Şimdi Ara

45 lvl'lik mükemmel mage ?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu mage itemlerinden hiç çakmıyorum. 45lvl bir magenin de ahım şahım bir para harcıyacağını hiç düşünmemiştim

takıları ful +9mp yapmayı düşünüyorum ucuzda tanesi 2-3m.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxiD3131 -- 18 Şubat 2008; 16:35:36 >
  • +9mp kesinlikle önermem hp çok az olur ve zaten adamlara vurdugun damagede degişmez mp takılar sadece canavarlara vuruşunu etkiler
  • TAKILARIDA GİYSİLERİ MP YAPARSAN BORDERDE HERKESDEN ZRYLE TEK YERSİN
  • mükemmel demişsin

8 9 glacier erenion
    8 9 linen set(half paper)
    dd25
    elemantal pendant +1 +2
    belt of life +1 +2
    dual shio of tears +1 +2
    görev earingleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Ku$^^uTQ

mükemmel demişsin

8 9 glacier erenion
    8 9 linen set(half paper)
    dd25
    elemantal pendant +1 +2
    belt of life +1 +2
    dual shio of tears +1 +2
    görev earingleri

mükemmel olmasada olur canım :D
  • eger çok param yok diyosan +9wood veya +8 sana kalmış +8paper veya +7paper set kesinlikle hp basılı +9 +10 helt takı karışık
  • Ben bugun bordera gıremedım benım str 183 du 182 mıs bugun ogrendım alacaksan +9 wood tabi papersan eger intciysen +6 glacier veya wreath erenıon al
  • quote:

Orjinalden alıntı: wertq_asdfg

eger çok param yok diyosan +9wood veya +8 sana kalmış +8paper veya +7paper set kesinlikle hp basılı +9 +10 helt takı karışık

en mantıklısı bu gibi geldi. teşekkürler tüm cevaplar için.

@n4meLesS

evet statlar 182 geçmiycekmiş. ona göre veriyorum abandım mp.
  • +8 yada +7 paper kıyafetler nekadar acaba MANES te ?
  • bence 45 levelde bırakıp hep border girceksen priest daha güzel Özellikle Debuffer. Parasite de açarsın zaten buff silme de var 17 de mi 27 de mi çıkıyor. Malice de var tamam işte.attack priest.
  • Yaw 45 borderından bahsedioruz..Tak eline +8 wood ya allah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slew

Yaw 45 borderından bahsedioruz..Tak eline +8 wood ya allah

aynen benim diesde magem var (light-glacier) border için elinde wood +8 ,giysiler görev kıyafetleri ,takıılar ezik healt takıları. bu şekilde bile kesemiyolar asaslar ,siz iron set falan diyonuz oha diyorum
  • Başlıkta mükemmel bir mageden bahsediorsun bende ahım şahım diziceksin sandım :S diziceğin şey +7 paper setmi . Bunun içinmi topic açıorsun yani :S

Bu arada +8 woodla iş yaparsın diyenler Beramus , Dies gibi serverlada hiç bordera girmemiş sanırım full sağlam herkez gigalı warriorundan tut +7 hbli adamına ..
  • eziq borderınde adam cıkardı +0 cs koydu 999 dan berada
  • speedmonster büyük ihtimal yan chardan filan aktarmıştır bende 1kaç gün önce gördüm mage ezik işareti filan vardı önceden kalma takmış csyi +60warıor zor kesti 59lwl asas filan tek atamıyodu takıları filan saglam galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: IDarkLuck

Başlıkta mükemmel bir mageden bahsediorsun bende ahım şahım diziceksin sandım :S diziceğin şey +7 paper setmi . Bunun içinmi topic açıorsun yani :S

Bu arada +8 woodla iş yaparsın diyenler Beramus , Dies gibi serverlada hiç bordera girmemiş sanırım full sağlam herkez gigalı warriorundan tut +7 hbli adamına ..

evet bunun için topic açtım. mage itemlerini bilmiyorum. fiyatları nedir öğrenmek istedim. bi sorun mu var ?

bahsettiğimiz server'da beramusta değil dies de değil. sen sanırım ezik gördün beğenmedin 80lvl çarın mı var ? abi bi tur versene oyniyim :S
  • border türkiye saati ile kaçta başlıyor ve nasıl giriliyor bununla ilgili bir link varsa verirseniz sevinirim
  • gece 2:10 da akşam üstü 5 sıraları. moradon townda moradon pazara doğru sırtını vericeksin. denize doğru kıyıdaki bir kadından alıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: OxiD3131

gece 2:10 da akşam üstü 5 sıraları. moradon townda moradon pazara doğru sırtını vericeksin. denize doğru kıyıdaki bir kadından alıyosun

yani 60-69 arası borederyla aynı saatte
    benımde hosuma gitti bu fikir benım eskiden oynadıgım oly de 47 lwl mage ım vardı uzerinde +7 paper set +8 wizard bi kac item fln var bari onu 45 e dusurup stat skill sıfırlatıım gireım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: OxiD3131

quote:

Orjinalden alıntı: IDarkLuck

Başlıkta mükemmel bir mageden bahsediorsun bende ahım şahım diziceksin sandım :S diziceğin şey +7 paper setmi . Bunun içinmi topic açıorsun yani :S

evet bunun için topic açtım. mage itemlerini bilmiyorum. fiyatları nedir öğrenmek istedim. bi sorun mu var ?

bahsettiğimiz server'da beramusta değil dies de değil. sen sanırım ezik gördün beğenmedin 80lvl çarın mı var ? abi bi tur versene oyniyim :S

Sanırım yanlış anladın . Topic başlığında mükemmel bir mage diyince insanın aklına iron set +7 woe fln gelior . Ama bütçeni söylesen ona göre yazarız .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.