Şimdi Ara

4500'e kadar Laptop Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4500 liraya kadar bir laptop bakıyorum. Film izleyeceğim, office programlarını kullanacağım, zaman zaman da fm-pes falan oynarım. Önerilerinizi bekliyorum. İmkanım olursa hafta sonu eskişehire gidince alacağım.

• MustaaBaşkan M kullanıcısına yanıt
    varda size nasıl bişey lazım beklentiniz ney
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1gh0st

varda size nasıl bişey lazım beklentiniz ney
    İnternette kullanıma, office kulanımına , arada fm-pes vs oynamaya uygun bişey düşünüyorum. En azından bir 3 sene bu dediklerimi yapabilse iyi olur.
  • MustaaBaşkan M kullanıcısına yanıt

bununla yıllarca istediğiniz oyunu oynarsınız bide 8gb ram daha eklediniz mi tadından yenmez ama internet film office gibi uygulamalar için 3k lık pc lerde yeterli olabilir fm pes fifa gibi oyunları da oynatır bir önce ki mesajdaki cihaz gibi bikaç tane daha bırakıyorum tercih yparsınız

www.incehesap.com
    Asus VivoBook 15 X512DA-EJ957 AMD Ryzen 5-3500U 2.10GHz 8GB DDR4 256GB SSD 15.6” FullHD FreeDOS Notebook - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/asus-vivobook-15-x512da-ej957-notebook-fiyati-44688/?ref=go&utm_source=epey.com

• Düşünürseniz elimde şöyle bir laptop mevcut:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1gh0st

bununla yıllarca istediğiniz oyunu oynarsınız bide 8gb ram daha eklediniz mi tadından yenmez ama internet film office gibi uygulamalar için 3k lık pc lerde yeterli olabilir fm pes fifa gibi oyunları da oynatır bir önce ki mesajdaki cihaz gibi bikaç tane daha bırakıyorum tercih yparsınız

www.incehesap.com
    Asus VivoBook 15 X512DA-EJ957 AMD Ryzen 5-3500U 2.10GHz 8GB DDR4 256GB SSD 15.6” FullHD FreeDOS Notebook - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/asus-vivobook-15-x512da-ej957-notebook-fiyati-44688/?ref=go&utm_source=epey.com

Anladım,teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mogilan

Düşünürseniz elimde şöyle bir laptop mevcut:

Düşünmüyorum teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.