Bildirim
45 bit TL Hangi araç alınabilir
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangisi alınır bilmem fakat 1.3 astra nın spor araç kavramı ile uzaktan yakından alakası olmadığını belirtmek isterim tipi sportif olabilir ama gitmeyen bir araçtır kendisi. 1.4T iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Audi bakılabilir ama bu fiyata var mıdır? bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: volkankilicoglu
45 bin TL paraya 1-3 yaşında hangi aracı alırdınız?
Benim gözüme kestirdiğim
Opel Astra J 1.3 dizel ya da 1.4T benzinli
Spor tipi olsun, yeni bir kasa olsun.
Bu paraya 20-40 bin km arası ne alınabilir sizce?
Crossover istersen asx olur
sedan istersen d sınıfı avensis insignia olur
hatchback ise focus fiesta auris -
Başlıkta ufak bir hata olmuş galiba(45 bit)
Eğer uzun yol yapıyorsanız ve araçta çok fazla bir performans istemiyorsanız astra dizel bence güzel bir tercih olabilir. Ama az km yapıyorsanız ve de performanslı olsun istiyorsanız astra 1.4 benzinli daha iyi bir seçenek olur.
Bu arada üzerine 5 bin tl daha koyabilirseniz sıfır mitsubishi lancer manuel vites de bakabilirsiniz. Yakıt tasarrufu ya da performans, hangisini isterseniz onu verecektir. -
Valla manuel vites olarak benim gözüme kestirdiğim C sınıfı araçlar şunlar:
- 105/120lik 1.6 multijet Bravo
- 110 luk 1.5 dci Megane
- 115/128lik 1.6 crdi Ceed/i30
Daha fazla vermek istemiyorum. Sürat yapmam, İstanbuldan Anadoluya giderken İzmit'i geçene kadar orta şeritte 100-110-120 km/sa giderim. İsterim ki uzun yolda ekonomik olsun, şehir içinde de yeri geldiğinde en az maliyetle istediğim atiklikte olsun. Yakıdı cebinden almayanların cehennemini fazla yaşamak istemem, kötülüklerinden Allah'a sığınırım.
Çok farklı olmadıklarını düşündüğüm ama daha pahalıya satılan:
- 105lik tdi Golf, Leon
- 105/120 multijet Delta, Alfa
- 115 tdci Focus
Astra H 1.3 kullandım. Daha ağır J kasa almazdım. Benzinden şimdikinde bıktım. H varken şehir içinde pompaya bir yanaşırdım 800 kilometre bir daha uğramazdım. 2. listede Focus'u daha albenili bulurum. Leon belki ucuz bulunur ama namı kötüdür haşadı çıkmış olma olasılığı yüksek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X