Şimdi Ara

450 TL. 720 P kayıt yapan cep telefonu önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • max 450 TL. limitle 720 p iyi bir şekilde video kayıt yapabilen. şarjı 4 gün civarı giden, telefonla konuşurken sesi düzgün veren bir cep telefonu tavsiye edebilecek var mı? (Geri kalan özellikler benim için önemsiz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkwarmage -- 6 Eylül 2012; 21:43:04 >

• şarjı 4 gün giden telefon giriş seviyesi telefondur onlarda da kaliteli video çekim bulamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne yazık ki 450 tlye 720p zaten çok fazla yok. Bunların arasında da şarjı 4 gün gidebilen model yok. Zaten nereden bakarsanız şu an piyasada olan akıllı telefonların hiçbiri 4 günü bulmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwarmage

max 450 TL. limitle 720 p iyi bir şekilde video kayıt yapabilen. şarjı 4 gün civarı giden, telefonla konuşurken sesi düzgün veren bir cep telefonu tavsiye edebilecek var mı? (Geri kalan özellikler benim için önemsiz.)

Yok ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwarmage

max 450 TL. limitle 720 p iyi bir şekilde video kayıt yapabilen. şarjı 4 gün civarı giden, telefonla konuşurken sesi düzgün veren bir cep telefonu tavsiye edebilecek var mı? (Geri kalan özellikler benim için önemsiz.)

Nasıl olsa diğer özellikler fark etmezmiş ancak o para kamera alabilirsin telefon zaten bulamazsın bu özelliklerde bu fiyata
  • ikinci el Galaxy S bulabilirsin belki sarj 4 gun gitmez ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aboxzux -- 7 Eylül 2012; 2:33:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Anlaşıldığı kadarıyla bu fiyata bu özellikler yok :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.