http://www.internetcalls.com kullanimi ve uyeligi cok basit ama islevi gercekden hayretlere dusurdu beni. daha once buna benzer programlar verilmisti ama arama yaptirdim bu programa rastlamadim. zaten siteye girip incelediginiz zaman skype ile kendi fiayatlarinida karsilastirmis. bir cok avrupa ulkesini (sabit numaralari)ve amerika kanada mobil telefonlari dahil ucretsiz arayabiliyorsunuz. ben denedim ve suan bile konusuyorum. ses kalitesi cok iii. sadece indirip nick secip uye oluyorsunuz. ilk uye oldugunuzda sadece 2 dk. kadar ucretsiz hakkiniz var ama 10 euro luk kredi aldikdan sonra sinirsiz dilediginiz kadar ucretsiz olan ulkelerin sabit numaralardan arayabilirsiniz. 10 euro luk hesabinizida ucretli arama yaptiginiz zaman hesapdan dusuruluyor. 10 euro yu bircok secenek sunmuslar odemek icin mutlaka bir tanesi size uygundur ve skype deki gibi moneymaker gibi sitelerle ugrasmadan ve beklemeden hemen satin alabiliyorsunuz. skype ve digerlerinden cok kaliteli sizde deneyin goreceksiniz.
BU firmaların hepsi Betamax' ait. Ben yıllardır voipstunt kullanıyorum yurtdışında olduğum için ve çok ucuza geliyor. Ancak Türkiye'deki telefon ücretlendirmesi zaten düşük olduğu için Türkiye için pek uygun değil bence.