1) şık olması 2) Günlük 50 msj ata biriyim o konuda sıkıntı çekmemem 3) internet bağlantısı ile işim pek olmuyor ama evde bazen yatarken facebook vs girebiliyorum 4) Kamerası iyi olmalı (apple alırsam farketmez)
önerinizi bekliyorum samsung ace vs önermezseniz çok sevirnim
forumda herkes ideos x5 diyor o paralra ama hiç bilgim yok android elime alıp kurcalamışlığım yok.
LG Optimuslara bakabilirsin fiyat olarak çok sağlam bir indirime girmiş ve çok sağlam cihazlardır tavsiye ederim .
hocam nokıa e6 sağlam telefondur . ihtiyacını fazlasıyla karşılar bana sorarsan ...
Yıllarca Nokia kullanmış biri olarak Nokia alma derim sana.Ayrıca biraz daha para biriktirip bütçeni arttırmalısın ki sana ace önermeyelim ve iP 3g den daha ileri gidebilesin.
quote:
Orijinalden alıntı: agresifkolonya
LG Optimuslara bakabilirsin fiyat olarak çok sağlam bir indirime girmiş ve çok sağlam cihazlardır tavsiye ederim .
valla ben kardeşime aldım bu telefondan çok memnun arada çalıyorum ondan
bütçen uygunsa samsung al bende yıllarca nokıa kullandım ama kullanma diyemem nankörlük olur :) nokıa geride kalmış olabilir ama yeri sağlam :D
dell streak hakkında biliginz varmı ? kocaman cihaz 5'' telefonla görüşme sırasında çok abes kaçar belki ama yorumunuz varmı?
bildiğim kadarıyla telefon ağır ve taşımada problem yaratıyor. ama eğer bu ölçülerde düşünüyorsan galaxy s2 yada s3 daha iyi bir seçim olacaktır.şahsen kullandım ve hiçbir problem yaşamadım.görünüşleri de iyi kibar cihazlar.. tabi görsel,kişiye göre değişir güzellik... performans açısından da karşılaştırmak gerek ..
bütçen iyi ancak biraz daha biriktirip sağlam bi android almanı tavsiye ederim.. ios android tartışmasına girmek istemiyorum ama iphone 3 alma be dostum..
iphone 3 sattım arkadaşlar bundan öncede 2g kullanıyordum zaten.3gs almayı düşündüm ama biraz sıkıldım iphone cihazından halbuki çok harika cihaz ama farklı bişeyler kullanmak istiyorum..
s2 veya s3 fiyat olarak 2 katını vermme gerekirki oda beni aşıyor.. 5'' taşıma da sorun çıkarcağını sanmam dell streak 5 i araştırıyorum bakalım herkes çok güzel diyor , bazısı da iyi değil diyor bi türlü karar veremedim
ideos x5 düşündüm oda basit gibi geldi biraz.Samsung düşünmüyorum pek açıkcası.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme