Şimdi Ara

45 bine i30 elite mi 55 bine 1.4 insignia mı almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar gerek forumlarda kullananların yorumlarını okudum gerekse bayilerde direk araçları gidip gördüm.İkisi de güzel sınıflarına göre fakat bakım maliyetlerinde garanti süresinde farklılıklar var. yıllık maksimum 15 bin km yapacağım için dizel düşünmüyorum yine de benzin beni çok üzer mi?Şehir içi trafik olmayan bir ilçede yaşıyorum trafik lambası bile yok:) şehir içi yakıt tüketiminden çok ş.arası yakıt tüketimi önemli benim için ikisinde de sınıfına göre iyi gibi benim sorum bu iki aracı da kullanan arkadaşlara fazladan 10 bin tl verip d sınıfı insignia baz donanım mı yoksa 45 bine elite full donanımlı yeni i30 mu almalıyım.Büyük bir kısmını kredi çekerek alacağım için insignia alırsam fazladan 1 yıl ödeme yapmam demek buna değer mi? Değerli yorumlarını açıklamalarıyla yaparsanız çok teşekkür ederim.

• insignia
  • İkiside sinifindaki iyi araçlardan.Eger i30 ısınızı görürse i30 derim.Ama yetersiz kalırsa insignia'da alınır.10 bin lira ciddi bir rakam.Bence ihtiyaclarınız doğrultusunda degerlendirin.
  • Sinif farki var, iki arac da guzel ikisi de sizi memnun eder, ancak insignia fiyatiyla da diger yonleriyle de bir kac adim onde. Kredi sizi cok uzmeyecekse insignia derim
    Not: Turbo olan her motoru atmosferige tercih ederim, keyfi daha ust seviyelerde, aayrica uzun yolda gaza bastiginizda benzinli araclar gercekten benzini iyi yakiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkaradeniz -- 22 Aralık 2012; 20:05:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Sinif farki var, iki arac da guzel ikisi de sizi memnun eder, ancak insignia fiyatiyla da diger yonleriyle de bir kac adim onde. Kredi sizi cok uzmeyecekse insignia derim
    Not: Turbo olan her motoru atmosferige tercih ederim, keyfi daha ust seviyelerde, aayrica uzun yolda gaza bastiginizda benzinli araclar gercekten benzini iyi yakiyor.
    tam benim konu olmuş bende ikisi arasında kaldım acıkcası.ama benzine bugunde zam geldi. ve ben 15 bini kesin gecerim bu yüzden dizel elite diyorum. şu insignia yı neden 1.6 dizelini cıkarmazlar anlamıyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Sinif farki var, iki arac da guzel ikisi de sizi memnun eder, ancak insignia fiyatiyla da diger yonleriyle de bir kac adim onde. Kredi sizi cok uzmeyecekse insignia derim
    aslında i30 da işimi görür tabiki ama insigniada bir üst sınıf ve çok ihtişamlı duruşu var aldığım aracı 5 yıl kullanacağım. Ama bu kadar borca harca girdikten sonra masraf çıkaracak veya yakıt tüketimi aşırı zorlayacak olursa soğurum araçtan o yüzden özellikle insignianın gerçek yakıt değerleri ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: cit_38

merhaba arkadaşlar gerek forumlarda kullananların yorumlarını okudum gerekse bayilerde direk araçları gidip gördüm.İkisi de güzel sınıflarına göre fakat bakım maliyetlerinde garanti süresinde farklılıklar var. yıllık maksimum 15 bin km yapacağım için dizel düşünmüyorum yine de benzin beni çok üzer mi?Şehir içi trafik olmayan bir ilçede yaşıyorum trafik lambası bile yok:) şehir içi yakıt tüketiminden çok ş.arası yakıt tüketimi önemli benim için ikisinde de sınıfına göre iyi gibi benim sorum bu iki aracı da kullanan arkadaşlara fazladan 10 bin tl verip d sınıfı insignia baz donanım mı yoksa 45 bine elite full donanımlı yeni i30 mu almalıyım.Büyük bir kısmını kredi çekerek alacağım için insignia alırsam fazladan 1 yıl ödeme yapmam demek buna değer mi? Değerli yorumlarını açıklamalarıyla yaparsanız çok teşekkür ederim.

Bu durumda ne AMAÇLA kullanacağınız ön plana çıkar insignia baya uzun bir araç park yapmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz eğer usta değilseniz. Yoksa insignia derim çünkü daha geniş bagajı fazla sedan olduğu içi daha ağır duruyor.10 tl farkı hakediyor. Ama eksisi i30a göre donanımı az.

• quote:

Orijinalden alıntı: h@mza

tam benim konu olmuş bende ikisi arasında kaldım acıkcası.ama benzine bugunde zam geldi. ve ben 15 bini kesin gecerim bu yüzden dizel elite diyorum. şu insignia yı neden 1.6 dizelini cıkarmazlar anlamıyorm

Alıntıları Göster
    İnsignia tabiki,hiç ölçüm yapmadım ama aynı motorlu Astra sakin kullanımda(2-3 bin devir aralığı) 650-700 km menzil gösteriyor şehir içi,6. vites olayı da çok iyi bu arada

• Valla arada 10 bin fark var i30 elite'i pazarlıkla 1-2 daha düşüğe alırsınız (keze insignia da öyle) ben sizin yerinizde olsam i30 seçerdim 10 bin de cebimde kalırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OuL

Valla arada 10 bin fark var i30 elite'i pazarlıkla 1-2 daha düşüğe alırsınız (keze insignia da öyle) ben sizin yerinizde olsam i30 seçerdim 10 bin de cebimde kalırdı
    İnsignia
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

merhaba arkadaşlar gerek forumlarda kullananların yorumlarını okudum gerekse bayilerde direk araçları gidip gördüm.İkisi de güzel sınıflarına göre fakat bakım maliyetlerinde garanti süresinde farklılıklar var. yıllık maksimum 15 bin km yapacağım için dizel düşünmüyorum yine de benzin beni çok üzer mi?Şehir içi trafik olmayan bir ilçede yaşıyorum trafik lambası bile yok:) şehir içi yakıt tüketiminden çok ş.arası yakıt tüketimi önemli benim için ikisinde de sınıfına göre iyi gibi benim sorum bu iki aracı da kullanan arkadaşlara fazladan 10 bin tl verip d sınıfı insignia baz donanım mı yoksa 45 bine elite full donanımlı yeni i30 mu almalıyım.Büyük bir kısmını kredi çekerek alacağım için insignia alırsam fazladan 1 yıl ödeme yapmam demek buna değer mi? Değerli yorumlarını açıklamalarıyla yaparsanız çok teşekkür ederim.

Bu durumda ne AMAÇLA kullanacağınız ön plana çıkar insignia baya uzun bir araç park yapmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz eğer usta değilseniz. Yoksa insignia derim çünkü daha geniş bagajı fazla sedan olduğu içi daha ağır duruyor.10 tl farkı hakediyor. Ama eksisi i30a göre donanımı az.

otomobili yatırım aracı olarak görmem o yüzden içi boş vw almayı düşünmüyorum.Uzun bir süre kullanacağım için girmişken borca tam girip insignia mı alsam yoksa daha az paraya donanımlı ama bir alt sınıf araç mı alsam burda fikirleriniz çok önemli benim için.Ayrıca acemi değilim ve park sorunu olan bir yerde yaşamıyorum o yüzden insignia boyut olarak sıkıntı yaratmaz.yakıt olarak düşündürüyor şu aşamada

• quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

otomobili yatırım aracı olarak görmem o yüzden içi boş vw almayı düşünmüyorum.Uzun bir süre kullanacağım için girmişken borca tam girip insignia mı alsam yoksa daha az paraya donanımlı ama bir alt sınıf araç mı alsam burda fikirleriniz çok önemli benim için.Ayrıca acemi değilim ve park sorunu olan bir yerde yaşamıyorum o yüzden insignia boyut olarak sıkıntı yaratmaz.yakıt olarak düşündürüyor şu aşamada

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexstz

İnsignia

Alıntıları Göster
    İnsignia daha ağar basıyor,imkan varsa tabii
  • İ30 al 10000 cebinde kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

İ30 al 10000 cebinde kalsın
    İnsignia al keyfini çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

İ30 al 10000 cebinde kalsın
    i30 a da 45 bin vermezdim toyota auris 1.4 dizel comfort plus alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaltay

Alıntıları Göster
    Insignia o 10 binlik farkı kesinlikle hak eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaltay

Alıntıları Göster
    46 bin e Cee'd
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Alıntıları Göster
    peşin almış olsaydınız İnsignia derdim, çünkü aradaki farkı fazlasıyla hakediyor.

Ama kredide gerek yok. Ekstra faizi masrafı derken bel büker.

O yüzden imkanınızın el verdiği , işinizi görecek aracı satın alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Alıntıları Göster
    İnsignia tabiki üstün bir araç...10bin tl az bir para değil maddi durumunuzda sıkıntı yaratmazsa alınabilir...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.