Şimdi Ara

45.000 üst sınır Hatchback

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 45.000 TL'ye kadar bir kısmını peşin bir kısmını kredili ödeyeceğim hatchback sınıfı dizel yada benzinli çok farketmiyor otomatik tercihen az yakan performans aramadığım donanım full araba bakıyorum aklımda 2014 Renault Clio 0.9 Turbo S&S İcon , 2013 Peugeot 208 1.4 Hdi Active (2.el E-hdi da olabilir aynı donanım ve motorda) , 2014 Nissan Micra 1.2 Desire CVT (A/T), 2014 Suzuki Swift 1.2 GL AT ??? Sizin önerebileceğiniz başka bir model 2.el olur 0 olur var mı ?? öncelik az yakması ve donanım güvenlik de ncap 5 yıldız benim için geçerli ...

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutarab

45.000 TL'ye kadar bir kısmını peşin bir kısmını kredili ödeyeceğim hatchback sınıfı dizel yada benzinli çok farketmiyor otomatik tercihen az yakan performans aramadığım donanım full araba bakıyorum aklımda 2014 Renault Clio 0.9 Turbo S&S İcon , 2013 Peugeot 208 1.4 Hdi Active (2.el E-hdi da olabilir aynı donanım ve motorda) , 2014 Nissan Micra 1.2 Desire CVT (A/T), 2014 Suzuki Swift 1.2 GL AT ??? Sizin önerebileceğiniz başka bir model 2.el olur 0 olur var mı ?? öncelik az yakması ve donanım güvenlik de ncap 5 yıldız benim için geçerli ...
    quote:

ncap 5 yıldız benim için geçerli ...

208 Active'i eleyebilirsniz o halde. Yan veya perde hayvayastığı olmadan test edilmedi, edilse beş yıldız alamazdı. Diğer örnekler Citroen C3, Corsa, i10, Polo (Crome ed. hariç), Punto, Sandero.

Güvenlik için dosdoğru testi yapılmış versiyonlar olarak fazla seçenek yok aslında. Fiat 500, Ford Fiesta (+ havayastıkları), Kia Picanto(?), Nissan Micra, Skoda Citigo, Suzuki Swift.

Eğer hala varsa güvenlik performansı/fiyat olarak Chevrolet Cruze herhalde en iyisidir.

• Cruze'un yakma oranları çok yüksek LPG seçeneğini de istemiyorum o yüzden eledim picantoya hiç pakmamıştım onu inceleyebilirim
  • 1.5 DCİ 90 EDC CLİO 4 VEYA ASTRA 1.4 140 ACTIVE SELECT
  • 2014 clio dediğiniz model benimde favorim ama 2. elleri 55 milyar diğer dediğiniz astranın 1.4 active selecti bulamadım ama yeni astralarsa 51 milyar başlangıç fiyatı
  • 1.6 TDI 90 DSG POLO COMFORTLİNE BULABİLİRSİNİZ

• İlk aklıma 308 geldi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-umit-oto-dan-hatasiz-sorunsuz-premium-plus-308-161154525/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 21 Nisan 2014; 20:34:26 >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-2012-model-hyundai-i30-1.6-crdi-dizel-boyasiz-hatasiz-157838235/detay/

Fiyatta son birşeyler daha yaparım size. Ben satıyorum. Performans, konfor, az yakıtlı ve donanımlı bir araç gerçekten. İyi akşamlar.
  • 2.el az kullanılmış citroen c4 ler var
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Fena değil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4 bakın derim.

• Hocam uc bes yasinda olmak kaydiyla opel astra elegance ya da cosmo falan bakin. Burada saydiginiz bir cok aractan cok daha iyidir. Sirf sifir olacak diye su araclari dusunmeyin

• Cıvıc tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.