madem 2.el de bana uyar diyorsun o zaman s6000/s6500.
şimdiye kadar hiç bir elektronik alette ikinci el düşünmedim. s5800 ü sıfır aldım hatta üstüne bi de sigortalattım. 100 ytl ucuz alırsın sonra 300 ytl lik lens tamiri parası verebilirsin. sıfır s5800 son önerimdir.
şu ana kadar cep telefonu,bilgisayar parçası,fotoğraf makinası hep 2.el aldım.iyi inceleyip aldıktan sonra sorun olmaz.
saol dostum hersey için tesekkurler bi sorum olursa tekrar sorarım evet ya 5800 iyice aklıma yattı ama 6500 de manuel fozus ve enstantene aralığı birazdaha geniş ama 5800 de kararıyım hem daha ucuz hepinize tesekkur ediorum cok saolun alıcam ben bu 5800u galiba hatta azsonra
hayırlısı olsun.
güzel makine kuşkun olmasın. fiyatı da benzerlerine göre(sx100 vb.) çok uygun. iyi günlerde kullanırsın inşallah.
6500 fd kullanıyorum. şiddetle tavsiye ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: feath
@parantezz
söylediğiniz öznel ifadelerin hiç birine katılmıyorum. gece çekimleri için fuji gayet yeterli bir makine. sx100 den kat kat daha iyi iso performansı var. optik netleme yapmıyo ama uzun pozlama da gerekmeyen bi özellik. önerdiğin iki makinede makroda s5800 ün eline su dökemez. ayrıca 100 ytl daha pahalı modeller önerdiniz. aradaki farka s5800 e bir çanta bir de filtre alınır tadından yenmez bilmem anlatabildim mi?
ya fuji 5700 ile 5800 arasinda cok ciddi bir sicrama yapmis ya da ben sahte bir s5700 almisim.ISO 400 de bile cekim yapmaya elim gitmezdi s5700 ile.bir de optik netleme (bundan optik sabitleyici kastettigini dusunuyorum) uzun pozlama da nasil gerekmiyormus bunu da anlamadim.bir de fujinin pozlama sureleri 1/1000 ile 4 sn arasinda iken canon'un ki 1/2500 ile 15sn arasinda ayrica canonun diyaframinin da daha cok acildigini da belirtelim.gerci arkadas 5800e karar vermis hayirli olsun ama burada konusurken kendi makinemizi ovmek adina insanlari yaniltmayalim.mutlaka s5800 de gercekten iyi bir kamera ama teknik veriler ve bircok sitedeki ornek fotlar ortada(bu arada fotlarin kucultulmus halini degil orijinal halini izleyin) iken cok da konusmaya gerek yok.su an turkiyedeki fiyatlari bilmedigimden fiyat konusunda yorum yapmamistim ama aradaki 100ytl fark gercekten de az degil.
quote:
Orjinalden alıntı: parantezz
quote:
Orjinalden alıntı: feath
@parantezz
söylediğiniz öznel ifadelerin hiç birine katılmıyorum. gece çekimleri için fuji gayet yeterli bir makine. sx100 den kat kat daha iyi iso performansı var. optik netleme yapmıyo ama uzun pozlama da gerekmeyen bi özellik. önerdiğin iki makinede makroda s5800 ün eline su dökemez. ayrıca 100 ytl daha pahalı modeller önerdiniz. aradaki farka s5800 e bir çanta bir de filtre alınır tadından yenmez bilmem anlatabildim mi?
ya fuji 5700 ile 5800 arasinda cok ciddi bir sicrama yapmis ya da ben sahte bir s5700 almisim.ISO 400 de bile cekim yapmaya elim gitmezdi s5700 ile.bir de optik netleme (bundan optik sabitleyici kastettigini dusunuyorum) uzun pozlama da nasil gerekmiyormus bunu da anlamadim.bir de fujinin pozlama sureleri 1/1000 ile 4 sn arasinda iken canon'un ki 1/2500 ile 15sn arasinda ayrica canonun diyaframinin da daha cok acildigini da belirtelim.gerci arkadas 5800e karar vermis hayirli olsun ama burada konusurken kendi makinemizi ovmek adina insanlari yaniltmayalim.mutlaka s5800 de gercekten iyi bir kamera ama teknik veriler ve bircok sitedeki ornek fotlar ortada(bu arada fotlarin kucultulmus halini degil orijinal halini izleyin) iken cok da konusmaya gerek yok.su an turkiyedeki fiyatlari bilmedigimden fiyat konusunda yorum yapmamistim ama aradaki 100ytl fark gercekten de az degil.
kimsenin s5800 almasının bana hiç bir katkısı olmuyor. sx 100 e göre çok daha iyi bir model.öyle olmasaydı 2 ay araştırıp sx100 yerine s5800 almazdım. ayrıca az ışıkta net görüntü bölümünde bütün isolarda foto koydum. 400 de hiç kumlanma yok neredeyse.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme