Şimdi Ara

450-500 tl yazıcı tavsiyesi ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite sınavına hazırlanıyorum .Kitaplar çok pahalı.Bende internetten bolca soru çıkartıp onları çözmek istiyorum ama elimde 450 500 tl var.Aldıktan sonra bana çok maliyet çıkarmayacak bi yazıcı almak istiyorum.Yazıcı lar hakkında hiç bir bilgim yok

1-fiyat üst limit)............................................................................: 400-500
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: 250-300
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: Evet
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: bilmiyorum bir fikrim yok
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: renkli olursa iyi olabilir ama çok da gerekli değil
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: Hangisi daha az maliyetliyse o şekilde kullanılacak
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: Yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: Hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: Mümkünse wifi

• Epson L382 al kafan rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız önemli ise ihtiyacına göre, Epson M105W ya da M200 almanı; hız önemli değilse Epson L382 ya da L386 almanı öneririm. Yazıcıyı alırken biraz fazla ödersin ama sonrasında çıktı maliyetin nerdeyse kağıt masrafından ibarettir. 1000 sayfa için 1 TL civarında mürekkep maliyeti çıkar. Daha fazla bilgi için,

https://forum.donanimhaber.com/epson-orijinal-tankli-yazici-kullananlar-kulubu--126686416
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.