Şimdi Ara

450 TL'ye kadar telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz telefon baktım ama karar veremedim. Dokunmatik telefonla zorlanırım diye düşündüm tuşlu alayım dedim, güzel model bulamadım. Nokia C5 e baktım tuşları çok emanet geldi.. Nokia x3-02 baktım, yorumlardan korktum.. Samsung Monte'ye baktım, tuşlu olmadığı için kararsızım..

Lütfen bana bir akıl verin. Bunların arasından veya başka bir tavsiyeniz var mıdır?

İstediklerim:
    Wi-Fi
    USB OTG
    GPS (Olmayabilir)
    Uzun Şarz Ömrü
    Sar değeri 1.0'ın altında..

• dokunmatik olarak sony ericsson x8'e bakabilirsiniz
  • x8 derim
  • ustalar cevaplarınız için teşekkür ederim ama x8 biraz bütçemi aşıyor, zaten üst sınırı 450 yazdım ama onun fiyatı daha fazla..
  • standart işletim sistemli istiyorsan kesinlikle monte al
    android düsünürsen x8 veya lg gt540 güzel tercihler olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradigma80
    ustalar cevaplarınız için teşekkür ederim ama x8 biraz bütçemi aşıyor, zaten üst sınırı 450 yazdım ama onun fiyatı daha fazla..

X8 457 tl kardeş vermişken 7 tl de verilir farka değer yani çok para değil :)
  • Ericsson 628'den başka ericsson kullanmadım :)) menülere falan alışmakda zorluk yaşar mıyım sizce? kullanımı nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ericsson 628'den başka ericsson kullanmadım :)) menülere falan alışmakda zorluk yaşar mıyım sizce? kullanımı nasıl?

Zaten bu akıllı telefon olduğu için menüleri v.s Ericsson'dan ziyade Android'le alakalı. Kullanmakta bir sıkıntı çekmezsiniz.
  • youtubeden video larini incele x8 in zor bi yani yok basit
  • yerinde olsam Mini modeline bakardım. teknosa insertinde vardı
  • yani x8 tavsiye ediyorsunuz.. sanırım monte ile x8 arasında bir karar kılacağım..
  • ben çok oyun oynamam..programla falan işim olmaz derseniz monte..geri kalan herşey için x8
  • quote:

Orijinalden alıntı: ern_qfb
    ben çok oyun oynamam..programla falan işim olmaz derseniz monte..geri kalan herşey için x8

Monte'nin x8'den üstün olan bi yani yok ki :)
  • sanırım montenin üstün olduğu iki şey var, birisi tasarım ve hafifliği, ikincisi de pil ömrü.. bence fiyatına göre güzel bir performansı var, sanırım onu alacağım bugün..
  • quote:

sanırım montenin üstün olduğu iki şey var, birisi tasarım ve hafifliği, ikincisi de pil ömrü.. bence fiyatına göre güzel bir performansı var, sanırım onu alacağım bugün..

x8'in tasarımı kötü mü ?

buradan bak bakalım montenin pili kaç mah ?

x8 vs monte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuss.10 -- 15 Mart 2011; 18:05:37 >

• Yalnız pil ömrünün bataryanın kaç mah olduğuyla o kadar alakası yoktur, x8 de android gibi bataryayı su gibi harcayan bir işletim sistemi var montede ise işletim sistemi samsung os olduğu için fazla bi harcamaya ihtiyaç duymadan uzun süre götürebilir. Ayrıca x8'in fiyatı ne kadar? İnternet sitelerindeki ucuz kaçak mallardan bahsetmiyorum teknosa, mediamarkt gibi elden alabileceğimiz kvk, telpa gibi garantisi olan x8 lerin fiyatı ne kadar??
  • x8 kaba duruyor sana monte yakışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

Yalnız pil ömrünün bataryanın kaç mah olduğuyla o kadar alakası yoktur, x8 de android gibi bataryayı su gibi harcayan bir işletim sistemi var montede ise işletim sistemi samsung os olduğu için fazla bi harcamaya ihtiyaç duymadan uzun süre götürebilir. Ayrıca x8'in fiyatı ne kadar? İnternet sitelerindeki ucuz kaçak mallardan bahsetmiyorum teknosa, mediamarkt gibi elden alabileceğimiz kvk, telpa gibi garantisi olan x8 lerin fiyatı ne kadar??

dediğin bi yerde doğru bi yerde yanlış , telefonun pili kaç mah'se o kadar gider, misal 850 mah bst33 var bende w715'de 3 gün şarjı gidiyo, 1000 lik var birde 5 gün gidiyo , fakat dediğin gibi x8 android olduğu için şarj süresi monte'ye göre daha az gider, lakin java monte yerine androidli x8 her türlü üstün monte Qwga 15 fps video çekerken, x8 Vga 30 fps çekiyo

x8 türkiye'ye distribütör ürünü olarak garantili gelmedi , paralel ithalat olarak 2 yıl garantili satılıyo fiyatı 457 tl idi en son.

• ben zaten montenin x8 den iyi olduğuna dair bişey demedim sadece pil ömrünün sadece mah dan anlaşılamayacağını işletim sisteminin de batarya ömrü için çok önemli olduğunu söylemek istedim vede paralel ithalat ürünleri kimseye önermem yani sonuçta türkiyede fazla bi destek bulunamayacak garanti desen belirli yerlerde arayıp bulacaksın vede onların ne kadar kaliteli olduğu belli değil(gerçi tepa ve kvk da iyi değiller ama...) dediğim gibi bana paralel ithalat ürünleri pek güvenilir gelmiyor..

iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

ben zaten montenin x8 den iyi olduğuna dair bişey demedim sadece pil ömrünün sadece mah dan anlaşılamayacağını işletim sisteminin de batarya ömrü için çok önemli olduğunu söylemek istedim vede paralel ithalat ürünleri kimseye önermem yani sonuçta türkiyede fazla bi destek bulunamayacak garanti desen belirli yerlerde arayıp bulacaksın vede onların ne kadar kaliteli olduğu belli değil(gerçi tepa ve kvk da iyi değiller ama...) dediğim gibi bana paralel ithalat ürünleri pek güvenilir gelmiyor..

iyi akşamlar

doğru diyosun da ben hiç garantili telefon kullanmıyom hep yurtdışı önemli olan telefonun kaliteli olması garanti göz boyamak için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.