Şimdi Ara

[b]450-550ytl arası pro mak. yardım lutfen!!![/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba sizi yorucam ama ilgilenirseniz sevinirim 450-550ytl arası o civarlarda bir makine almak istiyorum ama professional oneriniz nedir simdiden tesekkurler... dusuncelerim s5600-s5700-s5800 ama yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfsam -- 17 Ağustos 2008; 13:57:43 >

• bahsettiğin makinalar pro değildir öncelikle onu belirteyim.slr-like denilen sınıftaki ürünlerdir..gözüne fujifilm modellerini kestirmişsin.bahsettiğin modeller için söylediğin fiyat biraz fazla.eğer fuji düşünüyorsan ve 550 ytlye kadar diyorsan s1000 modelini düşünebilirsin.2 gb kart ve çanta ile 530 ytl..
  • s5 te kafama girdi şimdi forumu dolaşırken hiç bilmiyorum senin onerin nedir?
  • s5800 ün indirimini kaçırdın. 390 ytl idi. ama bi daha indirime girerse kaçırma derim. 3 ünün arasında en iyisi s5800. dediğim fiyata daha iyisi yok ama 550 ye çıkabilirsen başka modeller bulabilirsin. 650 ytl ye s1000fd bulabilirsin.
  • haklısınız s5800 aklıma cok yatıyor ama alcam suan s1000 i inceledim oda ii ama arasında pek fark yok gibi sadece pixel ve 2 x fazla optic zoom var sizce yanlısmıyım
  • bide sunu merak ediyorum hangisi daha ii seri çekim yapıyor yani dizi modu var demi
  • 2.el olarak düşürsen en iyi seçenek s6500fd fujide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onun fiyatı nedir 2 .el dur inceleyeyim
  • fiyat olarak değişiyor satıcıya göre.450-600 arası değişiyor.forumda bir arkadaş aksesuarsız 480 e satıyordu en son.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfsam

haklısınız s5800 aklıma cok yatıyor ama alcam suan s1000 i inceledim oda ii ama arasında pek fark yok gibi sadece pixel ve 2 x fazla optic zoom var sizce yanlısmıyım

biraz sensör boyutu daha büyük ama mp si daha fazla oladuğu için görüntü kalitesinin pek değişeceğini düşünmüyorum
  • bencede fazla bi fark yok hemde arasında baya bi fiyat farkı var oyuzden deymez bence
  • bide seri çekim yani saniyede kac kare cekiyor birkere deklansore bastıgınızda ole bir mod var mı???
  • kısacası s5800 ü al derim. biraz bekle hb de indirime girsin.
  • evet aklıma birtek 5800 yattı fuji cok ii cekyor bana gore bu fiyata seri cekimide ii bildigim kadarıyla super bi makina tabi kullanan daha ii bilir hepsiburadada indirime girermi dersiniz
  • en ucuz 390 oldu ama yine girer diye düşünüyorum 1 aydır aralıklarla indirime giriyo.
  • ayırdığın bütçeye göre :

2.el dersen s6500fd
    sıfır dersen s5800fd

s6500 s5800 e göre çok daha iyi bir makinadır.boyut olarak biraz daha büyüktür.manuel zoom olanağı ve büyüklüğü ile slr hissini yaşatır bir nebze.hangisini alırsan al pişman olmazsın.her ikiside iyi fotolar çeker.
  • evet 2.eli ile sıfırı aynı para ama suan 400ytl nakitim var olmadı taksitle sıfırını almayı dusunuorum hiç bilmioprum kafam cok karısık en iisi arkadasın dediiği gibi biraz beklemek hepsiburadayı
  • Bu 'pro' merakini cozemedim. Herkes fotograftan para kazanmaya mi karar verdi? Amator, zevk icin cekmek isteyenler bile neden illa profesyonel makine alacagim diye belirtme ihtiyaci hissediyorlar anlamiyorum. Hele ki dslr, slr-like gibi kesin siniflar varken ortada. Bunun disinda Turkcesi olan bir kelimeyi, Ingilizce yazmak da ayri bir caba.
    Slr-like makinenin profesyoneli olmaz ayrica.
    Bunlarin disinda Fuji, slr-like sinifinda iyi makineler ureten ve tecrubeli bir marka. Butcenize uygun bir modelini rahatlikla alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethros -- 17 Ağustos 2008; 15:30:32 >
  • üst tarafta da yasdığım üzere s1000fd 2 gb kart + çanta 530 YTL
    sadece belirtme amaçlı yazayım dedim.
    +ethros
    quote:

Orjinalden alıntı: feath

s5800 ün indirimini kaçırdın. 390 ytl idi. ama bi daha indirime girerse kaçırma derim. 3 ünün arasında en iyisi s5800. dediğim fiyata daha iyisi yok ama 550 ye çıkabilirsen başka modeller bulabilirsin. 650 ytl ye s1000fd bulabilirsin.
  • bu fiyata pro makine mi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.