Şimdi Ara

45 bin tl ye ne almalıyım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hayatımda ilk defa bana göre pahalı bir araba alacağım.....

45 bin tl nakit topladım...

2010 kaşgai düşünüyordum ama alabildiğim modeller bana çok boş geldi bu arabanın fiyatı çok şişirilmiş gibi çok anlamam ama

tercihlerim.
    memurum

4 kişilik aileyiz yılda 1-2 kere uzun yola çıkarız arabayı daha ziyade şehir içi işe git gel için kullanıyorum
    yılda 10-15 bin km yapıyorum...
    geniş şık arabaları tercih etmeye çalışıyorum

clio grand tour
    zafira
    verso tarzı veya jeep tarzı araçlar tercihim

yukardaki anlattıklarıma göre hangi modeli tercih etmeliyim...

• Qashqai çok sattığı için zamanın da fiyatları bana da biraz şişik gibi geldi.
    Geniş aile aracı düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla. Eğer SUV türü bir araç düşünüyorsanız ikinci el Hyundai ix35 veya Kia Sportage 1.6 motor benzinli alabilirsiniz.

Düşündünüz araçlar içerisinden sırasıyla önerebileceğim araçları yazıyım.
    Toyota Corolla Verso
    Opel Zafira
    Ford C-Max

Tabi istekleriniz nedir dizel mi yakıt ekonomisi mi veya bakım masrafları mı bilemiyorum ben sadece yazdıklarınıza karşı bu araçları önerdim.
  • 2010-2011 maxımum 20-30 bin kmlerde dizel megane sport tourer privilege paket 105 ps bir araç alırım.
    Keyfime bakarım hem ikinci eli haraketli hemde bagajı geniş her türlü işinizi görüceğine inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazarnet58

Qashqai çok sattığı için zamanın da fiyatları bana da biraz şişik gibi geldi.
    Geniş aile aracı düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla. Eğer SUV türü bir araç düşünüyorsanız ikinci el Hyundai ix35 veya Kia Sportage 1.6 motor benzinli alabilirsiniz.

Toyota Corolla Verso
    Opel Zafira
    Ford C-Max

Tabi istekleriniz nedir dizel mi yakıt ekonomisi mi veya bakım masrafları mı bilemiyorum ben sadece yazdıklarınıza karşı bu araçları önerdim.

Hocam 45 milyara benzinli sportage var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

quote:

Toyota Corolla Verso
    Opel Zafira
    Ford C-Max

Valla hocam bizim bir galerici tanışımız var başka bir şehirde 40 bin TL'ye düşürüp almıştı 1 ay altında dolaştı sonra da ne kadara sattın diye sordum 45 dediydi... İnternette ki fiyatlar biraz şişik oluyor oto pazarların da bu fiyatlar da görülebiliyor. Ben geçen Şubat ayında Kangoo mu almak için İstanbul'a geldiğim de bir tane Sportage gördüm üzerinde 45 bin TL yazıyordu 50 bin km'de falandı.

• quote:

quote:

quote:

Toyota Corolla Verso
    Opel Zafira
    Ford C-Max

Valla hocam bizim bir galerici tanışımız var başka bir şehirde 40 bin TL'ye düşürüp almıştı 1 ay altında dolaştı sonra da ne kadara sattın diye sordum 45 dediydi... İnternette ki fiyatlar biraz şişik oluyor oto pazarların da bu fiyatlar da görülebiliyor. Ben geçen Şubat ayında Kangoo mu almak için İstanbul'a geldiğim de bir tane Sportage gördüm üzerinde 45 bin TL yazıyordu 50 bin km'de falandı.

Konu dağılmasın.
    Bizde sportage arıyoruz benzinli 1,6 48-49dan aşağı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

quote:

quote:

quote:

Toyota Corolla Verso
    Opel Zafira
    Ford C-Max

Konu dağılmasın.

Alıntıları Göster
    düşündünüz mü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL ye saat önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Toyota Corolla Verso
    Opel Zafira
    Ford C-Max

Konu dağılmasın.

Şuan yaz olduğu için fiyatlar artmış olabilir çünkü bir aralar bende bu araçlara ilgi duyuyordum tüp takılıyor mu diye falan araştırdıydım bir kit falan gelecek diyorlardı ne oldu bilmiyorum. Bir ara Sivas'ta ki Kia bayisinde işe girecektim konuştuk asgari ücret sattığım araç başı prim alacaktım ama sonra vazgeçtim Sivas'ta kaç kişi Kia alacakta bana prim kalacak diye. Neyse konuyu dağıtmayalım dediğiniz gibi inşallah isteğinize uygun bir araç bulursunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Toyota Corolla Verso
    Opel Zafira
    Ford C-Max

Konu dağılmasın.

Şuan yaz olduğu için fiyatlar artmış olabilir çünkü bir aralar bende bu araçlara ilgi duyuyordum tüp takılıyor mu diye falan araştırdıydım bir kit falan gelecek diyorlardı ne oldu bilmiyorum. Bir ara Sivas'ta ki Kia bayisinde işe girecektim konuştuk asgari ücret sattığım araç başı prim alacaktım ama sonra vazgeçtim Sivas'ta kaç kişi Kia alacakta bana prim kalacak diye. Neyse konuyu dağıtmayalım dediğiniz gibi inşallah isteğinize uygun bir araç bulursunuz.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

Alıntıları Göster
    KAŞGAİ alacağıma aşağıdakiki alayım dedim...

Tiguan SportStyle 1.4 TSi 4x2
    ARAÇ 4X2 DİR.
    DÜZ-BENZİNLİ
    İLK SAHİBİNDEN SATILIK
    ARAÇTA 4200 TL DEĞERİNDE ORJİNAL VW RDS 310 NAVİGASYONLU SD-MİCRO SD GİRİŞLİ CİHAZ MEVCUT
    DOKUNMATİK EKRAN
    ORJİNAL VW ÇELİK JANT
    6 İLERİ DÜZ VİTES
    BENZİNLİ
    ARAÇTA BULUNAN OUTO HOLD ÖZELLİĞİ ( İLERİ VE GERİ KAYDIRMAZ ) İLE DAHA RAHAT KULLANIM KOLAYLIĞI BULUNMAKTADIR.
    CAMLAR FİLİMLİ
    KROM TAVAN RAYLARI
    MİLTİFONKSİYONLU DİREKSİYON
    ORJİNAL PARK SENSÖRÜ EKRANDA YAKINLIK NET

YETKİLİ SERVİS BAKIMLIDIR.
    LASTİKLER DUNLOP 4 MEVSİM YEDİ DEĞİŞTİ
    TEK KUSURU ARKA BAĞA KAPISI BOYANMIŞTIR.
    ARAYIP TA BULAMAYANLARA 34 FB PLAKALI ( FENERBAHÇE )
    MTV 350,00 TL DİR.
    SADECE 2011-2012 YENİ KASA OTOMOTİK DİZEL JETTA İLE TAKAS DÜŞÜNÜLÜR

SATIN ALINDIĞINDA PLAKASI DEĞİŞTİRİLEBİLİR

VEYA OLDUĞU GİBİ KALABİLİR
    ALICININ TALEBİ İLE NOTERDE KESİNLİK KAZANIR
    DEĞİŞEN ARKA BAĞAJ KAPISIDIR.

45350 ye anlaştık gibi ne dersiniz alayım mı benzin konusunda tereddütlerim var 1.4 diyor ama araştırdım baya fazla yakıyormuş???

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

Alıntıları Göster
    vectra dizel alın ikinci el
    laguna dizel alın ikinci el
    mondeo dizel alın ikinci el
    bunlardan birini alırsınız kral gibi arabanız olur 20 bin cebinde kalır
    bozulursa da tamir parasını harcarsınız binecek arabanız olur kral gibi full
    sıfır diye kaşkai clio grande tour filan bu araçların yanında konforsuz kalır
    donanımsız kalır bu araçları kullanın hatta izmitteyim ford mondeo dizelimi
    test için yakınsanız gelin bakın vectrası olan arkadaşda vardı ama o sattı
    neyse 45 liranız var diye bence 45 liralık sıfır araç yaşı küçük araca yanaşmayın
    ben öyle yapıyorum tercih sizin kolay gelsin gönlünüze göre versin Rabbim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nascimento -- 17 Temmuz 2012; 21:12:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: forumsad

KAŞGAİ alacağıma aşağıdakiki alayım dedim...

Tiguan SportStyle 1.4 TSi 4x2
    ARAÇ 4X2 DİR.
    DÜZ-BENZİNLİ
    İLK SAHİBİNDEN SATILIK
    ARAÇTA 4200 TL DEĞERİNDE ORJİNAL VW RDS 310 NAVİGASYONLU SD-MİCRO SD GİRİŞLİ CİHAZ MEVCUT
    DOKUNMATİK EKRAN
    ORJİNAL VW ÇELİK JANT
    6 İLERİ DÜZ VİTES
    BENZİNLİ
    ARAÇTA BULUNAN OUTO HOLD ÖZELLİĞİ ( İLERİ VE GERİ KAYDIRMAZ ) İLE DAHA RAHAT KULLANIM KOLAYLIĞI BULUNMAKTADIR.
    CAMLAR FİLİMLİ
    KROM TAVAN RAYLARI
    MİLTİFONKSİYONLU DİREKSİYON
    ORJİNAL PARK SENSÖRÜ EKRANDA YAKINLIK NET

YETKİLİ SERVİS BAKIMLIDIR.
    LASTİKLER DUNLOP 4 MEVSİM YEDİ DEĞİŞTİ
    TEK KUSURU ARKA BAĞA KAPISI BOYANMIŞTIR.
    ARAYIP TA BULAMAYANLARA 34 FB PLAKALI ( FENERBAHÇE )
    MTV 350,00 TL DİR.
    SADECE 2011-2012 YENİ KASA OTOMOTİK DİZEL JETTA İLE TAKAS DÜŞÜNÜLÜR

SATIN ALINDIĞINDA PLAKASI DEĞİŞTİRİLEBİLİR

VEYA OLDUĞU GİBİ KALABİLİR
    ALICININ TALEBİ İLE NOTERDE KESİNLİK KAZANIR
    DEĞİŞEN ARKA BAĞAJ KAPISIDIR.

45350 ye anlaştık gibi ne dersiniz alayım mı benzin konusunda tereddütlerim var 1.4 diyor ama araştırdım baya fazla yakıyormuş???

en iyisi

• 1-2 yaşlarında 1.5 dci privilege Megane Sport Tourer bakmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuci

1-2 yaşlarında 1.5 dci privilege Megane Sport Tourer bakmanızı tavsiye ederim
    TSi almayın az yakıyor diye söylüyorlar milletin ocağına incir ağacı dikiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klise Adam

TSi almayın az yakıyor diye söylüyorlar milletin ocağına incir ağacı dikiyorlar

Alıntıları Göster
    araştırdıkça fikir değiştiriyorum jeep almaya kesin karar verdim

istediklerimi karşılayan ve havalı tek model hyundai tuscon

triptonik vites dizel 100 bin km altı 30-40 bin tl arasında görünüşüde oldukça havalı bu araba hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim

saygılar
  • quote:

arkadaşlar hayatımda ilk defa bana göre pahalı bir araba alacağım.....

2010 kaşgai düşünüyordum ama alabildiğim modeller bana çok boş geldi bu arabanın fiyatı çok şişirilmiş gibi çok anlamam ama

4 kişilik aileyiz yılda 1-2 kere uzun yola çıkarız arabayı daha ziyade şehir içi işe git gel için kullanıyorum

clio grand tour
    zafira

45-50 bin liraya alınacak bir araç bence de sıradan bir otomobil olmamalı. QQ ve Tiguan lar alternatiflerine göre biraz boştur.
    Verso olacaksa ben açıkçası eski kasayı daha başarılı ve sorunsuz buluyorum nedense, bu ilandaki gibilerihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ogretmenden-kullanilmamis-20008-model-fulll-fulll-toyota-verso-93865745/detay Eğer crossover tarzı bişey düşünürseniz Asx misal bu ilanhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-mitsubishi-sevtas-otomotiv-den-2011-model-30-800-kmde-asx-93759133/detay veya Dacia Dusterhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-modelinin-en-luksu-boylesi-yok-92916771/detay/ da güzel tercihler olabilir. Ama Kasım-Aralık ayına kadar beklerseniz yine Dacia nın Lodgy isminde, tahminen 40-45 bin civarı donanım olarak da zengin bir aracı gelicek. Lansman fiyatlarıyla iyi bir fiyata ve donanım seviyesinde alınabilir.http://www.arabam.com/haber/Lansman-Yeni-Dacia-Lodgy-Dacianin-evrimi-basladi/Detay-295064 Duster da sıfır olarak 45 bine bu donanım seviyesinde bırakırlar gibime geliyor. (Duster Laureate 1.5dCi 110bg Euro 5 - 4x2 deri Döşeme Paketi hariç full) diğer taraftan 50 bine artık 1.6 Sportage ilanları da görüyorum artık, zaten sıfırını da 55 e alanlar var galiba.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-hatasiz-45675956/detay/ belki kışa doğru 48 e falan denk getirebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

quote:

arkadaşlar hayatımda ilk defa bana göre pahalı bir araba alacağım.....

clio grand tour
    zafira

45-50 bin liraya alınacak bir araç bence de sıradan bir otomobil olmamalı. QQ ve Tiguan lar alternatiflerine göre biraz boştur.
    Verso olacaksa ben açıkçası eski kasayı daha başarılı ve sorunsuz buluyorum nedense, bu ilandaki gibilerihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ogretmenden-kullanilmamis-20008-model-fulll-fulll-toyota-verso-93865745/detay Eğer crossover tarzı bişey düşünürseniz Asx misal bu ilanhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-mitsubishi-sevtas-otomotiv-den-2011-model-30-800-kmde-asx-93759133/detay veya Dacia Dusterhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-modelinin-en-luksu-boylesi-yok-92916771/detay/ da güzel tercihler olabilir. Ama Kasım-Aralık ayına kadar beklerseniz yine Dacia nın Lodgy isminde, tahminen 40-45 bin civarı donanım olarak da zengin bir aracı gelicek. Lansman fiyatlarıyla iyi bir fiyata ve donanım seviyesinde alınabilir.http://www.arabam.com/haber/Lansman-Yeni-Dacia-Lodgy-Dacianin-evrimi-basladi/Detay-295064 Duster da sıfır olarak 45 bine bu donanım seviyesinde bırakırlar gibime geliyor. (Duster Laureate 1.5dCi 110bg Euro 5 - 4x2 deri Döşeme Paketi hariç full) diğer taraftan 50 bine artık 1.6 Sportage ilanları da görüyorum artık, zaten sıfırını da 55 e alanlar var galiba.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-hatasiz-45675956/detay/ belki kışa doğru 48 e falan denk getirebilirsiniz
    hocam fikir isterseniz bende sizin gibi düşündüm memurum imzamdaki aracı aldım sizin kadar nakitim vardı birde sıfır faizli kredi çektim aldım ben pişman oldum satamıyorum birde sorunsuz bir araç değil sizin yapacağınız 1.6 dizel c sınıfı bir araç alıp golf focus gibi fazla değer kaybetmeden ileride satarsınız yada 45 bine temiz c max falan bunlar pek değer kaybetmiyor hem biraz daha para biriktirmiş olursunuz daha sonra yine gönlünüze göre bir şey alırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

hocam fikir isterseniz bende sizin gibi düşündüm memurum imzamdaki aracı aldım sizin kadar nakitim vardı birde sıfır faizli kredi çektim aldım ben pişman oldum satamıyorum birde sorunsuz bir araç değil sizin yapacağınız 1.6 dizel c sınıfı bir araç alıp golf focus gibi fazla değer kaybetmeden ileride satarsınız yada 45 bine temiz c max falan bunlar pek değer kaybetmiyor hem biraz daha para biriktirmiş olursunuz daha sonra yine gönlünüze göre bir şey alırsınız

Alıntıları Göster
    eğer satılmamışsa LPG uygulaması ile bu araç çok uygun:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2010-temiz-aile-arabasi-83696352/detay

ya da:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-62011-trafige-cikis-kazasiz-boyasiz-lpg-li-daha-1yil-garanti-93052916/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2010-temiz-aile-arabasi-83696352/detay

ya da:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-62011-trafige-cikis-kazasiz-boyasiz-lpg-li-daha-1yil-garanti-93052916/detay

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-temiz-3008-dizel-otomatik-87337989/detay#

Aile denilince nedense bu araba aklıma geliyor.

Hem sürüşü keyifli,iç mekanı geniş,saklama gözü bol,motoru ekonomik,çekişi iyi,ses yalıtımı başarılı,donanımı(head-up-display den tutun cam tavana kadar) agzına kadar dolu bir araç.

Kesinlikle 3008 öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

ya da:

Alıntıları Göster
    Bu foruma Wolswagen in herhangi bir aracını sorarsanız öyle bir överler ki gider alırsınız. O yüzden sormayın. Qashqai yerine Juke alsanız daha yeni bir yüz aracınız olur. Bana göre Qashqai yüzünü eskitti. Şuan Nissanın gözdesi Juke. Ayrıca Juke lara çok güzel body kitler de oluyor. Juke-r gibi body kit de taktırırsanız çok güzel bir görünümü olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.