Bildirim
4500 liraya şahin.. yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaam566
Ustalar istanbulda 4500 liraya temiz yeni kasa şahin bulabilirmiyim acaba? sahibinden.comda var ama güvenemiyorum.. 4500 liraya alacagım 90-93 model bi şahin beni, üzermi, arasam düzgününü bulabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim..
4500 'e bulacağınız araçtan fazla bişey beklememek gerekir diye düşünüyorum ama aramaları istediğiniz kritere (aradığınız semte kadar) düşürerek aratırsanız belki faydası olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oiven -- 14 Mart 2011; 21:19:15 > -
bu araç benim zamanında senın istedigin fiyatı istediydim simdi ise bi tomar masraf yaptım
44870852 sahibinden.comda -
4500 şahin alıpta başına dert açma kardeş imkanın varsa 6500 topla masrafsız güsel bi doğan alırsın ... -
Bende 97 şahin s var.
6100 lira istiyorum ve kredi kartına taksit yapabiliyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-lpg-li-muayeneli-sifir-motor-97-sahin-s-12-taksit-46727579/detay/?
motor sıfır.
kaporta iyi durumda taksi çıkması.. -
bol müşteriler ama fiyatı cok yazmışsın ustam 7 liraya 2001 enjeksiyonlu doğan veriyolar ticari çıkması
atiker lpg 400 lira sıfırı hayırlı işler....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X