

@TürkTelekomKSK

Sabah al-khayr, Kayfa haluka? Kayfa al-ahwal? Hal yujadu ahadun huna yatakallamu bi-l-ingliziyyah?

Patronlarının dilinden halini hatırını sordum sana, bir iddia ortaya atıp kaybolursan böyle espri malzemesi olursun, ama bu sana Gora'yı bahane ederek burada kimseye hakaret etme hakkını vermez, benim ismimle de burada şakalaşanlar olmuştur,olacaktır da, ama bildiğim kadarıyla kimseye hakaret etmedim.

İddianı açıklamakla yükümlüsün ya da hiç söylemeyecektin, ama iş işten geçti. Hepimiz senden çalıştığın kuruma yakışan bir saygınlıkta CİDDİ açıklamalar bekliyoruz.

Benim sana lafım yok lafımı dedim sustum gerisini zaten cem yılmaz söyledi

• quote:

quote:

@TürkTelekomKSK

Şaka kaldiramiyorsan forumda isin ne? Terbiyesizlik ediyorsun, yine eski şımarık haline dondun, is güç sahibiyim dıyorsun koskoca adamsın ayıptır ya

İsin gücün atıp tutmak ona buna laf atmak, ama kendi kurumunun bir faturasını incele deyince piyasada yoksun, seni ciddiye alıp okumak bile hata.

Nasıl çalışan olduğunu gördük fatura başlığında

Kendi kurumundan çıkan faturaya verecek cevabın bile yok yazık tt kimlere kalmış

• Beni bi kere aradı tarife önerdi tamam dedim 70 lira fatura geldi bi daha ararsa açmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofo

Beni bi kere aradı tarife önerdi tamam dedim 70 lira fatura geldi bi daha ararsa açmamak lazım

beni de arayıp bir teklif sundular ama kabul etmedim,şuanki tarifemden memnunum deyip kapatmıştım,
    önerdikleri teklif hakkında detaylıca sorup bilgi almadan kabul etmemek lazım,
  • quote:

quote:

quote:

@TürkTelekomKSK

Şaka kaldiramiyorsan forumda isin ne? Terbiyesizlik ediyorsun, yine eski şımarık haline dondun, is güç sahibiyim dıyorsun koskoca adamsın ayıptır ya

İsin gücün atıp tutmak ona buna laf atmak, ama kendi kurumunun bir faturasını incele deyince piyasada yoksun, seni ciddiye alıp okumak bile hata.

Nasıl çalışan olduğunu gördük fatura başlığında

Kendi kurumundan çıkan faturaya verecek cevabın bile yok yazık tt kimlere kalmış

Kardeşim ben sana ne dedim dedim ki seni mi kıracagım fanatizmi bırakıyorum öyle de oldu hatta sana geçen hakikaten doğruları yazmışsın dedim tşk ettim ama işte sen intikam alıyorsun şimdi kalkıp bana yine hakaretvari şeyler yazarsın hiç düşünmezsin kardeşim bu adamın yaşı kaçtır evlimidir çocuklumudur laf kaldırır mı? Nedir hata ben kurumumun ismi ile üye olmuşum ayrıca savunmuşum savunazmıyım elalem gizli isimler altında kendi firmalarını savunmuyor mu burada veya sen çalıştığın şirketin menfaatlarini korumak zorunda değilmisin? Allah allah ya size göre TT mi haksız nedir TT'den istenen interneti beleş aldın beleş ver telefonu beleş aldın beleş ver maksat tamamen bu biz bunu duyuyoruz sagda solda ayrıca yok arapların kardeşim ihale oldu da kimseyi girmeyin mi dendi alan kullanıyor bunu da daha önce yazdım geçen sayfaya arapça ile alay edercesine birşeylerde yazdın insanların ırkları ile dalga geçmek çok mu doğru dürüst ama yok sen edersin arkadaşım sen DSGRNY sin size göre herşey size doğru bir bizler yanlış neyse uzatmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı
    4440532 tarafından arandım, telefonu açtım 2 sefer alo dedim, bir bayan sesi gelir gibi oldu sonra telefon yüzüme kapandı. Acaba dedim turkcell bana çağrımı attı benden geri dönüş için.

Bana da bikac kez o sekilde oldu en sonunda hat düştü telefonda bilgisayar konuşuyor çalarken dinleti anlatıyor zırt pırt. Biraz dinledim müzikleri kapattım hikaye yani bı cacik yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

4440532 tarafından arandım, telefonu açtım 2 sefer alo dedim, bir bayan sesi gelir gibi oldu sonra telefon yüzüme kapandı. Acaba dedim turkcell bana çağrımı attı benden geri dönüş için.

Bana da bikac kez o sekilde oldu en sonunda hat düştü telefonda bilgisayar konuşuyor çalarken dinleti anlatıyor zırt pırt. Biraz dinledim müzikleri kapattım hikaye yani bı cacik yok.

aynı avea gibi yani o da ringa diye tutturmus arayıp duruyor :)

• Canları Sıkıldıkça Arıyorlar xD
  • artı 1 :D
    quote:

Orijinalden alıntı: Salus

Canları Sıkıldıkça Arıyorlar xD
  • Küçükken başkasının kapısını çaldırıp kaçardık. Bu devirde telefonları çaldırıp kapatıyolar xD
  • quote:

Yakında ödemeli de ararlar

• aynı şeyi şuan bana yaptılar aradılar açtım 2 3 sn sonra kapadılar ses seda yoktu yanlız duymadım hiç birşey bende birşey demedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkprincé

quote:

Yakında ödemeli de ararlar

acaba şimdi ben mi onları ödemeli arasam :D :D :D

• quote:

Telefon neden yüzünüze kapandı, görüşme görüntülü müydü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: levodafon

quote:

Telefon neden yüzünüze kapandı, görüşme görüntülü müydü?

• Telefon sapıklığı değildir bu herhalde, Turkcell hatlarında kaliteli bir düşme sorunu vardır, o nedenle kaliteli olarak bağlantıları kesiliyordur. Kaliteli görüşme 2-3 saniye sürse bile kesinlikle kaliteyi farketmişsinizdir ve keşke bu kaliteyi terketmeseydim diye iç geçirmişsinizdir, ama nafile Turkcell'de yoksunuz siz artık...

Pahalı ama kaliteli hizmette sınır yok, tutun Turkcell'e, Turkcell kalitesi ve farkıyla bağlan hayata....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levodafon -- 19 Ağustos 2010; 3:09:39 >
  • Arkadaşlar,eski konu tekrar aktif edilmiş ama şaka da olsa gerçekci sorular sorulmuş.

4440532 ve diğer 444 lü müşteri hizmetlerinden aranıp çok kısa çaldırılarak kapatılma olayı tekdüze sıradan bir olay değil.

Bu bilinçli olarak yapılıyor neden,biraz yazmaya çalışayım.

Öncelikle ya sizin bir sorununuz olmuştur bildirmişsinizdir size geri dönüş için aranıyorsunuzdur ama bir dakka bunda bir numara var onu da yazacağım.

Çünkü ciddi bir tuzak var işin için de,bu sadece size yapılmıyor,çok kişiye yapılıyor.

Yada size bir kampanyayı duyurmak isterler.

Bu 2 durumda da çaldırıp bırakırlar,bu şaka değil,bunu yapıyorlar ve bilerek yapıyorlar.

1.cisi beklenti şu,müşteri bizi ararsa ne oldu diye para kazanırız,ücret yansır para kazanırız.

2.ci bir durum var,oda şu eğer bir sorun belirttiyseniz geri dönüş gerektiren,biz sizi aradık cevap vermediniz demek için çaldırıp bırakırlar.

Ben bu numaraları çok yakaladım yıllardır başıma geldi.Beni sadece 1 saniye çaldıran müşteri hizmetlerini hemen aradığımda,biz sizi aradık telefonunuzu açmadınız dediler.Suç üstü çok kez yakaladım,1 saniye çaldırıp bırakmak aramakmı,ve ben 1 saniye ye nasıl yetişeyim de açayım.

Neyseki çağrı merkezinde (call center) çalışan bir arkadaştan gerçeği öğrendim.Bir kaç detay daha var yazılacak ama vaktim yok,görüşmek üzere.

• Tebrikler Teknodyn, fatura alacakları için böyle bir saniye çaldırıp konuşmadan bırakmıyordur herhalde, sanırım eposta, SMS ve uzun uzun telefon görüşmeleri yapıyorlardır...

O zaman böyle 1 saniye çaldırıp kapattıkları zaman aramamak lazım herhalde... Yine de bilemiyorum....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.