arkadaşlar ben internet cafeye gitttim bugün çocuğun elinde 42 lwl +45 glavie vardı.benim bildiğim sınır +10 a kadar değilmiydi.
quote:Orijinalden alıntı: Angus Dagnabityanındada 1 lwl +64 spear taşıyordu cevap verin sınır kaça kadar yawne +64 mü:S yaw ben daha +10 nun olduğuna bile inanmıyorum. görmedende inanmam.
quote:Orijinalden alıntı: luckyonene +64 mü:S yaw ben daha +10 nun olduğuna bile inanmıyorum. görmedende inanmam.Alıntıları Göster vallahide diom ya 60 lık 70 lik adamı bi skille yere serdi
quote:Orijinalden alıntı: Angus Dagnabitvallahide diom ya 60 lık 70 lik adamı bi skille yere serdiAlıntıları Göster YUH +45Mİ VALLA O SİLAH Bİ LVL 80 NİN ELİNDE OLSA YARKINI TEK VURUSSAA DUSURUR YA ÖLE BİSİ OLCANI SANAMAM VALLA AMA BİLMİORUM
quote:Orijinalden alıntı: imamogluYUH +45Mİ VALLA O SİLAH Bİ LVL 80 NİN ELİNDE OLSA YARKINI TEK VURUSSAA DUSURUR YA ÖLE BİSİ OLCANI SANAMAM VALLA AMA BİLMİORUMAlıntıları Göster aynen 80 lwl uff ama bende inanmıyorum pk2 falan yapmış olmasın
quote:Orijinalden alıntı: Angus Dagnabitaynen 80 lwl uff ama bende inanmıyorum pk2 falan yapmış olmasınAlıntıları Göster Dostum sen yanlış gördün galiba o 45 level dir diğeri de 64 +1
quote:Orijinalden alıntı: HeaVen eviLDostum sen yanlış gördün galiba o 45 level dir diğeri de 64 +1Alıntıları Göster sanırım atagın yanındaki parantez içindeki +%45i söylüyo
quote:Orijinalden alıntı: anchovy24sanırım atagın yanındaki parantez içindeki +%45i söylüyoAlıntıları Göster ortada bi yanlış anlama var galiba
quote:Orijinalden alıntı: wolfireortada bi yanlış anlama var galibaAlıntıları Göster Tek keLime iLe hatta
quote:Orijinalden alıntı: wolfireortada bi yanlış anlama var galibaAlıntıları Göster kesin bir yankış anlaşılma var joymax bile en fazla +13 diyor
quote:Orijinalden alıntı: kangaetemokesin bir yankış anlaşılma var joymax bile en fazla +13 diyorAlıntıları Göster SS koy görelim ortaya çıkar
quote:Orijinalden alıntı: kangaetemokesin bir yankış anlaşılma var joymax bile en fazla +13 diyorAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: sameducer kesin bir yankış anlaşılma var joymax bile en fazla +13 diyor bunun yazılı olduğu bir yer warsa link werebilirmisin.
quote:Orijinalden alıntı: Shadowboys SS koy görelim ortaya çıkar Alıntıları Göster töbe töbe neler çıkıyo yakopacam artık bunları gördükçe zor tutuyorum kendimi
quote:Orijinalden alıntı: carearofugurtöbe töbe neler çıkıyo yakopacam artık bunları gördükçe zor tutuyorum kendimiAlıntıları Göster bide eger 45 olarak dusmediyse kac yuz bin tane elixir weapon harcamıtır adam
quote:Orijinalden alıntı: imamoglubide eger 45 olarak dusmediyse kac yuz bin tane elixir weapon harcamıtır adam Alıntıları Göster Zumihahahahahaa Ne insanlar var ya
quote:Orijinalden alıntı: BalleriumZumihahahahahaa Ne insanlar var ya Alıntıları Göster adamım kafanı pcden çıkar ve oksijen almayı dene.. ne dersin
quote:Orijinalden alıntı: BalleriumZumihahahahahaa Ne insanlar var ya Alıntıları Göster Gülüp geçeceğiz.Başka yapılacak bir şey yok.Ama pk2 olayı hep aklımı kurcalıyor.Burda yapıp Joymax'a gazlaymazmıyız.Tutarmı tutar.Ah nerde o günler.