Şimdi Ara

4499 TL Xiaomi Mi9/64GB/Snpdrgn 855/6GB/48MP(IMX586)+20MP(IMX576)/3300mAh/6.4'(AMOLED)/XiaomiTR Grn.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4499 TL Xiaomi Mi9/64GB/Snpdrgn 855/6GB/48MP(IMX586)+20MP(IMX576)/3300mAh/6.4"(AMOLED)/XiaomiTR Grn.
    Trendyol.com
    Mi 9 64 GB Siyah (Xiaomi Türkiye Garantili) MI964 Xiaomi | Trendyol
    https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-9-64-gb-siyah-xiaomi-turkiye-garantili-p-6507243

Detaylı özellikler:
    Kimovil.com
    Xiaomi Mi 9: Price, specs and best deals
    https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi-9-global

Resmi web sitesi:
    www.mi.com
    Mi Global Home
    https://www.mi.com/global/mi9

4499 TL Xiaomi Mi9/64GB/Snpdrgn 855/6GB/48MP(IMX586)+20MP(IMX576)/3300mAh/6.4"(AMOLED)/XiaomiTR Grn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 19 Ağustos 2019; 20:47:38 >

• Yurtdışı fiyatlarıyla alakasız Xiaomi Tr. O yüzden çok sevdiğim bu markadan soğudum. Huawei 2 ay kadar önce iyidi. (p20pro 4000, p30 4300, mate20pro 5000 gördü.) Onlar da q programına geri alınınca zam yaptılar. Demek ki o fiyatlara satabiliyorlar ama en ufak bir gazda yükseliyor. Şu an ihtiyaç olmadıkça telefon alınmaması taraftarıyım.
    Konu sahibine teşekkürler, takipteyiz.
  • Satıcının şikayetvar profili hiç iç açıcı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umtbns

Satıcının şikayetvar profili hiç iç açıcı değil.
    Sıfır olarak alıp hat taktığınız hiçbir ürünü iade edemezsiniz şikayetlerin çoğu iade almadıkları için. HB'den de alsanız böyle, Samsung yetkili bayisinden de. Bir şikayette stok kontrolünü düzgün yapmamışlar stokta olmayan ürün satılmış bu da kabul edilebilir. Onun dışında tüketiciyi mağdur eden bir şeye denk gelmedim.
  • Bir de sektörün içerisinden biri olarak daha detaylı yorumlarda bulunayım.

Görünüşe göre firma kur dalgalanmalarına karşı çok kırılgan ve stoksuz çalışıyor. Bir ürünün fiyatı kura bağlı olarak arttığında tedarik edememişler ve hatta bir ürünü de kargoda kaybetmişler.(!)

Stoklu çalıştığı ürünlerde de kutu hasarlı ya da açılmış kutu ürünleri satmaya çalışmışlar. Çok şaşırtıcı değil çünkü büyük tedarikçiler bile aynı şekilde vergi kaçırmakta, kaçıranlara önayak olmakta ya da benzeri satışlardan komisyon almaya devam etmekteler.(!)

Neden bahsettiğimi pek anlamayanlar için Mesut Çevik'in videosu bir nebze aydınlatıcı olabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=K813vBnYxF8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umtbns -- 20 Ağustos 2019; 1:0:15 >

• Yurtdışı fiyatlarıyla alakasız Xiaomi Tr. O yüzden çok sevdiğim bu markadan soğudum. Huawei 2 ay kadar önce iyidi. (p20pro 4000, p30 4300, mate20pro 5000 gördü.) Onlar da q programına geri alınınca zam yaptılar. Demek ki o fiyatlara satabiliyorlar ama en ufak bir gazda yükseliyor. Şu an ihtiyaç olmadıkça telefon alınmaması taraftarıyım.
    Konu sahibine teşekkürler, takipteyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ucuza s10e varken yüzüne bakılmaz. Stereo hoparlörü kaldırmak nedir 2019 yılında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanın sitesinden takip ederek 4800 TL'ye mate 20 pro daha mantıklı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mi9 mu yüksek Mi9t mi ?

• Hiçbiri mantıklı değil bu fiyatlara alacağınıza gidin 2000 TL’ye mis gibi 128 gb “Mi 9T” alın ve rahatınıza bakın!!!

Aynı işlemci olsun derseniz 2700 TL’lere K20 Pro( Mi 9T Pro) da bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 20 Ağustos 2019; 2:20:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Vatanın sitesinden takip ederek 4800 TL'ye mate 20 pro daha mantıklı.
    Hangi indirim adı altında oluyor bu fiyat?

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Daha ucuza s10e varken yüzüne bakılmaz. Stereo hoparlörü kaldırmak nedir 2019 yılında.
    Her problemde kullanıcı hatası diyerek para talep eden Samsung telefon mu? Ya da 5 bin civarı ücret ödediğiniz, PUBG'yi yüksek detaylarda oynatamayan Samsung S10 mu? En kötü ithalatçı garanti servisleri bile Samsung yetkili servisleri gibi müşterisine yaklaşmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 20 Ağustos 2019; 5:18:47 >

• High Quality kullanıcısına yanıt
    Sepet indirimi ve stoklu yapılanların hepsinde düştü. Haftalardır tekrarlanıyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Her problemde kullanıcı hatası diyerek para talep eden Samsung telefon mu? Ya da 5 bin civarı ücret ödediğiniz, PUBG'yi yüksek detaylarda oynatamayan Samsung S10 mu? En kötü ithalatçı garanti servisleri bile Samsung yetkili servisleri gibi müşterisine yaklaşmıyor.

Alıntıları Göster
    Samsung almam, aldırmam normalde ama ablamın ısrarıyla aldık. S8'i aldık, kurduk, bir saat sonra pembe ekran. Üç gün sonra servise götürdüm. Ortamları bir değişmiş; vezne usulü kalkmış, her geleni mağazada masa masa konuk edip dinliyorlar.
    (İstanbul/Ümraniye Samsung)
    Faturayı istedi, değişim mi iade mi istersiniz diye sordu direkt iki dk konuşmadan. Aynı gün de değişim yaptılar.

Konuyu anlayan, işini iyi yapan çalışanlar olunca firma farketmeksizin çözüm bulunuyor.
    Servis problemleri bireyseldir çoğu zaman ancak muhatap bulmak zordur KVK'da da, Teleservice'de de, FixSmart'ta da vs vs. Hele kargo ile işlem yaparsan ayrı dert. İlçe ilçe yayıldığı halde bu tutumda çalışması hoş bir izlenim bıraktı bende Samsung'un.
    Laptoptaki ufacık sorun için fahiş ücret isteyen Lenovo servisine selam olsun.

Ama yine de telefon alırken önceliğim Huawei'dir. Ya da diğer f/p cihazlar. Filtrelemede artık Samsung'u kaldırmıyorum bu da iyidir :D
    En tehlikelisi ne olursa olsun Tahtakale firması Delta ve türleridir.

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Pubg ye güncelleme gelince sorun tamamen kalktı diye biliyorum geçenlerde. Bir de şu oyunu düzgün oynatmıyor diye telefon iadesi istemek bana çok abes geliyor, ki sonunda iade yapmışlar yorumlardan gördüğüm kadarıyla. Videodaki kişiler itici geldiğinden tamamını izleyemedim :( Şimdiye kadar ciddi manada garantilik işim olduğunda maksimum 3 gün içinde sorunlarım çözüldü bir çok markada, aynı şekilde çevremdeki arkadaşlarımda da. Hatta geçenlerde arkadaşımın S7 telefonunda mikrofon sorunu olmuştu, tümden anakartı değişti ve süreç kargo dahil 1 hafta sürdü. Sözün özü oyun için üretilmiş bilgisayarları geçtim konsollarda dahi sorun olurken ilk amacı iletişim olan bir cihazın sadece bir oyuna özgü geçici sorunları(hayatımda en irrite olduğum sözcük kasma) bahane ederek servisi markayı suçlamayı doğru bulmuyorum.
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Hocam 5000 TL veriyorsanız tek amaç konuşmak olmamalı neticede 700 liraya da sosyal medyada gezebileceğiniz telefon var. 1300 lira civarında tatmin edici kamera performansı sunan redmi 6 pro var. Fırsatını paylaştığım mi 9 da sıfır donma kasma ile oyunu en yüksek grafiklerde rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. S10 daki thermal throttle denilen sorun
    www.sikayetvar.com
    Samsung Telefon - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/samsung-telefon

Servis olarak Huawei ve Apple çok önde İnternet üzerinde binlerce servis kullanıcı hatası diyerek para talep edilen Samsung kullanıcısına denk gelebilirsiniz. Bilgisayar sektöründe msi servisi de böyle her şeyde kullanıcı hatası diyerek para talep ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 23 Ağustos 2019; 7:13:23 >

• cohannan kullanıcısına yanıt
    4500 lira verdiğiniz telefonda mi6 da olan videoda stereo ses kaydı özelliğini bile bulamıyorsunuz. mi9 400Eu, s10e 690Eu yaklaşık olarak mediamarkt.de'de. Kıyası siz yapın TR fiyatlaması konusunda. S10e nin 4000 lira olduğu yerde mi9 3000 Tl yi geçmemeli. Fiyatının telefonu değil. Malzeme kalitesi, işlevsellik, uzun ömür gibi bir çok alanda fersah fersah önde bir cihaz S serisi Mi cihazlara göre. Şuan en son model ekran kartı işlemci ile sistem toplasak bir oyunda illaki sorun çıkar, kaldı ki sorun PUBG de iken güncelleme ile çözmüşler sonunda. Yani Mi 9 akıcı oyun oynatıyor, S10e den iyidir çok ama çok yanlış bir çıkarım. Kamera,ses vs. yönünden farklı farklı cihaz kullananların bir daha asla almam dediği bir ürün mi9. Samsunglarda cihaz çıkınca cidden tam anlamıyla tamamlanmamış oluyor bir yıl içinde sanki üst model cihaz almış gibi performans, şarj vs. iyileştirmeler oluyor. Bu arada Xiaomi Mi Note 3'ü Note 8'den çok daha severek kullanmış biri olarak diyorum bunları. Redmi Note 7 olmasa bu sene kabuslar görmüştü Xiaomi(20 milyon ürün barajını aşmış). Mi 9 un adı dahi geçmiyor markanın içerisinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: XnoX

Mi9 mu yüksek Mi9t mi ?
    Mi 9

• High Quality kullanıcısına yanıt
    4899 TL bazı akşamlar 22den sonra webden indirim yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepzelan

4899 TL bazı akşamlar 22den sonra webden indirim yapıyorlar.
    Görsem alırdım, görürsem alırım ek kart kampanyası olursa.
    Konusunu da görmedim.
    Nereye bakıyorsam. P30 ve P30 Pro kaç oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 22 Ağustos 2019; 17:3:17 >
  • 1 sene önce mi 8 64 gb global aldım kvk garantili 3300 falandı galiba ama o zaman dolar kuru şuanki kurdan 1 lira daha fazlaydı.. migrosta 128 gb ritzy garantili mi 8 lerde 3000 lirayı görmüştü diye hatırlıyorum.. mi9 gereksiz pahalı geldi gözüme

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.