Şimdi Ara

[b]450-550ytl arası pro mak. yardım lutfen!!![/b] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • makina seçimi konusunda feath çok güzel yazmış ;)
    ben de bu makinayı yeni aldım. gold'a gidene kadar canon sx100 ıs alacaktım. ordaki tanıdık s5800'ü önerdi.
    iyi ki onu almışım diyorum şimdi :)

bonus card sahibiysen gold'da 402 YTL'ye alabilirsin. feath indirimli halinin 390 oldugunu söylüyor. burda da buna yakın. pek fark yok.

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=50067
  • ben de uzun sure s5700 kullanmis biri olarak Fuji tavsiye edemeyecegim.Yuksek ISO performansi cok kotu dolayisiyla gece cekimleri cok kotu.Seri cekimini hatirlamiyorum ama normal cekimlerde iki fotograf arasi bekleme suresi cok uzun yani gayet yavas bir kamera, ve fotograflarda keskinlik cok dusuk.Tabi bir de optik sabitlemesi yok saydiginiz Fujilerin ki cok guzel bir ozelliktir bu hatta artik olmazsa olmazdir bence .Fiyatlari bilmiyorum ama Canon un bu sinifta bir makinesini secmenizi tavsiye ederim.SX100 hatta 6x optik yakinlastirma yeter diyorsaniz 720IS de olabilir.TButcenize uyarsa S5 ve S3 te neden olmasin
  • @parantezz

söylediğiniz öznel ifadelerin hiç birine katılmıyorum. gece çekimleri için fuji gayet yeterli bir makine. sx100 den kat kat daha iyi iso performansı var. optik netleme yapmıyo ama uzun pozlama da gerekmeyen bi özellik. önerdiğin iki makinede makroda s5800 ün eline su dökemez. ayrıca 100 ytl daha pahalı modeller önerdiniz. aradaki farka s5800 e bir çanta bir de filtre alınır tadından yenmez bilmem anlatabildim mi?
  • ya arkadaslar peki su model hakkında ne dusunuyorsunuz olympus sp 560 modeli hakkında gorusleriniz nerelerdir
  • burada etraflı bir araştırması var.

s5800 ün olympus modeli gibi geldi bana. artıları görüntü sabitleyici ve 18x optik zoomu. görüntü kalitesini bilmem ama kaliteli bi modele benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feath -- 20 Ağustos 2008; 20:31:50 >
  • yok ya kim ne derse desin 5800 yalanmıyım feath
  • doğru söylüyosun
  • bencede onu koydum kafama gerisi yalan gibi gelio banda sende 5800 var demi peki seri çekim yabıomu
  • bide panorama yok demi
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfsam

ya arkadaslar peki su model hakkında ne dusunuyorsunuz olympus sp 560 modeli hakkında gorusleriniz nerelerdir

sp serisine hiç bulaşma.foto kalitesi sanıldığı kadar iyi değil.s5800 en iyi seçenek.
  • evet dostum bencede en kralı 5800 alcam karar verdim aslında azdaha bekleyip 9600 a merak sarıorumda buda benim işimi gorur ya arasında tek fark manuel zoom bana gore
  • 9600 düşünene kadar 6500 düşün.9600 de objektif ile sensör uyumu iyi değil.f4 den sonra kesinlik azalıyor.bu da foto kalitesini etkiliyor.manuel zoom un ve makinanın büyüklüğü ayrı bir keyif.
  • felixcrailin dediği gibi eğer farklı bişey düşüneceksen s6500 ü düşün. ama gerekmez başka bi makineyi düşünmek.
  • s5800 de s6500 de aynı fiyat zaten.biri sıfır biri 2.el sadece.burda düşünülmesi gereken sıfır mı 2.el mi istendiği.bana kalırsa ben iyisi olsun diyip 2.el 6500 i seçerdim ama zevkler ve renkler tartışılmaz diye bi söz var.
  • evet haklısınız saolun tesekur ederim ama fuji alıcam ve iki model kafamda bencede 2.el temizini bulduktan sonra yada sıfırı sonucta bikere alınacak makina bence 5800 6500 ikisinin arasında kaldım cekimlerinde bi fark yok sadece manuel zoom mu arkadaslarım
  • çekimlerde şöyle bir fark var.s6500 de sensör objektif uyumu harika.ayrıca sensör boyutu daha büyük.dolayısı ile iso performansı s5800e göre daha iyi.dediğin gibi manuel zoom var.bu özelliğinden dolayı pil ömrü çok daha uzun.2500mAh piller ile yaklaşık 700-750 kare çekmen mümkün.boyutu s5800e göre daha büyük.giriş seviyesi slr makinalar ile aynı boyutta sayılır.büyüklüğün avantajı ele daha iyi oturması.

s5800de iyi makina ama madem 2.el de olur diyorsan s6000/s6500 bakman daha iyi.
  • yani aynı modda aynı ısıkta aynı anda foto cekilse hangisi daha verimli olur 6500mu
  • s6500 gerçek gücünü düşük ışıklı ortamlarda ve gece gösterir.
  • evet doru diosun enstantenesi daha cok acılıo daha cok manuel ayar sunuyor bilmiorum ikisinin arasında kaldım:D:D:D
  • bu işi sizin gibi ustalara bırakıorum hangisi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.