Şimdi Ara

45 bine i30 elite mi 55 bine 1.4 insignia mı almalıyım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elite İ30 daha dolu, baz versiyonlarını kıyaslamak daha mantıklı olur ve bu da makasın iyice büyümesi demek.
    Üstelik kredi işin içine girdiği anda faiz ödemeleri İnsignia alehine işliyor.
    Tüm bunların dışında İnsignia benim adıma D sınıfı ferahlığını yakalayabilmiş bir araç değil.
    Yani bir alt sınıf hatchback bir araç yerine üst sınıf bir sedan tercih edecek isem, diz ve kafa mesafelerinde önemli bir artı sunmasını beklerim.
    Bu konuda İnsignia beni tatmin etmedi. Dolayısıyla İ30 bana göre daha mantıklı bir tercih olur.
  • i30 SW 100 kilometrede şehir içinde 7.2 litrelik tüketim yaparken bu durum karma tüketimde 5.5 litre seviyelerinde. Bizim testimiz sonucunda araç şehir içinde 7.7 litrelik tüketim gerçekleştirdi ve karma tüketimde bu oran 5.8 litreye kadar düştü.

http://www.otomobilden.com/yeni-tasarim-simdi-de-aileleri-hedefliyor/
  • eğer i30 alırsan bence her insignia gördüğünde için cız edecek ve "ulan keşke şundan alaydım diyeceksin" birçok arkadaşın dediği gibi eğer maddi olarak sizi hırpalamayacaksa o borca değer. kesinlikle İNSİGNİA...
  • dostum nette insignia nın formu var ordanda inceleme yapabilirsin.ben bi ara cok niyetlendim insignia almaya ama tüketim degerleri ve icindeki gacırtı gucurtu olmasından dolayı vazgectim diyebilirim. gacırt gucurtuya cok takıntılıyım yani tüm arabalarda degil tabi... birde 1.4 edition elegance diyorsun sanırım.onda afl far 18 inch jant vs... ekletirsen 60 ı geciyor. 10 milyar kredi ekstra 1 milyar civarı faiz demek. belki ara geçiş arabası olarakda i30 düşünülebilir.

birde şunu söylemek isterim i30 donanım olarak d sınıf kalitesinde bana göre. i30 elite donanımını inceledinmi bilmiyom bi bakarsan ne dedigimi anlarsın.

genc bir arkadaşsan insignia sana agır gelebilir.arka kasa ne kadar sportifse ön ızgarada o kadar makam arabası tipinde...
  • Arkadaşım 1.4 insignia gitmiyor kasa o motora çok ağır geliyor tip süper ama kaputun altındaki

insignia nin dizelini alacak paran yoksa i30 iyi bir tercih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkdkutalmış

Arkadaşım 1.4 insignia gitmiyor kasa o motora çok ağır geliyor tip süper ama kaputun altındaki

Ne içtiysen aynısından bende istiyorum

Bu tip yanıltıcı yorumlarda bulunmayalım lütfen
  • bence i30 al.ne dersen de devir tasarruf devri. boş donanımlı üst model araçtansa full donanımlı i30 tercih ederm. bu i30 dizel dimi.
  • quote:

Arkadaşım 1.4 insignia gitmiyor kasa o motora çok ağır geliyor tip süper ama kaputun altındaki

Arkadaşım İnsignia diye başka bir araç sürdün sanırım.

Piyasada ki çoğu araçtan iyi gidiyor 1.4 T insignia. a.16 atmosferiklerin neredeyse tamamından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: açık-pozisyon

"Normal bir İstanbul trafiğinde, yer yer açık, yer yer dur kalklı"

Böyle trafik kaldı mı İstanbul'da
    Hep dur kalk hep dur kalk, sabah e5, köprü trafiği, maslak, mecidiyeköy, akşam da aynı şekilde eve, 20-25 km 1.5 saat... Bu durumda ne yakar acaba bu benzinli araçlar? Bir kastım yok, meraktan soruyorum...

Hocam sürekli kullana kullana artık o tarz güzergahlar elde edebiliyor insan.

Mesela sabah Balat tarafını kullanıyorum aksaray yerine . Dediğim gibi oluyor.

Vatan yerine Fatih'i tercih ettiğimde çoğu zaman yavuzselimden sonra yine aynı şekilde.

1. köprü tercih etmiyorum, sabah saatlerinde hiç karşıya geçmedim çok uzun zamandır.

Çevre yolu kapalıysa Edirnekapı ordan devam diyorum evime. Bayrampaşa çevreyolu kapalıysa Forum İstanbuldan sıyrılıyorum mesela.

Yani alternatif çok , tek yoldan gitme bir zorunluluk yoksa bu tarz trafik İstanbul'da hala var.

Köprü gidişi olmayan Çevre yolları iş çıkış ve giriş saatleri harici açık oluyor zaten.

• i30
  • quote:

Orijinalden alıntı: h@mza

dostum nette insignia nın formu var ordanda inceleme yapabilirsin.ben bi ara cok niyetlendim insignia almaya ama tüketim degerleri ve icindeki gacırtı gucurtu olmasından dolayı vazgectim diyebilirim. gacırt gucurtuya cok takıntılıyım yani tüm arabalarda degil tabi... birde 1.4 edition elegance diyorsun sanırım.onda afl far 18 inch jant vs... ekletirsen 60 ı geciyor. 10 milyar kredi ekstra 1 milyar civarı faiz demek. belki ara geçiş arabası olarakda i30 düşünülebilir.

birde şunu söylemek isterim i30 donanım olarak d sınıf kalitesinde bana göre. i30 elite donanımını inceledinmi bilmiyom bi bakarsan ne dedigimi anlarsın.

genc bir arkadaşsan insignia sana agır gelebilir.arka kasa ne kadar sportifse ön ızgarada o kadar makam arabası tipinde...

gacırtı gucurtuya bende acayip takılan birisiyim o yüzden 55 bin lira verdiğim arabadan ses gelirse iyice deli olurum ama sabah yorum yapan bir insignia kullanıcısı da bu konuya değinmiş ve ses falan çıkmıyor benimkinden ve arkadaşımın arabasından da gelmiyor demiş o biraz rahatlattı.bu arada i30 a baktım gerçekten iyi iş çıkarmış hyundayiye de ön yargılı yaklaşan bir tip değilim babamda da yumurta kasa denilen accent vardı şuanda da yeni accent era var çok şükür bakımlarının dışında hiç sanayiye gittiğini hatırlamam.Valla tam kararsız kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

eğer i30 alırsan bence her insignia gördüğünde için cız edecek ve "ulan keşke şundan alaydım diyeceksin" birçok arkadaşın dediği gibi eğer maddi olarak sizi hırpalamayacaksa o borca değer. kesinlikle İNSİGNİA...

aynen söylediğiniz gibi her gördüğümde içimin cız etmesi mi yoksa 10 bin fazla verip bu araba benim demek mi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

quote:

Arkadaşım İnsignia diye başka bir araç sürdün sanırım.

Piyasada ki çoğu araçtan iyi gidiyor 1.4 T insignia. a.16 atmosferiklerin neredeyse tamamından.

opel bayisinde 1.4 test aracını sürdüm araç gayet atik geldi bana hiç ağır gidiyor bir havası yok hatta ilk bayide sorduğumda 1.4 bu kasayı çekiyor mu dedim ve satış temsilcisi anahtarı kaptığı gibi test sürüşüne çıkardı beni ilk kendisi kullandı birazda malının reklamını yapmak adına adam uçurdu arabayı resmen:)

• quote:

Orijinalden alıntı: trsmach

bence i30 al.ne dersen de devir tasarruf devri. boş donanımlı üst model araçtansa full donanımlı i30 tercih ederm. bu i30 dizel dimi.

hayır hocam dizel değil malesef dizel manuel vitesin pazarlıklı fiyatı 52 bin
  • cit-38, avatarının altına opel simgesini koymuşsun, demekki artık yapacak bişey yok : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

cit-38, avatarının altına opel simgesini koymuşsun, demekki artık yapacak bişey yok : )

şuanki aracımda opel astra zaten o yüzden opele uzak birisi değilim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cit_38

quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

eğer i30 alırsan bence her insignia gördüğünde için cız edecek ve "ulan keşke şundan alaydım diyeceksin" birçok arkadaşın dediği gibi eğer maddi olarak sizi hırpalamayacaksa o borca değer. kesinlikle İNSİGNİA...

aynen söylediğiniz gibi her gördüğümde içimin cız etmesi mi yoksa 10 bin fazla verip bu araba benim demek mi:)

O halde hayırlı olsun diyelim mi?
  • quote:

Hayırlı olsun diyelim o zaman
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trsmach

bence i30 al.ne dersen de devir tasarruf devri. boş donanımlı üst model araçtansa full donanımlı i30 tercih ederm. bu i30 dizel dimi.

hayır hocam dizel değil malesef dizel manuel vitesin pazarlıklı fiyatı 52 bin

o zaman yapacak birşey yok. sonuçta benzinlide benzin masrafın çok olacak onuda göze al 10 binde fazla vercen zaten. maddi kaygıları aşabiliyorsan insignia al. segment farklı çünkü. ama bunların dışında birşey öner dersen vw golf öneririm.
  • İ30 bence, kia ceedi de dusunmelisin yaninda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.